Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 15 Ιουνίου 2018

Κι όμως το ΤΕΙ Κιλκίς δεν καταργείται...

Έπεσαν γκρίζα σύννεφα πάνω στο ΤΕΙ του Κιλκίς τον τελευταίο καιρό και τα σενάρια περί κατάργησής του και υποβάθμισης της εκπαιδευτικής του μορφής σε Κέντρο Επαγγελματικής Εκπαίδευσης δίνουν και παίρνουν.

Κι όμως το ΤΕΙ δεν πρόκειται να καταργηθεί! Μια μικρή πρόγευση έδωσε χθες ο υφυπουργός Εξωτερικών Γιάννης Αμανατίδης εξαγγέλοντας άμεσα τη σωτηρία του ΤΕΙ Σχεδίασης και Τεχνολογίας Ενδύματος. Μιλώντας χθες στη Βουλή επί της πρότασης δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης που κατέθεσε η ΝΔ για το Σκοπιανό, ο Κιλκισιακής καταγωγής πολιτικός άσκησε δριμεία κριτική στο βουλευτή της ΝΔ γιατί όπως χαρακτηριστικά είπε το κόμμα του επί δέκα χρόνια δεν μερίμνησε σχετικά με τη μετεγκατάσταση του ΤΕΙ στον ιδιόκτητο χώρο του. Και ήρθαμε εμείς και έγινε η μεταφορά των φοιτητών είπε ο κ. Αμανατίδης ενώ προσέθεσε με νόημα προς κάθε ενδιαφερόμενο: ''Ας μην έχουν ανησυχία. Το ΤΕΙ Κιλκίς θα ενισχυθεί".

Κατά πληροφορίες υπάρχει παρασκηνιακά μεγάλη κινητικότητα όχι μόνο για να κρατηθεί στη ζωή το ΤΕΙ αλλά να αποκτήσει και δεύτερο τμήμα. Οι πιέσεις που ασκούνται προς αυτή την κατεύθυνση είναι μεγάλες κυρίως από το Δήμαρχο Κιλκίς Δημήτρη Σισμανίδη που δουλεύει όπως πάντα αθόρυβα μεν αποτελεσματικά δε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.