Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

19η Μαΐου Ημέρα Μνήμης

…..Δεν είναι μπορετό να σβήσει η γενιά που οι ρίζες της κρατούν από τον Όμηρο και που την πότισαν με αίμα και αμβροσία οι Θεοί… 


Τιμώντας την ημέρα μνήμης της Γενοκτονίας των Ποντίων, το 4ο Δημοτικό σχολείο Κιλκίς, πραγματοποίησε σειρά εκδηλώσεων την Πέμπτη 19 Μαΐου, με ομιλία από την δασκάλα κ. Μιχαηλίδου Σοφία, τραγούδια από τους μικρούς μαθητές, έκθεση βιβλίου και φωτογραφικού υλικού στο χώρο του σχολείου. Την εκδήλωση “πλαισίωσε” μουσικά ο λυράρης κ. Αβραάμ Παπαθανασιάδης συνοδεύοντας τα τραγούδια των μαθητών.
….Ποτέ μου τον Ελλήσποντο δε διάβηκα να πορευτώ στο μακρινό φυλακισμένο Πόντο, ΜΑ ΤΑ ΠΟΝΤΙΑΚΑ με ταξίδεψαν στα παραμύθια του Ομήρου…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.