Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

Επίσκεψη Γιάννη Ιωαννίδη και Κώστα Γιαννόπουλου στην Γουμένισσα

Δελτίο τύπου συνδυασμού Κ. Γιαννόπουλου
Τον επικεφαλής της παράταξης ”Περιφέρεια Πρωταθλήτρια” και υποψήφιο περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Ιωάννη Ιωαννίδη συνόδευσε κατά την περιοδεία του στην Γουμένισσα το Σάββατο ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς Κωνσταντίνος Γιαννόπουλος μαζί με τους υποψήφιους συμβούλους κκ Αναστασία Σωτηριάδου, Τρα’ι’ανό Τρέγκα και Άννα Χαρτοματσίδου.

Για την ακτινοβολία της κινητής τηλεφωνίας

Γράφει ο  Βασίλης Μάτσκος
Την προηγούμενη βδομάδα βλέποντας μια δημοσίευση σε τοπικά blog σχετικά με διαμαρτυρία πολιτών για την λειτουργία κεραιών κινητής τηλεφωνίας στην περιοχή του 9ου Δημοτικού Σχολείου, έκανα ένα σχόλιο. Θεώρησα ότι είναι θέμα προηγούμενων ημερών που δεν έτυχε της πρέπουσας δημοσιότητας στον τοπικό τύπο. Όμως έκανα λάθος.

Στο Διεθνές ανοιχτό πρωτάθλημα tae kwon do (w.t.f.) στην Σόφια ο "Άθλος" Κιλκίς

Στις 27 Απριλίου 2014 πραγματοποιήθηκε το Διεθνές ανοιχτό πρωτάθλημα tae kwon do (w.t.f.) στην Σόφια της Βουλγαρίας για όλες τις ηλικίες πανπαίδων-πανκορασίδων, παίδων-κορασίδων.

Αγαθοπούλου: "Επικίνδυνοι χειρισμοί της Κυβέρνησης για το ΕΚΑΒ"

Δελτίο τύπου Ε. Αγαθοπούλου
Την Παρασκευή, 25/4/2014, στην Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων του Ελληνικού Κοινοβουλίου, μετά από πρωτοβουλία του ΣΥΡΙΖΑ, συζητήθηκε το θέμα του ΕΚΑΒ.  Στην τοποθέτησή της, η βουλευτής Κιλκίς του ΣΥΡΙΖΑ Ειρήνη Αγαθοπούλου ζήτησε, μεταξύ άλλων, εξηγήσεις για εγκύκλιο την οποία εξέδωσε η διοίκηση του ΕΚΑΒ έπειτα από αντίστοιχη εγκύκλιο του Υπουργείου Υγείας, σύμφωνα με την οποία θα μπορούσε να εκτελείται δρομολόγιο του ΕΚΑΒ με ένα μόνο διασώστη λόγω έλλειψης προσωπικού.

Όλοι οι υποψήφιοι του συνδυασμού του Κ. Σιωνίδη για τον Δήμο Παιονίας

Όλοι
οι υποψήφιοι 
του συνδυασμού 
του Κ. Σιωνίδη 
για τον Δήμο Παιονίας
Δείτε 

Η "Ελιά" στο Κιλκίς

Το Σάββατο 26 Απριλίου 2014 πραγματοποιήθηκε η επίσκεψη του κλιμακίου των υποψήφιων ευρωβουλευτών της ΕΛΙΑΣ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ στο Κιλκίς.

Άτυχος στο τέλος ο Κιλκισιακός

Την ευκαιρία να πανηγυρίσει μια μεγάλη νίκη έχασε ο Κιλκισιακός που ισοφαρίστηκε στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων στο Νέο Αγιονέρι, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 1-1. Ο Κιλκισιακός έφτασε στους 37 βαθμούς στο πρωτάθλημα, και τέσσερις αγωνιστικές πριν το φινάλε βρίσκεται στο +3 από την επικίνδυνη ζώνη. Την Κυριακή υποδέχεται τον Ορφέα Ελευθερούπολης, που έχει 34 βαθμούς και αυτή τη στιγμή υποβιβάζεται.

