Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 14 Ιουνίου 2011

Με τη μουσική συντροφιά της Μελίνας Ασλανίδου γιορτάζει φέτος ο Δήμος Κιλκίς τα «Ελευθέρια 2011».

Την Τρίτη 21 Ιουνίου στις 9 το βράδυ στον πεζόδρομο της 25ης Μαρτίου θα κάνουμε ένα μουσικό ταξίδι… με τη δυνατή ερμηνεία της Μελίνας και τους βιρτουόζους Μανόλη Ανδρουλιδάκη στην κιθάρα, Ανδρέα Σίκκη στα κρουστά, νέι κ φλογέρες και Αντρέα Καραντίνη στο μπουζούκι.

H Μελίνα Ασλανίδου σε μια εποχή που αγαπάει τις εφήμερες αξίες και τα και τα κατασκευασμένα σουξέ έδωσε νέα προσωπικότητα σε μια παλιά επιτυχία και εν μέσω δισκογραφικών νεφών, έκανε το ... όνομά της γνωστό από το πρώτο κιόλας της βήμα. Δεν ήταν τυχαίο. H φωνή της έχει ...μια σπάνια χροιά και ένα προσωπικό στοιχείο που την κάνουν αμέσως να ξεχωρίζει.
Η Μελίνα Ασλανίδου με δυνατές ερμηνείες σε τραγούδια από τη δισκογραφία της όπως το «Ναι θα πω», «Άλλη μια φορά», «Το λάθος» , «Με δυο γάτους παρέα» αλλά και τραγούδια που έχουμε αγαπήσει μέσα στο χρόνο μας προσκαλεί όλους να γίνουμε μια μεγάλη παρέα….
Σας περιμένουμε όλους……………..

1 σχόλιο:

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.