Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013

Η Ελληνική Αστυνομία παρέδωσε τρόφιμα στην «Κιβωτό του Κόσμου»

Στην «Κιβωτό του Κόσμου» παρέδωσε στις (18-12-2013) τρόφιμα αντιπροσωπεία της Ελληνικής Αστυνομίας, ως μια συμβολική χειρονομία αλληλεγγύης, συμπαράστασης και αναγνώρισης της προσφοράς και του έργου της.

Που χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες λόγω χιονιού και παγετού, 19 Δεκεμβρίου 2013, ώρα 18:30

Χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων λόγω χιονοπτώσεων και παγετών
Γ. Α. Δ. ΠΕΡΙΦ. ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
Α. Δ. ΠΕΛΛΑΣ
Επ.Ο. Άρνισσας - Βόρρας, από 9ο χλμ. έως Χ/Κ Βόρρας.
Γ. Α. Δ. ΠΕΡΙΦ. ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Α. Δ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ
Επ.Ο. Καστοριάς – Φλώρινας (μέσω Βιτσίου), από 18ο έως 28ο χλμ.
Α. Δ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Επ.Ο. Φλώρινας – Καστοριάς (μέσω Βιτσίου), από 18ο έως 30ο χλμ.
Γ. Α. Δ. ΠΕΡΙΦ. ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Α. Δ. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ
Επ.Ο. Αμφίκλειας – Παρνασσού, από 12ο χλμ. έως Χ/Κ.
Γ. Α. Δ. ΠΕΡΙΦ. ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Α. Δ. ΑΧΑΙΑΣ
Επ.Ο. Τ.Κ Περιστέρας Ακράτας – έως Χ/Κ Καλαβρύτων.

Εξόφλησης ενιαίας ενίσχυσης 2013, ύψους 1,046 δις €, «ανάσα» για 680.000 δικαιούχους στον αγροτικό κόσμο

Μετά την ολοκλήρωση των διαδικασιών ελέγχου από τον ΟΠΕΚΕΠΕ διαβιβάστηκε το σχετικό αρχείο πληρωμής εξόφλησης της ενιαίας ενίσχυσης 2013 για 680.000 δικαιούχους, με ποσό πληρωμής 1,046 δις ευρώ.

Ευχές από το Σύλλογο Κιλκισιωτών Αθήνας και Περιχώρων



Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΙΛΚΙΣΙΩΤΩΝ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΧΩΡΩΝ

ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ 
ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΝΕΟΣ ΧΡΟΝΟΣ 

Νέα βιωματική ομάδα για εφήβους από τον ΝΗΡΕΑ Κιλκίς

Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς «ΝΗΡΕΑΣ» σε συνεργασία με το Δίκτυο Υποστηρικτών του ΝΗΡΕΑ οργανώνει την υλοποίηση βιωματικής ομάδας για εφήβους (Γ΄Γυμνασίου - Γ΄Λυκείου) τη νέα χρονιά.

Προσφορά της Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Κιλκίς σε πολύτεκνες οικογένειες

Υπογράφει η Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Κιλκίς
"Στο πλαίσιο της καμπάνιας «Χριστουγεννιάτικα Χαμόγελα» της Ο.Ν.ΝΕ.Δ. που συνεχίζεται για τέταρτη χρονιά φέτος, με θέμα την προσφορά σε πολύτεκνες οικογένειες, συγκεντρώνουμε ρούχα, τρόφιμα, φάρμακα και παιχνίδια. Η δράση πραγματοποιείται σε συνεργασία με τον Σύλλογο Πολυτέκνων Ν. Κιλκίς στον οποίο θα προφέρουμε τα είδη που συλλέγονται.

