Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

Η Νιόβη παρουσιάζει στο Κιλκίς τον συνδυασμό της



Δελτίο τύπου συνδυασμού Γ. Ρωμανίδη
Το Σάββατο 26 Απριλίου 2014 στην κεντρική αίθουσα του Επιμελητηρίου Κιλκίς παρουσιάστηκε το ψηφοδέλτιο της Π.Ε. Κιλκίς ενόψει των περιφερειακών εκλογών της 18 Μαΐου 2014.
Οι υποψήφιοι για την περιφερειακή ενότητα Κιλκίς είναι:

Ρωμανίδης Γεώργιος, υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς, καθηγητής Μ.Ε.

Υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι:

1. Γιαννακάκη Ελευθερία, ελεύθερη επαγγελματίας, Κιλκίς

2. Βαβάμης Πέτρος, υπάλληλος ΟΤΑ, συνδικαλιστής, Γουμένισσα

3. Νικολαίδης Αλέκος, συνταξιούχος αγρότης, π. πρόεδρος κοινότητας Φιλυριάς

4. Παρασκευαίδου Έφη, κοινωνική λειτουργός, Χωρύγι Κιλκίς

5. Τικτοπούλου Ελβίρα, ιατρός ΩΡΛ, Κιλκίς

Σε μια γεμάτη αίθουσα παρουσία πολλών συμπολιτών μας, η κ. Νιόβη Παυλίδου εξέθεσε τους βασικούς άξονες μέσα στους οποίους θα κινηθεί η ανεξάρτητη αυτοδιοικητική πρόταση του συνδυασμού Πολίτες Μπροστά.

Με πολιτικό πρόταγμα την ανάπτυξη στην Κεντρική Μακεδονία μέσω της ανάδειξης των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της περιοχής, την αξιοποίηση στο βέλτιστο βαθμό των ευρωπαϊκών προγραμμάτων, την διαφάνεια στη διαχείριση των πόρων και την εξωστρέφεια, η περιοχή μας θα αναδειχθεί ως βόρεια πύλη της χώρας στα Βαλκάνια και την Ν.Α. Ευρώπη.

Είναι στο χέρι μας με την συμμετοχή των πολιτών να βγούμε μπροστά και να αντιμετωπίσουμε τις σύγχρονες προκλήσεις της εποχής μας.

Μετά το πέρας της παρουσίασης του ψηφοδελτίου, συναντήσαμε συμπολίτες μας στην πόλη του Κιλκίς με τους οποίους διεξήγαμε έναν γόνιμο διάλογο για τα προβλήματα του Νομού και της ευρύτερης περιοχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.