Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 8 Μαΐου 2019

Αυτοί είναι όλοι οι υποψήφιοι με τη «Λαϊκή Συσπείρωση Κιλκίς»

Ανακοίνωση «Λαϊκής Συσπείρωσης Κιλκίς»
Με ένα πλήρες, ανανεωμένο και αγωνιστικό ψηφοδέλτιο η «Λαϊκή Συσπείρωση Κιλκίς» διεκδικεί τη διοίκηση του Δήμου Κιλκίς, ώστε να δυναμώσει η λαϊκή διεκδίκηση, να μπουν στο προσκήνιο οι ανάγκες του λαού του Κιλκίς.

Νέα διπλώματα εκπαιδευτών για το Kinesis Fight Club Kilkis

Δελτίο τύπου Kinesis Fight Club Kilkis
Στην σχολή εκπαιδευτών Μικτής Μάχης (Mix fight) που διεξήχθη στην Θεσσαλονίκη υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πολεμικών Τεχνών συμμετείχε το Kinesis Fight Club. 

Πουντζουκίδης: Ο σκοπός μου στην Αυτοδιοίκηση είναι να προσφέρω

Του Κωνσταντίνου Πουντζουκίδη
Υπ. Δημοτικού Συμβούλου Κιλκίς
Ο σκοπός που κατέρχομαι στις εκλογές είναι για να προσφέρω. Να προσφέρω στην πόλη του Κιλκίς και τα χωριά της. Σκοπός μου είναι να ενώσω, να ενώσω ιδέες και αξίες. 
Σκοπός μου είναι να βοηθήσω την πόλη του Κιλκίς και όλα τα χωριά από το κομμάτι που μου αναλογεί και μπορώ. Οπαδοποιημένες κοινωνίες είναι κοινωνίες οπισθοδρόμησης.

ΚουΠα Κιλκίς: Ολοκληρώθηκαν με ήττα οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας


Γράφει ο Γιάννης Σιταρίδης 
Δεν τα κατάφερε ούτε στο εντός έδρας παιχνίδι με το Βαφύρα Δίου, η ΚουΠα Κιλκίς. Ηττήθηκε με 76 – 65 στο δεύτερο και τελευταίο τελικό της κατηγορίας Β’ ΕΚΑΣΚΕΜ. Η έλλειψη ρυθμού, η προφανής κούραση και οι ελλείψεις επηρέασαν σε σημαντικό βαθμό την προσπάθεια των γηπεδούχων.

Αξιοθέατα του Κιλκίς: Περιμένουν καρτερικά...


Παρεμβαίνει ο Κοραής Λαζαρίδης*
Παρακμή και εγκατάλειψη, κτήρια που διασώθηκαν στο πέρασμα του χρόνου, κτήρια που διηγούνται τη ζωή και την ιστορία αυτού του τόπου, ρημάζουν αφημένα στην τύχη τους. (Περιμένουν καρτερικά τις κατάλληλες οικονομικές και κοινωνικές συνθήκες και τη φιλόδοξη μελέτη που θα επιτρέψουν την ανάδειξη και αξιοποίησή τους). Έτσι γράφει ο τουριστικός οδηγός του δήμου Κιλκίς, και από εκεί δανείζομαι και τον τίτλο του άρθρου. 

Εκδήλωση Μνήμης για τη Γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού


Για 3η συνεχόμενη φορά βραβεύεται το 5ο Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς με Διεθνές Οικολογικό Βραβείο

Δελτίο τύπου 5ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς
Το μεγαλύτερο Πρόγραμμα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης στον κόσμο, τα Οικολογικά Σχολεία, συμπληρώνει φέτος τα 25 χρόνια λειτουργίας του. Στο πλαίσιο του εορτασμού πραγματοποιήθηκε η βράβευση 121 σχολικών μονάδων με την πράσινη σημαία, παγκόσμιο σύμβολο αειφορικής πιστοποίησης των σχολείων, στο Μουσείο Μπενάκη, το Σάββατο 6 Απρίλη 2019, μεταξύ των βραβευμένων σχολείων ήταν και το 5ο Δ. Σ. Κιλκίς. 

Ανθοέκθεση του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού Κιλκίς

Δελτίο τύπου Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού Κιλκίς
Η Ανθοέκθεσή μας είναι γεγονός! Από την Παρασκευή 10 έως την Κυριακή 12 Μαΐου στον πεζόδρομο της Κ. Γαβριηλίδη στο Κιλκίς, θα κυριαρχεί το ομορφότερο ανοιξιάτικο σκηνικό με λουλούδια, φυτά και μυρωδικά και προσκαλούμε όλους τους φίλους να μας επισκεφθούν!

