Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 2 Μαρτίου 2017

"Καλούμε κάθε σκεπτόμενο άνθρωπο να συζητήσει ισότιμα και αμεσοδημοκρατικά μαζί μας"

Ανακοίνωση
"Εν Κιλκίς ανοιχτή συνέλευση"
Συναντηθήκαμε στις πλατείες, στις πορείες, στους δρόμους όταν αποφασίσαμε να αντιδράσουμε σε αυτούς κατέστρεφαν και καταστρέφουν το μέλλον μας. Σε αυτούς που μας στερούν το δικαίωμα να ονειρευτούμε και να φτιάξουμε έναν καλύτερο κόσμο. 

Η Τόλμη Κιλκίς στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Taekwondo Under 21

Δελτίο τύπου Τόλμης Κιλκίς
Πανελλήνιο πρωτάθλημα Taekwondo νέων ανδρών και νέων γυναικών Under 21 της Ελληνικής Ομοσπονδίας ΕΛΟΤ διεξήχθη στο κλειστό γυμναστήριο Ν. Ιωνίας Βόλου στις 25-26 Φεβρουαρίου 2017. Δικαίωμα συμμετοχής είχαν οι γεννηθείς 1997-1998-1999-2000-2001.

Ηλεκτρονική απάτη σε «ανταλλακτήριο» εικονικών νομισμάτων (Bitcoin)

Από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος του Αρχηγείου Ελληνικής Αστυνομίας εξιχνιάσθηκε υπόθεση διαδικτυακής απάτης, που έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια συναλλαγών σε Ανταλλακτήριο Εικονικών - Ψηφιακών Νομισμάτων (Bitcoin) και σχηματίστηκε δικογραφία τακτικής διαδικασίας για το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμησης και της απάτης με υπολογιστή.

Κιλκισιακός: 18η νίκη σε 20 παιχνίδια;

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
Όλα κύλησαν ομαλά στη τελευταία προπόνηση του Κιλκισιακού στις εγκαταστάσεις του Σταυροχωρίου ενόψει της εντός έδρας αναμέτρησης του Σαββάτου με τον Μακεδονικό Πολυπέτρου, στις 3 το μεσημέρι στο Δημοτικό Στάδιο Κιλκίς.

Το νέο Δ.Σ. της Πολιτιστικής Εταιρίας Εκπαιδευτικών νομού Κιλκίς

Τη Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 6μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του εντευκτηρίου της Πολιτιστικής Εταιρίας Εκπαιδευτικών νομού Κιλκίς έγιναν οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου της το οποίο συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής:

Κιλκίς: Συμμετοχή του Άθλου στις αποκριάτικες εκδηλώσεις του Δήμου (Φωτογραφίες)

Δελτίο τύπου Άθλου Κιλκίς
Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι αποκριάτικες εκδηλώσεις την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου από τον Δήμο Κιλκίς. Ο Αθλητικός Σύλλογος Άθλος συμμετείχε στις εκδηλώσεις παρέλασης του δήμου με μικρούς και μεγάλους αθλητές ντυμένους με καρναβαλικές στολές. Το θέμα που εκπροσώπησε ο σύλλογος ήταν "οι Ανώνυμους".

8 Μαρτίου: Για κάθε ερώτηση απάντηση είναι η Ισότητα

«Τα τελευταία χρόνια στον τόπο αυτό ειπώθηκαν τα χειρότερα ψέματα της Ιστορίας»


Του Θεοφάνη Μαλκίδη
Το Μάρτιο του 1968 ο Σεφέρης στέλνει κρυφά στο ΒΒC ένα πυκνό ιδιαίτερης σημασίας μήνυμα για την τότε κατάσταση στην Ελλάδα. Έκανε το χρέος του μιλώντας σε μια περίοδο δυσκολίας, απογοήτευσης και θλίψης, αφού λαός μας προσβλέπει πάντα στην πνευματική του ηγεσία, η οποία συν Θεώ ανοίγει το δρόμο της αντίστασης στην τυραννία. 

Μνημόνιο Συνεργασίας ΥπΑΑΤ - Τράπεζας Πειραιώς για την Κάρτα του Αγρότη

Μνημόνιο Συνεργασίας για την υλοποίηση του τραπεζικού προϊόντος «Κάρτα του Αγρότη / Agro-carta» υπέγραψαν σήμερα ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Ευάγγελος Αποστόλου και ο Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος της Τράπεζας Πειραιώς Γεώργιος Πουλόπουλος.

Κιλκίς: Τσάκωσαν 46χρονο δικό μας για 5,5 γραμμάρια χασισάκι

Συνελήφθη χθες (1-3-2017) το απόγευμα σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς, ένας 46χρονος ημεδαπός, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο διαπιστώθηκε να κατέχει ποσότητα κάνναβης βάρους 5,5 γραμμαρίων, η οποία και κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Κιλκίς.

