Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

Έλεγχος και Εποπτεία Αγοράς Προϊόντων Δομικών Κατασκευών

Ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (ΣΒΒΕ) και το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας, Τμήμα Κεντρικής Μακεδονίας (ΤΕΕ/ΤΚΜ), οργανώνουν εσπερίδα με θέμα :
«Εποπτεία Αγοράς Προϊόντων Δομικών Κατασκευών»
με στόχο την ενημέρωση, τόσο του επιχειρηματικού όσο και του τεχνικού κόσμου της Βόρειας Ελλάδας για το πολύ σημαντικό αυτό θέμα, ενόψει των σχετικών ελέγχων που θα ξεκινήσουν να διενεργούνται το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα από την πολιτεία.
Η εσπερίδα θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, 2 Μαΐου 2011 και ώρα 17.30 (έναρξη προσέλευσης 17.00), στο αμφιθέατρο του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, Τμήμα Κεντρικής Μακεδονίας (Μ. Αλεξάνδρου 49, Θεσσαλονίκη).

Στο πλαίσιο της εσπερίδας θα δημοσιοποιηθεί η υπάρχουσα κατάσταση σε όλα τα επίπεδα (ευρωπαϊκό, εθνικό, κλαδικό, εμπορίας, εισαγωγών, εξαγωγών), η ενημέρωση για τους μηχανισμούς εποπτείας της αγοράς και τα προβλήματα δυσλειτουργίας τους, ενώ θα γίνει ανταλλαγή απόψεων και κατάθεση σχετικών προτάσεων.
Στην εσπερίδα θα συμμετάσχει ο Αναπληρωτής Υπουργός Περιφερειακής Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας κ. Σ. Ξυνίδης, αρμοδιότητα του οποίου είναι το θέμα της εσπερίδας.  
Την εφαρμογή του κανονιστικού πλαισίου διακίνησης και εμπορίας προϊόντων δομικών κατασκευών στην Ελλάδα, θα αναπτύξει ο κ. Α. Μητιακούδης, Προϊστάμενος 2ης Διεύθυνσης Κλαδικής Βιομηχανικής Πολιτικής, Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας, την εποπτεία της αγοράς και τους μηχανισμούς ελέγχου θα αναπτύξει ο κ. Γ. Φρυσσαλάκης, Διευθυντής, Διεύθυνση Πολιτικής Ποιότητας, Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας, το νομοθετικό πλαίσιο και την εποπτεία των προϊόντων δομικών κατασκευών θα παρουσιάσει ο κ. Ρ. Δρακούλης, Επιμελητής Συντονιστικής Επιτροπής του ΤΕΕ για το ΄Ετος 2010, τη μελέτη (case study) ISOMAT ABEE  θα παρουσιάσει ο κ. Κ. Ασλάνης, Διευθυντής Τεχνικής Υποστήριξης και Marketing, της εταιρείας ISOMAT ABEE. Τέλος, ο κ. Σ. Πελτέκης, Πρόεδρος, της Ελληνικής Ένωσης Διαπιστευμένων Φορεών Επιθεώρησης – Πιστοποίησης – Hellas Cert, θα αναπτύξει το θέμα της εποπτείας αγοράς δομικών υλικών ως μοχλός ανάπτυξης για την οικονομική κρίση.
Η εσπερίδα αφορά: εταιρείες παραγωγής και εμπορίας  δομικών υλικών, τεχνικές εταιρίες, μηχανικούς κάθε ειδικότητας, εργολάβους, εργολήπτες δημοσίων έργων, κτλ., και όσους γενικά ασχολούνται με την παραγωγή, εμπορία και εφαρμογή προϊόντων δομικών κατασκευών.
Η είσοδος είναι ελεύθερη για κάθε ενδιαφερόμενο. 
Για δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να επικοινωνείτε με τις υπηρεσίες του ΣΒΒΕ (Τηλ. 2310 539817).
Επίσης για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ανατρέξετε στην ιστοσελίδα http://www.sbbe.gr/ekd/020511_domika.asp

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.