Κολότσιος: "Δεν πρόκειται να διαδραματίσουμε το ρόλο του Πόντιου Πιλάτου"

Δελτίο τύπου συνδυασμού Π. Κολότσιου
Η καθημερινότητα με τα προβλήματα που δυσχεραίνουν τη ζωή των κατοίκων στα χωριά της «άγονης γραμμής» του ανατολικού Κιλκίς, κυριάρχησε στο διάλογο του υποψήφιου Αντιπεριφερειάρχη Περικλή Κολότσιου κατά την επίσκεψή του στα χωριά Κορωνούδα, Επτάλοφος, Ελληνικό, Αναβρυτό, Ίσωμα, Ριζανά και Θεοδόσια την Παρασκευή 27 Απριλίου.

Όλοι οι υποψήφιοι του συνδυασμού της Ι. Ρούσσου για τον Δήμο Κιλκίς

Όλοι
οι υποψήφιοι
του συνδυασμού
της Ι. Ρούσσου
για τον Δήμο Κιλκίς
Δείτε ΕΔΩ

Με την «Ένωση για την Πατρίδα και τον Λαό» ο Κώστας Κιλτίδης

"Την απόφασή του να σταθεί στο πλευρό της «Ένωσης για την Πατρίδα και τον Λαό» και να ενισχύσει τις τάξεις της πατριωτικής κεντροδεξιάς για μία νέα ελληνική «απελευθέρωση» από την φτώχεια και τα μνημόνια, εξέφρασε σε συνέντευξη του στο euro channel ο πρώην υφυπουργός, Κώστας Κιλτίδης."

Όλοι οι υποψήφιοι του συνδυασμού της Σ. Συμεωνίδου για τον Δήμο Παιονίας

Όλοι
οι υποψήφιοι
του συνδυασμού
της Σ. Συμεωνίδου
για τον Δήμο Παιονίας
Δείτε

"Θαύμα, θαύμα! Ευρέθη υπερκομματικός Μεσίας!"

Αντώνης Μανουσαρίδης
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος
Δημοτικού Συνδυασμού ΑΝΟΔΟΣ – 7ΠΟΛΙΣ 
Κρινόμαστε. Καθημερινά από τη συμπεριφορά μας, από τη στάση που κρατάμε στα μικρά και μεγάλα ζητήματα που αφορούν τον τόπο μας. Χαιρόμαστε όταν οι προσπάθειές μας ανταμείβονται από τον κόσμο με ένα απλό ευχαριστώ, ίσως κι ένα χαμόγελο. Κριτές μας είναι οι συμπολίτες και κανείς άλλος.

Ενημέρωση για την υποβολή αιτήσεων μετάθεσης- οριστικής τοποθέτησης εκπαιδευτικών

Της αιρετού
του ΠΥΣΔΕ 
ν. Κιλκίς
Κυριακής Ματσακίδου
Όπως ήδη γνωρίζετε κοινοποιήθηκε η εγκύκλιος των μεταθέσεων με καθυστέρηση 5-6 μηνών!!

Αυξημένα μέτρα Τροχαίας σε όλη την επικράτεια κατά τον εορτασμό της Πρωτομαγιάς

Ενόψει της εορταστικής περιόδου της Πρωτομαγιάς, η Ελληνική Αστυνομία λαμβάνει αυξημένα μέτρα τροχονομικής αστυνόμευσης για την ασφαλή κυκλοφορία των πολιτών και την πρόληψη ατυχημάτων, σε όλο το οδικό δίκτυο της χώρας.

Απαγόρευση της κυκλοφορίας φορτηγών αυτοκινήτων, ωφελίμου φορτίου άνω του 1,5 τόνου, κατά τη διάρκεια εορτασμού της Πρωτομαγιάς

Για την ασφαλέστερη κίνηση των οχημάτων και τη βελτίωση της οδικής κυκλοφορίας κατά τον εορτασμό της Πρωτομαγιάς 2014, εκτός των μέτρων διευκόλυνσης της κυκλοφορίας που θα ληφθούν σε τοπικό επίπεδο, με στόχο τη μείωση των κυκλοφοριακών προβλημάτων και την αύξηση του βαθμού οδικής ασφάλειας για την αποφυγή πρόκλησης τροχαίων ατυχημάτων, θα ισχύσει και απαγόρευση κίνησης φορτηγών αυτοκινήτων ωφέλιμου φορτίου άνω του 1,5 τόνου ως εξής :

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός Κιλκίς ευχαριστεί

Το Δ. Σ. του περιφερειακού τμήματος Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς, ευχαριστεί θερμά όλους τους ανώνυμους κι επώνυμους που στήριξαν με κάθε τρόπο το έργο της κοινωνικής αρωγής που είναι τόσο επιτακτικό στις δύσκολες μέρες που περνά η πατρίδα μας, ενισχύοντας υλικά την προσπάθειά μας. Ειδικότερα ευχαριστούμε:

Η Νιόβη παρουσιάζει στο Κιλκίς τον συνδυασμό της



Δελτίο τύπου συνδυασμού Γ. Ρωμανίδη
Το Σάββατο 26 Απριλίου 2014 στην κεντρική αίθουσα του Επιμελητηρίου Κιλκίς παρουσιάστηκε το ψηφοδέλτιο της Π.Ε. Κιλκίς ενόψει των περιφερειακών εκλογών της 18 Μαΐου 2014.

