Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 15 Ιουνίου 2018

Με τη συμμετοχή των ακαδημιών του ΓΑΣ Κιλκίς οι αγώνες “Ευαγγελείδια – Σπανίδεια” στην Καβάλα

Δελτίο τύπου ΓΑΣ Κιλκίς
Τα Ευαγγελίδεια – Σπανίδεια 2018, ήταν μια εξαιρετική διοργάνωση από το σύλλογο ΟΚΑ Καβάλας, για να τιμήσουν το Δημήτρη Ευαγγελίδη και τον Κώστα Σπανίδη. Την Τετάρτη 13 Ιουνίου στο στάδιο “Ανθή Καραγιάννη” στους αγώνες του στίβου, πήραν μέρος πάνω από 600 παιδιά αγόρια και κορίτσια μέχρι 13 ετών και από τη διοργάνωση δε μπορούσε να απουσιάζει ο ΓΑΣ Κιλκίς, οποίος είναι και “αδελφοποιημένος” σύλλογος με τον ΟΚΑΚ, με τους μικρούς αθλητές και τις αθλήτριες του να πραγματοποιούν, για ακόμη μια φορά, πολύ καλές εμφανίσεις. 

Εύκολα τα θέματα στα Λατινικά και στο ΑΟΘ, απαιτητικά όμως στη Χημεία

Επιμέλεια: Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης ΚΙΝΗΤΡΟ Κιλκίς
Τα θέματα των Λατινικών Προσανατολισμού της Ομάδας των Ανθρωπιστικών Σπουδών χαρακτηρίζονται ως εύκολα και χωρίς ιδιαίτερες απαιτήσεις. Οι ασκήσεις της γραμματικής και του συντακτικού ήταν διατυπωμένες με σαφήνεια χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις. Με τα θέματα αυτά οι πολύ καλά προετοιμασμένοι Υποψήφιοι είχαν τη δυνατότητα να αριστεύσουν. Σε γενικές γραμμές ήταν ευκολότερα από τα περσινά θέματα.

Κιλκίς: Διάλεξη του Δρ. Μάνου Δανέζη με θέμα, "Όσα δεν μας λένε για την ηθική και τη λογική του δυτικού ορθολογισμού"


Δελτίο τύπου Κέντρου ΝΗΡΕΑΣ Κιλκίς
Το Διοικητικό Συμβούλιο και η επιστημονική ομάδα του Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π. Ε. Κιλκίς "ΝΗΡΕΑΣ" είχαν τη χαρά να έχουν καλεσμένο τον κο Μάνο Δανέζη, σε μια συζήτηση-διάλεξη που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 13 Ιουνίου 2018 το απόγευμα στο γεμάτο κόσμο Συνεδριακό Κέντρο Κιλκίς. 

Δήλωση Φραγγίδη για το σχέδιο συμφωνίας με τα Σκόπια

Γράφει ο Γιώργος Φραγγίδης
Πρώην βουλευτής ΠΑΣΟΚ ν. Κιλκίς
Μέλος ΚΠΕ Κινήματος Αλλαγής
Τις μέρες αυτές συζητιέται έντονα από όλους τους Έλληνες το σχέδιο συμφωνίας του εθνικού θέματος σε σχέση με το κράτος των Σκοπίων. Ενός θέματος με τεράστια σημασία που η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ χειρίστηκε εν κρυπτώ, με τακτικισμούς και με το βλέμμα στραμμένο κυρίως στους εντός της Ελλάδας πολιτικούς αντιπάλους.

Κι όμως το ΤΕΙ Κιλκίς δεν καταργείται...

Έπεσαν γκρίζα σύννεφα πάνω στο ΤΕΙ του Κιλκίς τον τελευταίο καιρό και τα σενάρια περί κατάργησής του και υποβάθμισης της εκπαιδευτικής του μορφής σε Κέντρο Επαγγελματικής Εκπαίδευσης δίνουν και παίρνουν.

Δραστηριότητες 71ης Αερομεταφερόμενης Ταξιαρχίας "ΠΟΝΤΟΣ"

Η 71 ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΕΡΟΜΕΝΗ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ «ΠΟΝΤΟΣ» σας ενημερώνει ότι στο πλαίσιο του εορτασμού της Επετείου απελευθερώσεως της πόλεως του Κιλκίς, θα πραγματοποιήσει τις παρακάτω δραστηριότητες:

Στις 6 Ιουλίου 2018 "ανοίγει" την οθόνη του, το θερινό σινεμά Κιλκίς

Ανακοίνωση δήμου Κιλκίς
Ο Δήμος Κιλκίς και η Αντιδημαρχία Πολιτισμού έχουν και φέτος προγραμματίσει υπέροχες καλοκαιρινές ταινίες που θα μας ψυχαγωγήσουν στο όμορφο περιβάλλον του κινηματογράφο τις νύχτες του καλοκαιριού.

Βραδιά Stand up comedy στο Πολύκαστρο

Το Κέντρο Πολιτισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και η Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς διοργανώνουν μια Βραδιά Stand up comedy με τους, Ήρα Κατσούδα, Ανδρέα Πασπάτη και Θανάση Σαμαρά μια μοναδική παράσταση ολόφρεσκης κωμωδίας την Παρασκευή 22 Ιουνίου 2018.
Ώρα 21:00 |ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Λαϊκό γλέντι ΚΚΕ στην Κορομηλιά Κιλκίς

Δελτίο Τύπου Τομεακής Επιτροπής Κιλκίς του ΚΚΕ
Το καθιερωμένο καλοκαιρινό λαϊκό γλέντι της ΚΟΒ Χέρσου – Δοϊράνης στην Κορομηλιά, θα πραγματοποιηθεί στο Σάββατο 23 Ιούνη, στις 8:30 μ.μ., στο χώρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Κορομηλιάς. 

Yoga Pilates House Kilkis: Καλοκαιρινή προσφορά για μαθητές/τριες


Κιλκίς: Κινητοποίηση ΠΑΜΕ, μπροστά στην ψήφιση του πολυνομοσχεδίου

Δελτίο τύπου ΠΑΜΕ Κιλκίς
Κινητοποίηση στην πλατεία Ειρήνης, πραγματοποίησαν οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ, χθες 14 Ιούνη, ημέρα που ψηφίστηκαν νέα αντεργατικά μέτρα, ώστε να «κλείσει» την 4η αξιολόγηση η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, με σκοπό να εκφράσουν την αντίθεσή τους και να ενημερώσουν το λαό της πόλης για τις εξελίξεις.