Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2019

Ερώτηση Ελληνικής Λύσης με θέμα «Προβλήματα παραβατικότητας στις Μουριές Κιλκίς»

Υπογράφει ο Κωνσταντίνος Χήτας
Βουλευτής Ελληνικής Λύσης Β΄ Θεσσαλονίκης
Προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη
Κύριε Υπουργέ,
Οι κάτοικοι στις Μουριές Κιλκίς, ένα μικρό χωριό 500 περίπου κατοίκων, είναι αναστατωμένοι από τα αυξημένα κρούσματα παραβατικότητας στην περιοχή τους. Οι διαρρήξεις και παρενοχλήσεις, η διακίνηση και χρήση ναρκωτικών, σε κεντρικούς δρόμους της περιοχής, αλλά και οι αιματηρές συρράξεις των μεταναστών, είναι καθημερινό φαινόμενο.

Επίσης καταγγέλλουν απουσία στοιχειωδών κανόνων υγιεινής στο χώρο φιλοξενίας των μεταναστών και ανησυχούν για εμφάνιση λοιμώξεων και ασθενειών. Τέλος επισημαίνουν ότι αισθάνονται παντελώς απροστάτευτοι από την Πολιτεία, αφού, παρά τις συνεχείς καταγγελίες τους στην Αστυνομία, αυτή δεν επεμβαίνει για να επιβάλει την τάξη.

Λαμβάνοντας ως δεδομένη την τήρηση των διατάξεων του νόμου που πρόσφατα ψηφίσατε,

Ερωτάται ο κ. Υπουργός:

1. Έχει γίνει έλεγχος και εξακρίβωση των στοιχείων των προσφύγων και μεταναστών που διαμένουν στην περιοχή Μουριές Κιλκίς;

2. Πόσοι από αυτούς δικαιούνται άσυλο και πόσοι όχι;

3. Έχετε σκοπό να αυξήσετε ή να βελτιώσετε την αστυνομική φύλαξη της περιοχής και αν ναι, με ποιον τρόπο;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.