Οι νέοι Αντιδήμαρχοι Κιλκίς

Τρεις νέους Αντιδημάρχους θα έχουμε στο Δήμο Κιλκίς με απόφαση του Δημάρχου κ. Δημήτρη Σισμανίδη. Ειδικότερα, στο σχήμα των 7 Αντιδημάρχων παραμένουν οι Νικολαΐδης, Πιπερίδης, Πογέλης και Τσαντάκης, ενώ τη θέση των Λένα Αναστασιάδου, Αντώνη Μανουσαρίδη και Μάκη Πεντζερετζή αναλαμβάνουν αντίστοιχα, οι Νίκος Ταχτσίδης, Κατερίνα Ζιούτα – Γιαννακούλα και Γιάννης Δημητριάδης.

Διαδικασία χορήγησης αδειών για νέες αμπελοφυτεύσεις έτους 2017

Σύμφωνα με την απόφαση υπ’ αριθμ. 609/16822/14-02-2017 (ΦΕΚ 600/Β/24.2.2017) θεσπίζονται τα αναγκαία συμπληρωματικά μέτρα σχετικά με τη διαχείριση των αδειών για νέες αμπελοφυτεύσεις για το έτος 2017.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Νέα Εθνική Οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης λόγω εργασιών

Ανακοινώνεται ότι θα πραγματοποιούνται προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Νέα Εθνική Οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης (αυτοκινητόδρομος Π.Α.Θ.Ε.) από Ανισόπεδο Κόμβο Μεθώνης - Αγαθούπολης (462ο χιλιόμετρο) έως τον Ανισόπεδο Κόμβο Κλειδίου (474ο χιλιόμετρο) και στις δύο κατευθύνσεις, λόγω εκτέλεσης εργασιών ανέγερσης της γέφυρας στον Ανισόπεδο Ημικόμβο Αιγινίου (468ο χιλιόμετρο).

Ποια είναι η σωστή αποθεραπεία μετά την προπόνηση

Του Παναγιώτη Μαυρογενίδη*
Αποθεραπεία λοιπόν ή κοινώς το χαλάρωμα, είναι η απαραίτητη προοδευτική σωματική και ψυχολογική επαναφορά, μέσω ήπιων κινήσεων-μετακινήσεων και διατατικών ασκήσεων μετά το τέλος της κυρίως προπόνησης. Η αποθεραπεία ή χαλάρωμα επιτρέπει στο σώμα σας να χαλαρώσει και να επιστρέψει στην αρχική κατάσταση ηρεμίας και ξεκούρασης.

Τι λένε οι ΣΥΝΕΚ για την εφαρμογή της μαθητείας στα ΕΠΑΛ

Δελτίο τύπου Συνεργαζόμενων Εκπαιδευτικών Κινήσεων (ΣΥΝΕΚ)
Πριν μερικές μέρες δόθηκε από το ΥΠΠΕΘ στη δημοσιότητα και απεστάλη στα σχολεία το Σχέδιο οδηγού εφαρμογής Μεταλυκειακού έτους-Τάξης Μαθητείας για την υλοποίηση του κατά το σχολικό έτος 2016-17. 

"Στη Μόρια της Λέσβου αποζημιώθηκαν - Γιατί όχι στον δήμο Παιονίας;"

Υπογράφει
ο Κώστας Σιωνίδης
Τις τελευταίες ημέρες στον Τύπο (έντυπο και ηλεκτρονικό), δημοσιεύθηκε η είδηση της αποζημίωσης των θιγέντων ιδιοκτητών από τον καταυλισμό προσφύγων-μεταναστών στη Μόρια της Λέσβου. Είδηση οπωσδήποτε θετική για μια περιοχή που ταλαιπωρείται εδώ και καιρό από το ασύμμετρο κύμα των ροών προσφύγων και μεταναστών.

Εκδήλωση επετειακού χαρακτήρα από τον σύλλογο «Ο Άγιος Τρύφων» Κιλκίς

Ανακοίνωση Συλλόγου Στενημαχιτών
«Ο Άγιος Τρύφων» Κιλκίς
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Στενημαχιτών «Ο Άγιος Τρύφων» Κιλκίς διοργανώνει εκδήλωση στα πλαίσια επετειακού χαρακτήρα του προστάτη Αγίου του. 
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 5 Μαρτίου 2017, στις 7 μ.μ., στο Συνεδριακό Κέντρο Δήμου Κιλκίς και περιλαμβάνει:

Εκλογοαπολογιστική συνέλευση του Ομίλου Αντισφαίρισης Κιλκίς

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ομίλου Αντισφαίρισης Κιλκίς καλεί τα μέλη του σε Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί στις 12 Μαρτίου 2017 ημέρα Κυριακή στις 5μμ στις εγκαταστάσεις του συλλόγου, προς προφήτη Ηλία με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

Απόκτηση απομακρυσμένης ψηφιακής υπογραφής από το Επιμελητήριο

Το Επιμελητήριο Κιλκίς προσφέρει στις επιχειρήσεις του μια σύγχρονη και ιδιαίτερα ανταγωνιστική λύση απομακρυσμένης ψηφιακής υπογραφής.