Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 20 Μαΐου 2019

Δείτε Video από την Περιφορά της Ιεράς Εικόνας Κωνσταντίνου και Ελένης στο Χέρσο Κιλκίς


Περιφορά της Ιεράς Εικόνας Κωνσταντίνου και Ελένης στο Χέρσο Κιλκίς, τη Δευτέρα 20 Μαΐου 2019.

Αυτοί είναι οι υποψήφιοι σύμβουλοι με το συνδυασμό "Κιλκίς μπροστά" του Δ. Κυριακίδη


Φραστική επίθεση κατά μελών του ΣΥΡΙΖΑ Παιονίας

Ανακοίνωση Οργάνωσης Μελών ΣΥΡΙΖΑ Παιονίας
Η Οργάνωση Μελών του ΣΥΡΙΖΑ Παιονίας επιθυμεί να ενημερώσει το κοινό ότι χθες το πρωί γύρω στις 12:00 ένα μέλος της το οποίο βρισκόταν στο γραφείο της οργάνωσης και εκτελούσε τη συνηθισμένη λόγω των ημερών εργασία για την προετοιμασία εκλογικού υλικού, βρέθηκε στη δυσάρεστη θέση να αντιμετωπίσει μια λεκτική επίθεση από έναν κατά τα φαινόμενα οργισμένο νεαρό που πλησίασε σε ανύποπτο χρόνο το τραπέζι που είχε στηθεί στο πεζοδρόμιο με τα ενημερωτικά φυλλάδια για τις εκλογές. 

Εύα Καϊλή, Χριστίνα Χαραλαμπίδου και πολιτικός πολιτισμός

Μια ενδιαφέρουσα συνάντηση με την Εύα Καϊλή είχε η υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Κιλκίς με τον «Δήμο ΑΞΙΩΝ» του Παύλου Τονικίδη, Χριστίνα Χαραλαμπίδου, στο περιθώριο της επίσκεψης της ευρωβουλευτίνας του ΚΙΝΑΛ στο Κιλκίς, το περασμένο Σάββατο.

Συνδυασμός για την κοινότητα Καμπάνη, "Μαζί για τον Καμπάνη"

Από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Παιονίας συνελήφθη 48χρονος για καλλιέργεια κάνναβης

Συνελήφθη προχθές (18 Μαΐου 2019) το μεσημέρι σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Παιονίας, 48χρονος ημεδαπός, για καλλιέργεια και κατοχή κάνναβης.

Η Ευανθία Ρεμπούτσικα και η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Θεσσαλονίκης στο Θέατρο Δάσους

Σεμινάριο για δικαστικούς αντιπροσώπους, από τον Δικηγορικό Σύλλογο Κιλκίς

Δελτίο τύπου Δικηγορικού Συλλόγου Κιλκίς
Κατά τις επικείμενες ευρωεκλογές και τις εκλογές για την τοπική και περιφερειακή αυτοδιοίκηση διορίστηκαν, ως δικαστικοί αντιπρόσωποι, εκτός από δικηγόρους, δικαστές και συμβολαιογράφους, πολλοί δημόσιοι υπάλληλοι.

Τονικίδης: «Πρωταρχικής σημασίας η στήριξη των ατόμων με ειδικές ανάγκες»

Δελτίο τύπου υποψηφίου Δημάρχου Κιλκίς, Π. Τονικίδη
Το Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης (ΚΚΣ) Κιλκίς, που λειτουργεί ως Κέντρο Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας ΑμεΑ και συμβάλλει σημαντικά στην ισότιμη ένταξη των ωφελούμενων στην τοπική κοινωνία και στην ενίσχυση της κοινωνικής συνοχής, επισκέφθηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος Κιλκίς Παύλος Τονικίδης.

