Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 23 Απριλίου 2013

Αυξημένα τα μέτρα τροχαίας κατά την περίοδο των εορτών του Πάσχα

Εντατικοποιούνται, σε όλη την επικράτεια, οι δράσεις των Υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας, με την εφαρμογή αυξημένων μέτρων ασφάλειας, αστυνόμευσης και τροχαίας, που αναπτύσσονται σταδιακά και αναμένονται να κορυφωθούν το επόμενο χρονικό διάστημα, εν όψει των εορτών του Πάσχα.

Λειτουργία Γραφείων και μαθήματα Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς

Το Λύκειο των Ελληνίδων παράρτημα Κιλκίς, σας ενημερώνει ότι το Σάββατο 27 Απριλίου 2013, θα πραγματοποιηθεί η τελευταία πρόβα των χορευτικών τμημάτων του Λ.Ε.Κ. πριν τις διακοπές του Πάσχα. Επίσης, τα γραφεία του Λ.Ε.Κ. θα παραμείνουν κλειστά από τη Μ. Δευτέρα 29 Απριλίου 2013 και θα λειτουργήσουν ξανά, τη Δευτέρα 13 Μαΐου 2013 κανονικά 6 – 8 μ.μ.

«Ήρθε ο Λάζαρος, ήρθαν τα βάγια…» από το Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς

Το Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς σας προσκαλεί στην παράσταση «Ήρθε ο Λάζαρος, ήρθαν τα βάγια…» που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 26 Απριλίου και ώρα 7:30 μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως Κιλκίς (πρώην Νομαρχία Κιλκίς). Στην εκδήλωση αυτή θα παρουσιαστούν χοροί και τραγούδια από όλες τις περιοχές της Ελλάδας, από όλα τα τμήματα του Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς. Σας περιμένουμε να μας τιμήσετε με την παρουσία σας και να χειροκροτήσουμε όλοι μαζί τα παιδιά του Λ.Ε.Κ. για την προσπάθειά τους στο χορό και το τραγούδι. 

"Άλλαξε τον κόσμο: Το 'χει ανάγκη"


Συνελήφθησαν τρία άτομα για απόπειρα κλοπής στα κοιμητήρια της Νάουσας

Συνελήφθησαν, χθες (22.04.2013) το βράδυ, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Νάουσας τρία άτομα, ένας ημεδαπός 23 ετών και δύο υπήκοοι Αλβανίας 24 και 20 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε κατά περίπτωση δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής, απόπειρα κλοπής, φθορά ξένης ιδιοκτησίας και παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών. 

Cross Fit, μόδα ή προπόνηση για τους απαιτητικούς;

Του Παναγιώτη Μαυρογενίδη* 
Καλοκαιριάζει σιγά σιγά και όλο και περισσότερο η ανάγκη για γυμναστική γίνεται μεγαλύτερη, είναι και η παραλία στην μέση, πώς να βγάλουμε του κορμί έτσι φόρα παρτίδα…

Προωθείται η ανακύκλωση στο Δήμο Παιονίας

"Στον δήμο Παιονίας προωθούμε την ανακύκλωση, στόχος μας είναι η προστασία του περιβάλλοντος παράλληλα με την οικολογική διαπαιδαγώγηση των πολιτών. 

Ένα… κλικ πριν από την ολοκληρωτική κατάρρευση!

Γραφει ο Δημήτρης Καζάκης
Δώστε και σώστε! Τρέξτε να πληρώσετε ότι χρωστάτε. Η κυβέρνηση είναι διατεθειμένη ν’ ανοίξει δοσατζίδικο. Σύμφωνα με τα ΝΕΑ (18/4) στο βασικό τους θέμα αναφέρουν: «Σε δύο δόσεις αντί των τριών που ισχύουν σήμερα, αλλά με προκαταβολή μόνο 10 ευρώ, αντί του 40% της οφειλής σήμερα, θα πληρώνεται στο εξής ο ΦΠΑ, σύμφωνα με ρύθμιση που θα υπάρχει στο νομοσχέδιο-σκούπα, το οποίο θα ψηφιστεί την άλλη εβδομάδα ώστε να καλυφθούν τα προαπαιτούμενα για την εκταμίευση των δόσεων των 8,8 δισ. ευρώ. Στόχος της κυβέρνησης είναι να προλάβει την 29η Απριλίου οπότε θα συνεδριάσει το Euro Working Group».