Ευχές Τμήματος Στίβου του ΓΑΣ Κιλκίς

Το μήνυμα των Χριστουγέννων, ας αναγεννήσει τις ελπίδες μας, δίνοντας στον καθένα μας την ευκαιρία πραγματοποίησης των προσδοκούμενων, χαρίζοντας υγεία, ευημερία και επιτυχίες. 
Τμήμα Στίβου ΓΑΣ Κιλκίς

Το νέο Δ.Σ. του Συλλόγου Αποστράτων Πυροσβεστικού Σώματος Ν. Κιλκίς

Μετά τις αρχαιρεσίες (5-12- 2013), συνήλθε σε συνεδρίαση και συγκροτήθηκε σε σώμα (16-12-2013) το νέο Δ.Σ. του Συλλόγου Αποστράτων Πυροσβεστικού Σώματος Ν. Κιλκίς με την εξής σύνθεση:
Πρόεδρος: Σιάπκας Δημήτριος
Αντιπόεδρος: Πέτρογλου κωνσταντίνος
Γραμματέας: Γιαννακος Παναγιώτης
Ταμίας: Νικοπολιτίδης Συμεών
Μέλη: Ανδρεάδης Αποστολος, Ευθυμιάδης Ντίνος, Μπαλούρης Αριστείδης
Αναπληρωματικό Μελος: Κατής Παναγιώτης

Πρόσκληση σε Χριστουγεννιάτικο Bazaar, από τη Νεολαία Μανδρών Κιλκίς

Η Νεολαία Μανδρών σας ενημερώνει ότι θα συμμετέχει στις εκδηλώσεις που πραγματοποιεί ο Δήμος Κιλκίς στην Πλατεία Ειρήνης, στο «Χριστουγεννιάτικο Χωριό». Τα εκθέματα του Bazaar είναι χειροποίητα από τα μέλη της ομάδας. Την Τρίτη 24 Δεκεμβρίου από 11:00 έως 13:00 και το Σάββατο 28 Δεκεμβρίου απ

Τσάκωσαν 46χρονο με ένα κάρο λαθραίες φιάλες ποτών

Συνελήφθη χθες (18.12.2013) το μεσημέρι στη Βέροια, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Βέροιας, ένας ημεδαπός 46 ετών, για λαθρεμπόριο ποτών. Ειδικότερα, μετά από αξιοποίηση πληροφοριών, πραγματοποιήθηκαν έρευνες στο κατάστημα και σε δύο κλειστούς χώρους στάθμευσης του 46χρονου παρουσία δικαστικού λειτουργού και τελωνειακού υπαλλήλου, όπου βρέθηκαν φιάλες αλκοολούχων ποτών διαφόρων τύπων που είχαν εισαχθεί παράνομα ή χωρίς νόμιμα παραστατικά.

Κατανομή αξιωμάτων στον Αγροτικό Συνεταιρισμό ν. Κιλκίς

Συνήλθε σε σώμα, το πρώτο Δ.Σ. του Αγροτικού Συνεταιρισμού Κιλκίς (πρώην ΕΑΣ Ν. ΚΙΛΚΙΣ), σε ειδική συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε σήμερα 19 Δεκεμβρίου 2013 και με βάσει το καταστατικό που ορίζει ότι υπεύθυνος για τη σύγκληση της είναι ο πρώτος πλειοψηφών σύμβουλος (κ. Καρυπίδης Θεοχάρης ο οποίος εξελέγη στις εκλογές της περασμένης Κυριακής 15 Δεκεμβρίου 2013) στα γραφεία της πρώην πλέον Ένωσης Κιλκίς.

"Δυστυχώς δεν μπορούμε να βοηθήσουμε"

Υπογράφει ο Εμπορικός Σύλλογος Πολυκάστρου
"Μετά από πρόσκληση που δεχτήκαμε από το Δήμο Παιονίας, ως εμπορικός σύλλογος Πολυκάστρου αδυνατούμε σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα να συνεισφέρουμε, σε μία τόσο σοβαρή Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση.

Πρόγραμμα δράσεων της ΝΟ.Δ.Ε. Νέας Δημοκρατίας νομού Κιλκίς

Το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013 αντιπροσωπεία της ΝΟΔΕ θα συμμετέχει στην κοινή δράση της ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ ΠΟΛΥΑΝΗΣ ΚΑΙ ΚΙΛΚΙΣΙΟΥ και του ΣΩΜΑΤΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ ΚΙΛΚΙΣ “Ενδιαφέρομαι, Προσφέρω, Αγαπώ” για την ΣΥΛΛΟΓΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΩΝ ΣΙΣΣΙΤΕΙΩΝ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ  προσφέροντας τρόφιμα που έχουν ήδη συλλεχθεί από μέλη της.

