Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013

Λαπόρδας: "Δεν θα είμαι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές"

Συνάντηση με τα μέλη της παράταξης του , «Παιονία της Ανάπτυξης», είχε την Τρίτη το απόγευμα στο Πολύκαστρο ο επικεφαλής της και δήμαρχος Παιονίας Αθανάσιος Ζ. Λαπόρδας.
Ο κ. Λαπόρδας εμφανώς συγκινημένος καλωσόρισε τους συνεργάτες που είχαν πλημυρίσει την αίθουσα λέγοντας:

«Σας βλέπω όλους εδώ και ξανασκέφτομαι τις πρώτες μας συναντήσεις, το 2010.

Κάποιοι λείπουν…. αναφέρομαι σε δυο φίλους μου που έχουν πρόωρα φύγει από την ζωή τον Στέργιο Πασιατά και τον Mάκη Κωνσταντινίδη.

Σε φίλους που ήθελαν αλλά δεν μπορούσαν να παρευρεθούν και στους λιγοστούς που αποχώρησαν από την παράταξη για προσωπικούς ιδιοτελείς λόγους.

Αυτοί μπερδεύτηκαν λίγο ... ξέχασαν ότι οι δημότες μας με εξέλεξαν Δήμαρχο για να τους υπηρετήσω και όχι για να εξυπηρετήσω κάθε προσωπική απαίτηση των συνεργατών μου.»

Στη συνεχεία, αφού έκανε αναφορά στο έργο και τις επιτυχίες της διοίκησης του, ανακοίνωσε ότι δεν θα είναι υποψήφιος Δήμαρχος στις επερχόμενες εκλογές του Μαΐου.

Αφού εξήγησε τους λόγους της απόφασης του , επεσήμανε πως ο τόπος έχει ανάγκη την «Παιονία της Ανάπτυξης» και ζήτησε να ξεκινήσουν διεργασίες ώστε μέσα από τα πολλά άξια στελέχη της να προκύψει νέα υποψηφιότητα.

Δεσμεύτηκε, ότι θα ασκεί τα καθήκοντα του μέχρι το τέλος της θητείας του με τον ίδιο ζήλο που το έκανε μέχρι σήμερα.

Από τη συζήτηση που ακολούθησε προέκυψε σε κλίμα γενικότερης αποδοχής και ομοθυμίας η υποψηφιότητα του Κώστα Σιωνίδη.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.