Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 14 Ιουνίου 2011

Συνάντηση με Τομεάρχη Αγροτικής ανάπτυξης και Τροφίμων Νέας Δημοκρατίας, κ. Γιώργο Κασαπίδη

Με συγκεκριμένες προτάσεις από πλευράς Δήμου πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του δημάρχου Παιονίας,Θ. Λαπόρδα και του Τομεάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης της ΝΔ, Γιώργου Κασαπίδη. Στη συνάντηση ήταν παρόντες ο αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς, Χρήστος Γκουντενούδης, η πρόεδρος γυναικών της ΝΟΔΕ, Ντίνα Συμεωνίδου , η δημοτική σύμβουλος Αθανασία Λιάρτση και οι αντιδήμαρχοι Χρήστος Καραθόδωρος, Κων/νος Σιωνίδης και Γεώργιος Γεωργίτσαρος.

Ο κ. Λαπόρδας τόνισε στον κ. Κασαπίδη ότι το κράτος πρέπει να δώσει ιδιαίτερη έμφαση στην αντιμετώπιση των κτηνοτρόφων και των γεωργών ως επαγγελματίες», καθιερώνοντας για παράδειγμα πριμ παραγωγικότητας.
Από πλευράς του, ο κ. Κασαπίδης υποστήριξε ότι "η κίνηση κλειδί είναι η αύξηση της παραγωγικότητας" και ότι "πρέπει να δώσουμε ιδιαίτερη βάση στη γεωργία κ την κτηνοτροφία ως μοχλό ανάπτυξης και ευημερίας".



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.