Παρελθόν για την Νέα Δημοκρατία η Μιχάλης Λιάπης

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση: «Με απόφαση που πήρε, χθες, η Κεντρική Επιτροπή Δεοντολογίας της Νέας Δημοκρατίας, διαγράφεται από τα μητρώα μελών του Κόμματος για αντιδεοντολογική συμπεριφορά, ο κ. Μιχάλης Λιάπης, σύμφωνα με όσα προβλέπει το Καταστατικό του Κόμματος».

"Κυβέρνηση, Δήμαρχοι και Ε.Ε. προωθούν χιλιάδες διαθεσιμότητες - απολύσεις στους ΟΤΑ"

Υπογράφει η Πανελλήνια Γραμματεία ΟΤΑ του ΠΑΜΕ 
"Τέσσερις χιλιάδες εργαζόμενοι των Δήμων διαφόρων ειδικοτήτων από 272 Δήμους (53 Δήμοι που έχουν λιγότερους από 6.000 κατοίκους εξαιρούνται) οδηγούνται στην απόλυση, μετά τους σχολικούς φύλακες και τους δημοτικούς αστυνόμους, που βρίσκονται ήδη σε διαθεσιμότητα.

«Το τεκμήριο της Αθωότητας»

Δήλωση της Χρυσούλας Γιαταγάνα
Βουλευτού των ΑΝΕΛ Θεσσαλονίκης

«Μένοντας απόλυτα ΠΙΣΤΗ στο τεκμήριο αθωότητας που ισχύει ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΑ για κάθε πρόσωπο και το οποίο αποτελεί θεμελιώδη αρχή του δικαιικού μας συστήματος, το οποίο υπηρέτησα ως εισαγγελικός λειτουργός και ως μαχόμενος νομικός επί 39 έτη, προέβην στην ακόλουθη τοποθέτηση στην Ολομέλεια της Βουλής κατά την χθεσινή συζήτηση για την αναστολή της κρατικής χρηματοδότησης του κόμματος της Χρυσής Αυγής:

Πρωτόκολλο συνεργασίας Περιφέρειας και ΕΦΕΤ για κοινούς ελέγχους

Πρωτόκολλο συνεργασίας για τον καλύτερο συντονισμό των ελεγκτικών μηχανισμών, τη διενέργεια κοινών ελέγχων και την από κοινού διαχείριση εκτάκτων περιστατικών και καταγγελιών στον τομέα ασφάλειας των τροφίμων υπέγραψαν σήμερα η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων (Ε.Φ.Ε.Τ.) σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε σήμερα στην έδρα της Π.Κ.Μ. στη Θεσσαλονίκη.

Εντατικοποίηση ελέγχων σε σφαγεία και κρεοπωλεία ενόψει εορτών

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος έδωσε εντολή στις αρμόδιες υπηρεσίες του ΥπΑΑΤ για εντατικοποίηση των κτηνιατρικών υγειονομικών ελέγχων στα τρόφιμα ζωικής προέλευσης ενόψει της εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Δημοκρατία: Πρόσωπο ή προσωπείο

Γράφει η Χρύσα Αλεξανδρή
Οι σύγχρονες δημοκρατικά οργανωμένες κοινωνίες έχουν ως κύριο μέλημά τους τη διαφύλαξη και την εδραίωση των θεμελιωδών δημοκρατικών αξιών και αρχών. Αυτό προϋποθέτει, βέβαια, την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη και ουσιαστικότερη κατοχύρωση των δικαιωμάτων του ανθρώπου – πολίτη και την οριοθέτηση των υποχρεώσεων του.

