Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2019

Βέροια: Συνελήφθησαν 2 άτομα για διακίνηση 19 κιλών κάνναβης

Συνελήφθησαν σήμερα (15 Νοεμβρίου 2019) τα ξημερώματα, μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, 37χρονος αλλοδαπός και 40χρονος ημεδαπός, για διακίνηση κάνναβης.

Ερώτηση Φραγγίδη για την παραχώρηση των Δίδυμων Καπναποθηκών Κιλκίς στο Υπουργείο Πολιτισμού

Ερώτηση Γ. Φραγγίδη προς τον Υπουργό Οικονομικών, κ. Χρήστο Σταϊκούρα
Το ιστορικό συγκρότημα των Δίδυμων Καπναποθηκών στο Κιλκίς -ιδιαίτερο δείγμα δυτικοποιημένης οθωμανικής αρχιτεκτονικής, πιθανότατα σχεδιασμένες από Γάλλους- αποτελούν εμβληματικό κτήριο της πόλης του Κιλκίς, με πλούσια ιστορία. Από το 1890 που κτίστηκαν μέχρι σήμερα, έχουν κατά καιρούς αλλάξει ιδιοκτησιακό καθεστώς και χρήση. 

Ανακοίνωση ΕΛΜΕ Κιλκίς για την επέτειο του Πολυτεχνείου 2019

Φοβάμαι
τους ανθρώπους που εφτά χρόνια
έκαναν πως δεν είχαν πάρει χαμπάρι
και μια ωραία πρωία –μεσούντος κάποιου Ιουλίου–
βγήκαν στις πλατείες με σημαιάκια κραυγάζοντας
«Δώστε τη χούντα στο λαό».
Φοβάμαι τους ανθρώπους
που με καταλερωμένη τη φωλιά
πασχίζουν τώρα να βρουν λεκέδες στη δική σου.
ΜΑΝΟΛΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ

Εργασίες συντήρησης σε διάφορα σημεία του οδικού δικτύου από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Εργασίες συντήρησης σε διάφορα σημεία του οδικού δικτύου θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από τη Δευτέρα 18 Νοεμβρίου έως και την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2019.

Ερώτηση Ελληνικής Λύσης με θέμα «Προβλήματα παραβατικότητας στις Μουριές Κιλκίς»

Υπογράφει ο Κωνσταντίνος Χήτας
Βουλευτής Ελληνικής Λύσης Β΄ Θεσσαλονίκης
Προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη
Κύριε Υπουργέ,
Οι κάτοικοι στις Μουριές Κιλκίς, ένα μικρό χωριό 500 περίπου κατοίκων, είναι αναστατωμένοι από τα αυξημένα κρούσματα παραβατικότητας στην περιοχή τους. Οι διαρρήξεις και παρενοχλήσεις, η διακίνηση και χρήση ναρκωτικών, σε κεντρικούς δρόμους της περιοχής, αλλά και οι αιματηρές συρράξεις των μεταναστών, είναι καθημερινό φαινόμενο.

Γενική Συνέλευση Συλλόγου Τριτέκνων Κιλκίς

Ανακοίνωση Συλλόγου Τριτέκνων Κιλκίς
Η  ετήσια Γενική Συνέλευση του Συλλόγου, θα πραγματοποιηθεί με ημερομηνία πρώτης συγκέντρωσης την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2019, στις 18:00 στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου Κιλκίς. Σε περίπτωση μη απαρτίας (50%+1 παρόντα ενεργά μέλη του Συλλόγου) η συνέλευση θα πραγματοποιηθεί, ανεξαρτήτως αριθμού παρόντων μελών, την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2019, στις 11:00 στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου Κιλκίς, στην οδό Τσιρογιάννη 3.

Θεσσαλονίκη: Ρατσιστική επίθεση σε μαθητές του 2ου Γενικού Λυκείου Κιλκίς

Υπογράφουν οι μαθητές που δέχθηκαν την επίθεση
Είμαστε μια ομάδα πέντε μαθητών του 2ου Γενικού Λυκείου Κιλκίς οι οποίοι δεχθήκαμε ρατσιστική επίθεση συμπεριλαμβανομένης σωματικής και λεκτικής βίας, στα πλαίσια εκπαιδευτικής εκδρομής του σχολείου μας.

Κάλεσμα ΚΚΕ σε συγκέντρωση για τον εορτασμό του Πολυτεχνείου

Δελτίο τύπου ΚΚΕ Κιλκίς
Η Κομματική Οργάνωση Κιλκίς του ΚΚΕ καλεί τις νέες, τους νέους, τους εργαζόμενους, όλο το λαό του Κιλκίς να τιμήσουν τον ηρωικό ξεσηκωμό του Πολυτεχνείου, το Νοέμβρη του 1973. Να τιμήσουν τους χιλιάδες αγωνιστές της πάλης ενάντια στη δικτατορία, τους νεκρούς του Νοέμβρη, που αποτέλεσε το κορυφαίο γεγονός της αντιδικτατορικής πάλης.

