Αύριο, Τρίτη 27 Οκτωβρίου, ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, θα βρεθεί μια ανάσα από το Κιλκίς, στον γειτονικό Δρυμό και το τοπικό ΠΑΣΟΚ προσκαλεί μελή και φίλους του κόμματος να παραστούν στην ομιλία που θα πραγματοποιήσει στο Cafe & Bar Melon, με ώρα προσέλευσης τις 18:00.
.jpg)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.
Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.
Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.