Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 11 Ιουλίου 2011

Με 50 συμμετοχές το τουρνουά τένις "Ελευθέρια 2011"

Στα πλαίσια των εορτών (για τα Ελευθέρια 2011 του Κιλκίς), ο Όμιλος Αντισφαίρισης Κιλκίς (Ο.Α.Κ.) διοργάνωσε και φέτος όπως και κάθε χρόνο το ''open " τουρνουά τένις για άντρες και γυναίκες. Οι συμμετοχές άγγιξαν τις 50, οι αγώνες ήταν νοκ-αουτ και στον τελικό έφτασαν στους μεν αντρες, ο Οίκονομίδης Μελής και ο Μήτσου Λαζαρος, στις δε γυναίκες η Κοσμίδου Αμαλία και η Κόλτσιου Βίκυ.

Οι αγώνες διεξήχθησαν σε μια χαρούμενη και ευχάριστη ατμόσφαιρα ( αφού ο Ο.Α.Κ. προσφέρει στους θεατές σουβλάκι με συνοδεία μπύρας η αναψυκτικό. Βεβαίως το θέαμα των δύο τελικών αντάμειψε με το παραπάνω τους φίλους του τένις που παρεβρέθηκαν στα γήπεδα μιάς και οι αγώνες ήταν αμφίρροποι και οι αθλητές έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό. Νικητής στο μονό αντρών αναδείχθηκε ο Μήτσου Λάζαρος με 2-1 σετ (4-6\ 6-3\6-4) από τον όμιλο πολύκάστρου. Νικήτρια στο μονό γυναικών αναδείχθηκε η Κοσμίδου Αμαλία με 2-0 σετ (6-1/6-3)
 Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Κιλκίς ευχαριστεί τους χορηγούς των αγώνων που ήταν :
α. Το κατάστημα αθλητικων ειδών ''STEP'' (δωροεπιταγή 70 ευρώ) 
β. Το κατάστημα ''ΓΕΡΜΑΝΟΣ'' (δωροεπιταγή 50 ευρώ)
γ. Το ''ΜΠΗΤΕΝ-ΦΑΤΕΝ'' (σουβλάκια 50 ευρώ) 
δ. Αντιπρόσωπος Head (αθλητική τσάντα)






2 σχόλια:

  1. Αν είναι οι γυναίκες να χαίρονται τόσο πολύ με τα κύπελλα, ο όμιλος ας διοργανώνει πιο συχνά τουρνουά, που μπορεί να αρέσει γενικώτερα και να αυξηθούν οι συμμετοχές σ'αυτά, είτε ως παίκτριες(-τες), είτε ως θεατές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΑΝΤΙΣΦΑΙΙΣΗΣ ΚΙΛΚΙΣ,ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΑΜΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΑΝ.ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΤΟΥΡΝΟΥΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.