Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

"Οικογενειακή" επιχείρηση ναρκωτικών από 12χρονο, πατέρα και θείο


Τον 12χρονο γιο και ανιψιό τους αντίστοιχα χρησιμοποιούσαν στις παράνομες «δουλειές» τους (αγοραπωλησία ναρκωτικών), 34χρονος και 36χρονος από τη Ν. Μαγνησία Θεσ/νίκης. Οι αρχές οδηγήθηκαν στους εν λόγω δράστες μετά από αξιοποίηση πληροφοριών και σε συνέχεια προανακριτικής έρευνας από την σύλληψη δύο ημεδαπών στην πόλη του Κιλκίς για κατοχή ναρκωτικών ουσιών. Συγκεκριμένα στις 16-02-2011 προέκυψε ότι  αυτοί προμηθεύτηκαν την παράνομα κατεχόμενη ποσότητα από τον ανήλικο και τον πατέρα του.

Έτσι, την περασμένη Πέμπτη το πρωί αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς έστησαν παγίδα στους δράστες στη Ν. Μαγνησία. Ειδικότερα, αστυνομικός του Τ.Α Κιλκίς προσποιούμενος τον πελάτη, ζήτησε και προμηθεύτηκε από τον ανήλικο ποσότητα ηρωίνης καθαρού βάρους 2,1 γραμ. για το ποσό του 50 ευρώ παρουσία και του ενήλικου θείου του. Εν συνεχεία ανήλικος υπέδειξε στους αστυνομικούς σημείο εντός αυλόγυρου της οικίας του και ξέθαψε από το έδαφος ποσότητα  ηρωίνης συσκευασμένη βάρους 6,4 γραμ. η οποία και κατασχέθηκε. Κατά την σωματική έρευνα του συλληφθέντος ανευρέθησαν 19 δισκία ΧΑΝΑΧ, 20 δισκία LEXOTANIL και το χρηματικό ποσό των 50ευρώ.
Η ποσότητα ναρκωτικών ουσιών και χρηματικό ποσό κατασχέθηκε. Ο ανήλικος προσήχθη στο Τ.Α Κιλκίς και με εντολή κ. Εισαγγελέα κατόπιν καταθέσεώς του αποχώρησε, ενώ ο 36χρονος θείος του συνελήφθη και με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Κιλκίς. Ο 34χρονος πατέρας αναζητείται.
Προανάκριση διενεργεί το Τ.Α Κιλκίς.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.