Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

Η "Ελιά" στο Κιλκίς

Το Σάββατο 26 Απριλίου 2014 πραγματοποιήθηκε η επίσκεψη του κλιμακίου των υποψήφιων ευρωβουλευτών της ΕΛΙΑΣ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ στο Κιλκίς.
Το κλιμάκιο αποτελούμενο από τη Συλβάνα Ράπτη, ευρωβουλευτή ΠΑΣΟΚ, το Νίκο Μπίστη και το Νίκο Τσολακίδη, επεσκέφθη την Διοίκηση της Αναπτυξιακής Κιλκίς και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο Π. Πασσαλίδη με τον οποίο αντάλλαξαν απόψεις για τις δυνατότητες ανάπτυξης του Νομού μέσω των χρηματοδοτικών εργαλείων που διαθέτει η ΑΝΚΙ.

Έπειτα συναντήθηκαν με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Κιλκίς Π. Τονικίδη στο Επιμελητήριο όπου και ενημερώθηκαν για την ευρύτερη λειτουργία του φορέα και τα προγράμματα που υλοποιεί με στόχο τη στήριξη της επιχειρηματικότητας της περιοχής.

Στην συνέχεια η ομάδα των υποψήφιων ευρωβουλευτών παρέθεσε ομιλία στην αίθουσα του Επιμελητηρίου κατά την οποία ανέπτυξαν τις βασικές θέσεις της ΕΛΙΑΣ και το όραμα για την επανένωση της κεντροαριστεράς.

Μιας κεντροαριστεράς που θα αποτελεί πυλώνα σταθερότητας για την χώρα αλλά και παράλληλα προπομπό για την εφαρμογή προοδευτικών πολιτικών για την έξοδο από την κρίση.

Ο τελικός προορισμός ήταν η κεντρική πλατεία της Γουμένισσας, όπου παρουσία πλήθους στελεχών του ΠΑΣΟΚ της περιοχής, αντάλλαξαν απόψεις για τα προβλήματα της περιοχής της Παιονίας.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.