Διαμαρτυρία εφοριακών Κιλκίς, 23 Απριλίου 2013 (Video)

Workshop με θέμα Commercializing Organic Electronics in Greece στη Θεσσαλονίκη


5ο Μαθητικό Συνέδριο Πληροφορικής Κεντρικής Μακεδονίας

Η τελετή έναρξης του 5ου Μαθητικού Συνεδρίου Πληροφορικής, της μεγαλύτερης μαθητικής επιστημονικής διοργάνωσης της Κεντρικής Μακεδονίας, πραγματοποιείται την Τετάρτη 24 Απριλίου 2013 και ώρα 9.00 π.μ. στη Θεσσαλονίκη, στο Συνεδριακό Κέντρο Ν. Οικονόμου του Κέντρου Διάδοσης Επιστημών και Μουσείου Τεχνολογίας - ΝΟΗΣΙΣ. Οι εργασίες του Συνεδρίου θα διεξαχθούν το διήμερο 24 – 25 Απριλίου 2013. 

Υποχρεωτική η ανάρτηση των παραστατικών που αναφέρονται στα κοινόχρηστα των πολυκατοικιών

Σας ενημερώνουμε ότι δημοσιεύτηκε η Υπουργική Απόφαση Α4 – 333 / 08 – 04 – 2013 ( ΦΕΚ 874 / τ. Β΄/ 11 – 04 – 2013 ) και ισχύει, σχετικά με την υποχρέωση ανάρτησης των παραστατικών που αναφέρονται στα κοινόχρηστα των πολυκατοικιών.

Έκρυβε την κοκαΐνη μέσα στο κάθισμα του αυτοκινήτου

Συνελήφθη χθες (22.04.2013) το βράδυ από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Έδεσσας Πέλλας, ένας ημεδαπός 34 ετών, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών. 

Γυναίκα οδηγός σκότωσε γυναίκα τροχονόμο στην Κηφισιά

- Μητέρα δύο μικρών παιδιών η άτυχη τροχονόμος
- Το τραγικό δυστύχημα στη διασταύρωση της Κηφισίας με την Αγίου Δημητρίου
- Η οδηγός που σκότωσε την τροχονόμο έχει συλληφθεί

Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ προς τις μάνες όλου του κόσμου

Γράφει η Συμεωνίδου- Τσιβρεμετζή Κωνσταντία 
Διευθύντρια Γενικού Λυκείου Αξιούπολης

Στην Ελλάδα, όπως και σε πολλές άλλες χώρες, γιορτάζεται κάθε χρόνο τη δεύτερη Κυριακή του Μάη, η ημέρα της μητέρας. Την ημέρα αυτή την αφιερώνουμε συμβολικά στις μητέρες όλου του κόσμου, για να τις πούμε πρώτα από όλα ένα μεγάλο «ευχαριστώ» που μας έφεραν στη ζωή, για όλα όσα έκαναν και κάνουν για μας και για να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας για την ανεκτίμητη προσφορά τους στην ανθρωπότητα και την πολύτιμη συμβολή τους στην καλή ανατροφή και διαπαιδαγώγηση όλων μας.

Γενική συνέλευση ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ Κιλκίς την Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

Η Τοπική Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ Κιλκίς καλεί τα μέλη και τους φίλους σε γενική συνέλευση, με θέμα «Συζήτηση των αποφάσεων της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ» την Παρασκευή 26 Απριλίου, στις 20.30 στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ Κιλκίς στην οδό Κ. Γαβριηλίδη 8, στον 3ο όροφο.

O ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ ΚΙΛΚΙΣ συμπαραστέκεται στον αγώνα των εφοριακών

"O ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ ΚΙΛΚΙΣ εκφράζει την συμπαράσταση του στις κινητοποιήσεις διαρκείας που ξεκινάει η ΠΟΕ Δ.Ο.Υ. με την 24ωρη Πανελλαδική απεργία στις 23 Απριλίου με κεντρικό αίτημα την διασφάλιση του δημόσιου χαρακτήρα των υπηρεσιών. 

"Γυναίκες μόνες" από την Ανοικτή Οθόνη Κιλκίς

Η «ΑΛΛΗ» ΙΣΠΑΝΙΑ (σύγχρονος ισπανικός κινηματογράφος)
“SOLAS” – ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΟΝΕΣ Σκηνοθεσία:Μπενίτο Θαμπράνο, παραγωγή 1999, διάρκεια 98΄
Παίζουν: Μαρία Γαλιάνα, Άνα Φερνάντεθ, Κάρλος Άλβαρεθ-Νοβόα, Αντόνιο Δετσέντ, Πάκο ντε Όσκα, Χουάν Φερνάντεθ, Μιγέλ Αλθίβαρ, Πιλάρ Σάντσεθ
Προβολή: Αίθουσα Επιμελητηρίου Κιλκίς
Τετάρτη 24 Απριλίου 2013 - Ώρα: 8.30μμ (ακριβώς) 


ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Ευχαριστήριο Πολιτιστικού Συλλόγου Μανδρών Κιλκίς

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μανδρών ευχαριστεί θερμά τον κ. Γιαννούλη Παναγιώτη, πρόεδρο της εταιρίας “ANATOMIC HELP A.E” για την δωρεά του προς τον Σύλλογο μας στις εκδηλώσεις “Χορός Γυναικών” και “Καθαρά Δευτέρα”.

Το έθιμο "Λαζαρίνες" στις Μάνδρες Κιλκίς

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μανδρών σας προσκαλεί να παρευρεθείτε στην αναβίωση του εθίμου “Λαζαρίνες” την Κυριακή 28 Απριλίου και ώρα 17:00 στην πλατεία του χωριού.

Συνεδριάζει το Περιφερειακό Συμβούλιο Κεντρικής Μακεδονίας την Πέμπτη 25 Απριλίου 2013

Τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 25 Απριλίου 2013, στις 13:00, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης (Βασ. Όλγας 198, Θεσσαλονίκη), με τα εξής θέματα ημερήσιας διάταξης: 

Τίτλοι εφημερίδων, Τρίτη 23 Απριλίου 2013

ΑΥΓΗ · Στημένο παιχνίδι η πώληση του ΟΠΑΠ- Στη μοναδική εν τέλει προσφορά της Emma Delta καταλήγει ο κερδοφόρος Οργανισμός του ΟΠΑΠ, μαζί με τα βιντεοπαιχνίδια και τα κρατικά λαχεία!·ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ για συγκυβέρνηση:- Βαρύ για τους τρεις το πολυνομοσχέδιο·Αψιμαχίες στον ΟΑΕΔ- Με το βλέμμα στην «πελατεία» των ανέργων
ΒΡΑΔΥΝΗ ·Αυθαίρετα – Στο 50% το πρόστιμο ·Γ. Βρούτσης – Δημιουργήθηκε Εθνικό Μητρώο Συντάξεων·Υπουργείο Οικονομικών – Πώληση ακινήτων σε όσους χρωστούν

Εθελοντική αιμοδοσία στη Φύσκα Κιλκίς, στις 28 Απριλίου 2013


Σπίγκος: "Να βρουν όλες οι πολιτικές δυνάμεις έναν κοινό τόπο" (Video)


Συνέντευξη του μέλους της Κεντρικής Επιτροπής της ΔΗΜΑΡ
Χρήστου Σπίγκου στον Θεόφιλο Κυριακίδη

1ο Κύπελλο Τζούντο MASAO IIZIMA στο Κιλκίς

Με απόλυτη επιτυχία και με την συμμετοχή εκατό αθλητών πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 21 Απριλίου στο Κιλκίς το 1ο Κύπελλο Τζούντο MASAO IIZIMA.

Νέα Δημοκρατία ψηφίζουν οι άλλοι, όχι εμείς!



Γιορτή 21 Απριλίου 2013 στο Σπουργίτη Κιλκίς