Γιοργκ Βάιντμαν: «Εκπλαγήκαμε ευχάριστα από το Κιλκίς και τον κ. Τονικίδη»


Δελτίο τύπου υποψηφίου Δημάρχου Κιλκίς, Π. Τονικίδη 
Επίσκεψη από τον Γερμανό επενδυτή κ. Γιοργκ Βάιντμαν και διευθύνοντα σύμβουλο της επιχείρησης “Exciting”, που λειτουργεί στην πόλη του Κιλκίς από τον περασμένο Νοέμβριο, δέχτηκε στο Εκλογικό του Γραφείο ο υπ. Δήμαρχος Κιλκίς Παύλος Τονικίδης. 

Κοιτώ στα μάτια τα άτομα της γενιάς μου και τους λέω...

*του Μαρκόπουλου Χ. Θωμά
Τι θα έλεγα σε μια νεαρά/σε έναν νεαρό ψηφοφόρο λίγο πριν τις αυτοδιοικητικές και ευρωπαϊκές εκλογές... σκέφτομαι και βγαίνουν φράσεις μέσα από την καρδιά μου. Αρχικά. Μην αφήνετε σε άλλους το προνόμιο ν’ αποφασίζουν για εσάς. Στις 26 Μαΐου (και στις 2 Ιουνίου) πηγαίνετε στις κάλπες μαζικά και με την ψήφο σας διεκδικείστε το καλύτερο αύριο που θέλουμε. Τόσο απλά!

Κιλκίς: Εκδήλωση και κινηματογραφική προβολή με επίκεντρο τη Δυσλεξία

Δελτίο τύπου Εσπερινών Σχολείων Κιλκίς
Την Δευτέρα 20 Μαΐου 2019, στις 18:00, το ΚΕΣΥ Κιλκίς, η ΕΛΜΕ Κιλκίς, το Εσπερινό Γυμνάσιο Κιλκίς και το Εσπερινό ΓΕΛ Κιλκίς, με την υποστήριξη της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Γονέων Παιδιών με Δυσλεξία και Μαθησιακές Δυσκολίες, πραγματοποιούν την προβολή της πολυβραβευμένης ταινίας «Σαν αστέρια στη Γη» στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς.

Περιοδεία Δ. Κυριακίδη με δυναμική νίκης σε χωριά του Γαλλικού και της Πικρολίμνης

Δελτίο τύπου υποψηφίου Δημάρχου Κιλκίς, Δ. Κυριακίδη
Το ‘’Κιλκίς Μπροστά’’ κτίζει γέφυρες ουσιαστικής επικοινωνίας και με τις Δημοτικές Ενότητες και τα χωριά τους και κερδίζει καθημερινά την εμπιστοσύνη των πολιτών. Σε όλες τις περιοδείες του ο υποψήφιος Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης γίνεται δεκτός με λόγια συμπάθειας και εκτίμησης από τον απλό κόσμο, στον οποίο και απευθύνεται, και έχει την ενθάρρυνσή του για να οδηγήσει το Κιλκίς και τα χωριά Μπροστά. 

Kinesis-Gym: Παρουσίαση νέου προγράμματος LesMills Tone 6

Δελτίο τύπου
Kinesis-Gym Κιλκίς
Το γυμναστήριο Kinesis-Gym στην προσπάθεια του για διαρκή βελτίωση και αναβάθμιση των προϊόντων παροχής γυμναστηρίου και σε συνέχεια της συνεργασίας με την κορυφαία στο είδος (προχορογραφημένα ομαδικά προγράμματα αίθουσας) Les Mills θα σας παρουσιάσει ένα καινούριο πρόγραμμα άθλησης,το LES MILLS TONE 6. Ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα άθλησης που αποσκοπεί στην βελτίωση της στάσης του σώματος (Ορθοσωμική) και ταυτόχρονα στην ενδυνάμωση του!