Πρόγραμμα επισκέψεων Ριζοσπαστικής Αριστερής Ενότητας

Συνεχίζεται η περιοδεία των επισκέψεων της Ριζοσπαστικής Αριστερής Ενότητας σε περιοχές και χωριά του νομού Κιλκίς με ομιλίες και προτάσεις για τις λύσεις πάνω στα προβλήματα της περιφέρειας.

Όλοι οι υποψήφιοι του συνδυασμού του Σ. Τσιόνκη για τον Δήμο Παιονίας

Όλοι
οι υποψήφιοι
του συνδυασμού
του Σ. Τσιόνκη
για τον
Δήμο Παιονίας

Όλοι οι υποψήφιοι του συνδυασμού του Π. Τονικίδη για τον Δήμο Κιλκίς

Οι υποψήφιοι του συνδυασμού του Π. Τονικίδη για τον Δήμο Κιλκίς
Δείτε
ΕΔΩ

Όλοι οι υποψήφιοι του συνδυασμού του Χ. Γκουντενούδη για τον Δήμο Παιονίας

Δελτίο τύπου συνδυασμού Χ. Γκουντενούδη
Ο υποψήφιος Δήμαρχος Παιονίας και επικεφαλής του Δημοτικού Συνδυασμού ‘’Παιονία Ισχυρή’’ Χρήστος Γκουντενούδης υπέβαλε χθες στο Πρωτοδικείο Κιλκίς τη δήλωση του Συνδυασμού υποψηφίων για το Δήμο της Παιονίας στις δημοτικές εκλογές της 18ης και 25ης Μαϊου 2014.

Όλοι οι υποψήφιοι του συνδυασμού του Δ. Σισμανίδη για τον Δήμο Κιλκίς

Οι υποψήφιοι
του συνδυασμού
του Δ. Σισμανίδη
Δείτε ΕΔΩ

Δείτε όλα τα ονόματα των υποψηφίων της Λαϊκής Συσπείρωσης σε Κιλκίς και Παιονία


Υποψήφιοι Κιλκίς ΕΔΩ

Υποψήφιοι Παιονίας ΕΔΩ

Ο Ευρωπός υποδέχθηκε απογόνους των Ισικλαριωτών το Σάββατο 26 Απριλίου 2014

Ο Ευρωπός πριν από το 1924 κατοικούνταν αποκλειστικά από Οθωμανούς μουσουλμάνους και αυτοί ονόμαζαν το χωριό τους "Ισικλάρ" και όχι "Ασικλάρ" όπως το γνωρίζαμε εμείς μέχρι σήμερα. Όταν ήρθαν και εγκαταστάθηκαν οι Μικρασιάτες από το Φούλατζικ για ένα διάστημα 1,5 έτους, περίπου, μοιράστηκαν με τους Ισικλαριώτες τα σπίτια τους.

Τίτλοι εφημερίδων, Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ · Γιατί φτιάχνουν καταφύγια –«Χώροι προστασίας του πληθυσμού» σε ν/σ του υπ. Περιβάλλοντος·Έγκυρες πηγές –Η «επαναστατική» αποδόμηση των θέσεων του…Λαφαζάνη! Τι αναφέρεται στην προκήρυξη του Επαναστατικού Αγώνα για το «εθνικό νόμισμα» και τη «στάση πληρωμών»·Ενός κακού μύρια έπονται στον ΣΥΡΙΖΑ
ΕΘΝΟΣ ·Ρύθμιση εξπρές για τα δάνεια του ΟΕΚ-Επιμήκυνση αποπληρωμής κατά 10 χρόνια και μείωση 50% της μηνιαίας δόσης·Αντώνης Σαμαράς- Ατζέντα ανάπτυξης και θεσμικών αλλαγών·Αλ Τσίπρας- Δημοψήφισμα ζωής οι ευρωεκλογές