Σύλλογος Γυναικών Κιλκίς (μέλος ΟΓΕ): Κάλεσμα σε συγκέντρωση για τον εορτασμό του Πολυτεχνείου

Ανακοίνωση Συλλόγου Γυναικών Κιλκίς (μέλος ΟΓΕ)
Ο Σύλλογος Γυναικών Κιλκίς (μέλος της ΟΓΕ), μαζί με το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Κιλκίς, την Επιτροπή Ειρήνης Κιλκίς και συνδικαλιστές του ταξικού συνδικαλιστικού κινήματος στο Κιλκίς, τιμώντας την 46η επέτειο του Πολυτεχνείου καλούν τις γυναίκες του καθημερινού μόχθου, τη νεολαία, του εργαζόμενους και του συνταξιούχους του Κιλκίς, να ορθώσουμε το ανάστημα μας απέναντι στην πολιτική της Κυβέρνησης και των εκπροσώπων της στην Τοπική Διοίκηση που στηρίζουν τους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς, ΗΠΑ, ΝΑΤΟ και ΕΕ.

ΚΚΕ: Στη δικτατορία του κεφαλαίου καμιά υποταγή! Αγώνας – Ρήξη – Ανατροπή!

Ανακοίνωση ΚΚΕ Κιλκίς για την επέτειο του Πολυτεχνείου
Φέτος συμπληρώνονται 46 χρόνια από την εξέγερση του Πολυτεχνείου… Από τις μέρες που ο "γίγαντας" λαός βγήκε στο προσκήνιο και σήκωσε το αγωνιστικό του ανάστημα στη Χούντα των συνταγματαρχών, στα ντόπια και τα ξένα στηρίγματά της, το ΝΑΤΟ και τις ΗΠΑ.

Δείτε Video από την υποδοχή της Τιμίας Κάρας του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου, στο Κιλκίς


Η υποδοχή της Τιμίας Κάρας του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου, έγινε την Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2019, στην Ιερά Μονή Αγίου Νεκταρίου.

Αγαθοπούλου: Τώρα είναι η σειρά μας να εμπιστευτούμε τον κόσμο που μας εμπιστεύθηκε

Υπογράφει η Ε. Αγαθοπούλου
Βουλεύτρια ΣΥΡΙΖΑ
Ένα σημαντικό βήμα του ΣΥΡΙΖΑ προς τη νέα εποχή αποτελεί η ηλεκτρονική πλατφόρμα πρόσκλησης και πλαισίωσης νέων μελών isyriza.gr η οποία τέθηκε σε λειτουργία πριν λίγες μέρες. Και πράγματι, μέσω της πλατφόρμας, οι εγγραφές μελών αγγίζουν τις δεκάδες χιλιάδες γεγονός που αναδεικνύει αφενός την επιτυχία του εγχειρήματος και αφετέρου τις στέρεες βάσεις που έθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ το προηγούμενο διάστημα στην κοινωνία. 

Κιλκισιώτες αστυνομικοί συνέλαβαν στη Θεσσαλονίκη τρία άτομα για ναρκωτικά

Συνελήφθησαν χθες (14 Νοεμβρίου 2019) το απόγευμα σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, 3 ημεδαποί ηλικίας 24, 18 και 17 ετών, διότι αρχικά σε αστυνομικό έλεγχο, στην κατοχή του 18χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης, ενώ στην κατοχή του 17χρονου, χρηματικό ποσό 10 ευρώ, ως προερχόμενο από την πώληση κάνναβης. 

(Video) Γιορτή για την Επέτειο του Πολυτεχνείου 2019, στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς


Γιορτή για την Επέτειο του Πολυτεχνείου 2019, στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς, την Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2019.

Ξέρεις ποιος είμαι εγώ ρε;


Του Μάκη Ιωσηφίδη
Μεγάλη ιστορία ο Μεμάς. Γεράσιμο τον βαφτίσανε, Μεμά τον φωνάζουνε. Φτωχή η οικογένεια στο χωριό, πολλά τα στόματα και από μικρός στη βιοπάλη ο Μεμάς. Τα γράμματα δεν τα ήθελε, με το ζόρι τελείωσε το Δημοτικό, το Γυμνάσιο και το Λύκειο. Ξύλο απελέκητο ο Μεμάς γράφτηκε από νωρίς στο κόμμα.