ΚΔΑΠ Kinesis: Αγαπάμε το περιβάλλον μας, ανακυκλώνουμε

Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ Kinesis
Μία εβδομάδα γεμάτη δημιουργικές δραστηριότητες σχετικές με το περιβάλλον μας, πέρασε για τις δύο δομές του ΚΔΑΠ Kinesis, Kinesis for Kids και Kinesis for Juniors. Ανοίξαμε την εβδομάδα μας μιλώντας για τα μέρη και τα στάδια ανάπτυξης ενός φυτού που τα αναπαραστήσαμε στον τοίχο μας με ένα ομαδικό κολάζ. Ακόμη, την ώρα τον αγγλικών μάθαμε πως ονομάζονται κάποια από τα αγαπημένα μας λουλούδια στα αγγλικά και κατασκευάσαμε το δικό μας παιχνίδι μνήμης με αυτά.

Αποτελέσματα του 24ου Πανελλήνιου Ποιητικού Διαγωνισμού «Κούρος Ευρωπού»

Δελτίο τύπου ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς
Την Κυριακή 19 Μαίου 2019 συνεδρίασε η Επιτροπή του 24ου Πανελλήνιου Ποιητικού Διαγωνισμού «Κούρος Ευρωπού» στο χώρο της Τέχνης για την ανάδειξη των νικητών του διαγωνισμού.

Μια μέρα στην Πινακοθήκη της Τέχνης, στο Μεταλλικό.

Δελτίο τύπου ΤΕΧΝΗΣ ΚιλκίςΈνα μεγάλο και από καρδιάς ευχαριστώ σε όλους όσους μοιράστηκαν μαζί μας την γιορτή της μοναδικής Πινακοθήκης του Νομού την Κυριακή 12 Μαΐου, στην Πινακοθήκη της Τέχνης, στο Μεταλλικό.

Ηρωική αποχώρηση του Δημήτρη Παρίδη από το Ευρωψηφοδέλτιο του ΛΑ.Ο.Σ – ΠΑΤΡ.Ι.Ε.

Του Κώστα Χαραλαμπίδη
Με αφορμή τις εξελίξεις που διαδραματίστηκαν τις τελευταίες ημέρες όσον αφορά το ευρωψηφοδέλτιο του ΛΑ.Ο.Σ. – ΠΑΤ.ΡΙ.Ε. η τοπική κοινωνία του νομού Κιλκίς είχε τη τιμή και την περηφάνια να συμπεριλαμβάνεται στο ευρωψηφοδέλτιο ο πολιτευτής του ΛΑΟΣ Κιλκίς κ. Δημήτρης Παρίδης ως υποψήφιος ευρωβουλευτής.

"Η Ρωμανία κι αν επέρασεν ανθεί και φέρει κι άλλο"


Επιμέλεια: Ευάγγελος Μαυρογόνατος
Γενοκτονία των Ποντίων:
Οι ορδές του Κεμάλ αφανίζουν τον Μικρασιατικό Ελληνισμό 
Πρόκειται για μία από τις πιο μαύρες στιγμές της Ιστορίας όχι μόνο για τους Έλληνες αλλά και για την ανθρωπότητα ολόκληρη. Με την Γενοκτονία των Ποντίων αφανίστηκε από τις πατρογονικές του εστίες ένα ζωηρό κομμάτι του ελληνισμού που πάλευε για την επιβίωσή του για περίπου 3000 χρόνια. 

"Οι εκλογές λύνουν προβλήματα"

Παρεμβαίνει η αναγνώστρια της Γνώμης, Άννα Συμεωνίδου
Είμαι από ένα χωριό του Κιλκίς την Κοκκινιά και θα ήθελα να σας δείξω την κατάσταση που επικρατεί στο χωριό όπου έχουμε ένα πάρκο το οποίο είναι σχεδόν ανύπαρκτο. Σας στέλνω φωτογραφίες να δείτε σε τι κατάσταση ήταν μέχρι την Παρασκευή και πως είναι σήμερα ούτε μια βδομάδα πριν τις εκλογές.

Δείτε Video από την παρουσίαση των υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων Κιλκίς του Χ. Γιαννούλη


Η παρουσίαση των υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων Π.Ε. Κιλκίς, του συνδυασμού "Κοιτάμε μπροστά" με επικεφαλής το Χρήστο Γιαννούλη, έγινε στο Κιλκίς το Σάββατο 18 Μαΐου 2019