Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

Δημιουργίες του Εικαστικού Εργαστηρίου του ΟΠΟΝΓΑ στην Ψυχιατρική Κλινική του Νοσοκομείου Κιλκίς

Δημιουργίες παιδιών που συμμετείχαν στα Τμήματα Ζωγραφικής του Εικαστικού Εργαστηρίου του ΟΠΟΝΓΑ Δήμου Κιλκίς, παραχώρησε στην Ψυχιατρική Κλινική του Νοσοκομείου Κιλκίς ο Δήμαρχος Κιλκίς κ. Ευάγγελος Μπαλάσκας μετά από συνεννόηση που προηγήθηκε με τον Διευθυντή της Κλινικής κ. Μελέτη Μελετιάδη. Πρόκειται για εικόνες πολύχρωμες και μοναδικές, ποικίλης θεματολογίας, αποτυπωμένες στο χαρτί έτσι όπως τις είδε η φαντασία και η αθώα ματιά των παιδιών. Τις ζωγραφιές οι οποίες αναμένεται να διακοσμήσουν χώρους του κτιρίου, ο Δήμαρχος Κιλκίς τις επέδωσε στον κ. Μελετιάδη την Τετάρτη 24 Μαίου, κατά τη διάρκεια επίσκεψής του στην Κλινική.

1 σχόλιο:

  1. STOCHOLMIA ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ


    Είμαστε στη διάθεση σας, για να σας εξυπηρετήσουμε με συνέπεια σε κάθε συμπληρωματική πληροφορία η διευκρίνιση που θα θέλετε.

    Η εργολάβος Μακρίδου Μελίνα ασκεί στην Ελλάδα επιχείρηση καθαρισμού κτιρίων και λοιπών υπηρεσιών η οποία εδρεύει στο ΚΙΛΚΙΣ οδός: ΠΑΠΑΘΕΟΦΙΛΟΥ 31.

    Υπηρεσίες ,

    Με ιδιόκτητα μέσα και με προσωπικό που συνεχώς εκπαιδεύεται και ανανεώνεται στο αντικείμενο, αναλαμβάνουμε πάσης φύσεως εργασία καθαρισμού με αμεσότητα, εγκυρότητα, διακριτικότητα και με ανταγωνιστικό πακέτο αμοιβών.

    Καθαρισμοί επαγγελματικών χώρων.
    Συντήρηση γραφείων.
    Καθαρισμός υαλοπινάκων.
    Καθαρισμοί σχολείων - γυμναστήριων - νοσοκομείων - εκθέσεων.
    Εργοστασιακοί καθαρισμοί.
    Γενικοί - Αρχικοί καθαρισμοί νεόκτιστων χώρων.
    Κρυσταλλοποίηση μάρμαρων - Προστασία δαπέδων (παρκετίνη).

    Στοιχεία Επικοινωνίας
    STOCHOLMIA O.Ε.

    Τηλέφωνο:23410 27220
    Κινητό:6983883070
    Φαξ: 23410 27220
    Διεύθυνση: Παπαθεοφίλου 31 , Κιλκίς
    T.K.: 61100

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.