Θέσεις εργασίας στην KLEEMANN (8/5/2019)

Ο Όμιλος Εταιριών KLEEMANN λόγω της συνεχούς ανάπτυξης των δραστηριοτήτων του στη διεθνή αγορά επιθυμεί να προσλάβει στη ΒΙ.ΠΕ. Κιλκίς:

Περιοδεία και συνέντευξη τύπου υπ. ευρωβουλευτών ΛΑΕ στο Κιλκίς

Στο πλαίσιο της περιοδείας τους στο νομό Κιλκίς, συνέντευξη τύπου θα παραθέσουν αύριο Πέμπτη 9 Μαΐου 2019, στις 6.30μ.μ. στο ξενοδοχείο Habitat του Κιλκίς, οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές της Λαϊκής Ενότητας (ΛΑΕ) Λίτσα Αμμανατίδου, πρ. βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης και Άλκης Αντωνιάδης, Πολιτικός Επιστήμονας με ειδίκευση στα θέματα της ΕΕ.

Video: Ανθοέκθεση 2019, στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς


Ανθοέκθεση στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς, από Τετάρτη 8 έως Παρασκευή 10 Μαΐου 2019.

Στον Μαραθώνιο "ΗΡΩΕΣ-HEROES", οι Δρομείς Υγείας Κιλκίς

Δελτίο τύπου Συλλόγου Δρομέων Υγείας Κιλκίς
Η διοργάνωση Frozen Peaks 2019 (Ψυχρές Κορυφές) που διεξήχθη το Σάββατο 4 Μαΐου από τον Πεζοπορικό Ορειβατικό Σύλλογο Νευροκοπίου, φιλοξένησε φέτος 2 από τα μέλη μας που για άλλη μια φορά έδειξαν την καλή τους κατάσταση, μα πάνω απ όλα την υπομονή, επιμονή και αθόρυβη δουλειά που κάνουν.

Η Νατάσα Γαβουχίδου στο "Κιλκίς Μπροστά" μαζί με το Δημήτρη Κυριακίδη

Δελτίο τύπου υποψηφίου Δημάρχου Κιλκίς,  Δημήτρη Κυριακίδη
Η προοπτική της Δημοτικής Ενότητας Χέρσου είναι να πάει Μπροστά. Με έμπειρα αλλά και νέα στελέχη όπως η ΝατάσαΓαβουχίδου που προστίθεται στην αυτοδιοικητική οικογένεια του "Κιλκίς Μπροστά" για να πάμε με το Δημήτρη Κυριακίδη Μπροστά το Κιλκίς και τα χωριά μας. 

"Καρικατούρα η "Προοδευτική" συμμαχία του ΣΥΡΙΖΑ"


Του Παναγιώτη Σαββίδη
Aφού τους τελείωσε η επίπλαστη διαχωριστική γραμμή μνημονιακοί – αντιμνημονιακοί που αποδείχτηκαν όλοι «μνημονιακοί» όταν ανέλαβαν την εξουσία για λογαριασμό της αστική τάξης, ο ΣΥΡΙΖΑ φέρνει στο προσκήνιο νέα ψευτοδιλήμματα, για να δημιουργήσει νέα διαχωριστική γραμμή με τον έτερο διαχειριστή της αστικής εξουσίας την Ν.Δ.

Πολυμελής ομάδα της Ακαδημίας Στίβου "Αλέξανδρος" Κιλκίς, στους “Αγώνες Φιλίας” της Κατερίνης

Δελτίο τύπου Ακαδημίας Στίβου "Αλέξανδρος" Κιλκίς
Οι αγώνες στίβου με την επωνυμία 7οι “Αγώνες Φιλίας" διεξήχθησαν την Κυριακή 5 Μαΐου στο Α΄ ΔΑΚ Κατερίνης με μεγάλη πολύ συμμετοχή αθλητών και αθλητριών αλλά και καλές επιδόσεις. 

"Οι τελευταίες Ευροεκλογές;"


Γράφει ο Λευτέρης Παυλίδης*
Τολμηρό ερώτημα! Είχα γράψει και στο παρελθόν την άποψή (1) μου αναφορικά με το μέλλον αυτής της Ευρώπης, ότι δηλαδή στα μάτια μου τουλάχιστον φαντάζει εξαιρετικά δυσοίωνο.

«Μια μέρα στην Πινακοθήκη» του Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς
Την Κυριακή, 12 Μαΐου 2019, η Πινακοθήκη της Τέχνης ξαναβάζει τα καλά της και σας περιμένει από τις 12 το μεσημέρι έως και τις 8 το βράδυ, μικρούς και μεγάλους στο Μεταλλικό για να απολαύσουμε για δεύτερη συνεχή χρονιά Μια

Ανθοέκθεση στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς


Σταύρος Αμοιρίδης: Για ποιον λόγο είμαι υποψήφιος

Υπογράφει ο Σταύρος Αμοιρίδης*
Σε λίγες μέρες θα διαλέξουμε νέους τοπικούς άρχοντες για τέσσερα χρόνια, που θα αναλάβουν τα ηνία της διοίκησης του Δήμου μας τον Σεπτέμβριο. Ήρθε η ώρα να σηκωθούμε από τον καναπέ όλοι μας, γιατί πολύ καλή η διατύπωση των παραπόνων αλλά τώρα ήρθε η ώρα να γίνουμε όλοι μας μέρος της λύσης.