Η αγορά κρασιού κατά την περίοδο των Χριστουγέννων. στο νομό Κιλκίς

Προς ενημέρωση των καταναλωτών της περιφερειακής ενότητας Κιλκίς και όχι μόνο παραθέτουμε μερικά στοιχεία για την προστασία του καταναλωτή κατά την αγορά των προϊόντων οινοποίησης και κυρίως του κρασιού που αποτελεί το πρώτο προϊόν οινοποίησης των καλλιεργούμενων οινοποιήσιμων ποικιλιών αμπέλου .

Εκδόθηκε η υπουργική απόφαση έγκρισης των δικαιούχων της Δράσης 1.2 «Βιολογική Κτηνοτροφία»


Ανακοινώνεται ότι έχει εκδοθεί η υπουργική απόφαση έγκρισης των δικαιούχων της Δράσης 1.2 «Βιολογική Κτηνοτροφία».Ως εκ τούτου οι δικαιούχοι πρέπει να προσέλθουν στη ΔΑΟΚ Κιλκίς μέχρι τις 3 Ιανουαρίου 2014 για την υπογραφή συμβάσεων.

Παράταση υποβολής δήλωσης συγκομιδής σταφυλιών οινοποιήσιμων ποικιλιών αμπέλου

Σας ενημερώνουμε ότι για να ικανοποιηθεί η ιδιαίτερα αυξημένη συμμετοχή των παραγωγών, η καταληκτική ημερομηνία της πιλοτικής ηλεκτρονικής υποβολής των δηλώσεων συγκομιδής για το έτος 2013 παρατείνεται έως τις 15 Ιανουαρίου 2014. Οι παραγωγοί θα έχουν τη δυνατότητα να υποβάλουν μέχρι τη λήξη αυτής της προθεσμίας είτε χειρόγραφες δηλώσεις είτε ηλεκτρονικά.

Δεν θα έρθει τελικά την Παρασκευή ο Γιάννης Ανδριανός στο Κιλκίς

Την Παρασκευή ήταν προγραμματισμένη επίσκεψη του Υφυπουργού Αθλητισμού Γιάννη Ανδριανού στο Κιλκίς προκειμένου να ενημερωθεί για τις αθλητικές υποδομές του Νομού. Για την ίδια ημέρα θα γίνει με ονομαστική ψηφοφορία στη Βουλή η ψήφιση του νόμου για τον Ενιαίο Φόρο Ακινήτων στην οποία είναι απαραίτητη η παρουσία όλων των Βουλευτών. Μετά την εξέλιξη αυτή συμφωνήθηκε να αναβληθεί η επίσκεψη του Υφυπουργού η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 10 Ιανουαρίου 2014.

Που χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες λόγω χιονιού και παγετού, 19 Δεκεμβρίου 2013

Χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων λόγω χιονοπτώσεων και παγετών
Γ. Α. Δ. ΠΕΡΙΦ. ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
Α. Δ. ΠΕΛΛΑΣΕπ.Ο. Άρνισσας - Βόρρας, από 9ο χλμ. έως Χ/Κ Βόρρας.
Γ. Α. Δ. ΠΕΡΙΦ. ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣΑ. Δ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣΕπ.Ο. Καστοριάς – Φλώρινας (μέσω Βιτσίου), από 18ο έως 28ο χλμ.
Α. Δ. ΦΛΩΡΙΝΑΣΕπ.Ο. Φλώρινας – Καστοριάς (μέσω Βιτσίου), από 18ο έως 30ο χλμ.
Γ. Α. Δ. ΠΕΡΙΦ. ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
Α. Δ. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣΕπ.Ο. Αμφίκλειας – Παρνασσού, από 12ο χλμ. έως Χ/Κ.
Γ. Α. Δ. ΠΕΡΙΦ. ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
Α. Δ. ΑΧΑΙΑΣΕπ.Ο. Τ.Κ Περιστέρας Ακράτας – έως Χ/Κ Καλαβρύτων.

Λαπόρδας: "Δεν θα είμαι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές"

Συνάντηση με τα μέλη της παράταξης του , «Παιονία της Ανάπτυξης», είχε την Τρίτη το απόγευμα στο Πολύκαστρο ο επικεφαλής της και δήμαρχος Παιονίας Αθανάσιος Ζ. Λαπόρδας.