Παρασκευή, 15 Νοεμβρίου 2019

Γενική Συνέλευση Συλλόγου Τριτέκνων Κιλκίς

Ανακοίνωση Συλλόγου Τριτέκνων Κιλκίς
Η  ετήσια Γενική Συνέλευση του Συλλόγου, θα πραγματοποιηθεί με ημερομηνία πρώτης συγκέντρωσης την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2019, στις 18:00 στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου Κιλκίς. Σε περίπτωση μη απαρτίας (50%+1 παρόντα ενεργά μέλη του Συλλόγου) η συνέλευση θα πραγματοποιηθεί, ανεξαρτήτως αριθμού παρόντων μελών, την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2019, στις 11:00 στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου Κιλκίς, στην οδό Τσιρογιάννη 3.

Στα πλαίσιά της θα λάβουν χώρα και εκλογές για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. για την περίοδο 2019 – 2021. Επιθυμούμε την ανανέωση του Προεδρείου με νέα μέλη, παρακαλούμε λοιπόν να σκεφτείτε και να δηλώσετε την υποψηφιότητά σας, ενημερώστε μας νωρίτερα όμως από την προγραμματισμένη ημέρα για την καλύτερη οργάνωση των εκλογών.

Τα θέματα της Γενικής Συνέλευσης αφορούν τον απολογισμό των δραστηριοτήτων του 2019, τον οικονομικό απολογισμό του 2019, τον προϋπολογισμό του 2020, εσωτερικά θέματα του Συλλόγου, τη δυνατότητα νέων δράσεων, νέες προτάσεις για το Σύλλογο κ.ά. Για τα θέματα που θέλετε να θέσετε προς συζήτηση, καλό θα ήταν να ενημερώσετε το Προεδρείο νωρίτερα.

Η συμμετοχή όλων των μελών του Συλλόγου στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση είναι απαραίτητη για τη ομαλή λειτουργία και την εξέλιξη των δραστηριοτήτων του Συλλόγου, όπως επίσης και η τακτοποίηση των ετήσιων συνδρομών τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου