Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 23 Απριλίου 2013

Σπίγκος: "Να βρουν όλες οι πολιτικές δυνάμεις έναν κοινό τόπο" (Video)


Συνέντευξη του μέλους της Κεντρικής Επιτροπής της ΔΗΜΑΡ
Χρήστου Σπίγκου στον Θεόφιλο Κυριακίδη

1 σχόλιο:

  1. Αυτή η Κυβέρνηση είναι η "χαρά" του Σπίγκου: 15 χρόνια αναρρωτιότανε αν είναι είναι Νέα Δημοκρατία, μετά άλλα 15 χρόνια αναρρωτιότανε αν ήταν αριστερός.
    Τώρα τέλος τα ερωτήματα, είναι κι από τα δύο.
    Βέβαια δεν είναι αυτός το κακό της μοίρας μας, ένας καλοκάγαθος, καλοπροαίρετος άνθρωπος είναι, αλλά με τέτοιου είδους στάσεις δεν αλλάζει η κοινωνία.
    Δεν ξέρει δηλαδή φοροφυγάδες; Δεν ξέρει τοκογλύφους; Δεν ξέρει καταχρήσεις από την Δημοτική εξουσία που συμμετείχε; Δεν πήρε χαμπάρι τι γίνονταν στους παιδικούς σταθμούς του Κιλκίς; Δεν ξέρει για εικονικά έργα του Δήμου; Δεν ξέρει για τα πανηγύρια που έκανε ο ΟΠΟΝΓΑ και τα χρωστάει ακόμη στους Επαγγελματίες-προμηθευτές ο Δήμος; Ποιός θα τα καταγγείλει αυτά;
    Έλεος!
    Και να πω και κάτι άλλο; "Υπάρχει και το Rexona", μην πει μετά κανείς πως δεν το ήξερε.

    Kilkis

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.