Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2024

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Πέμπτη, 16/10/2024, 6:45 μ.μ.

Συνελήφθη ένα άτομο στην Πέλλα για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών

Συνελήφθη χθες (9 Οκτωβρίου 2024) σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πέλλας, ένας ημεδαπός άνδρας, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Ειδικότερα, ο προαναφερόμενος άνδρας εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας του Τμήματος Ασφάλειας Έδεσσας, να οδηγεί όχημα ιδιοκτησίας του και προ επικείμενου ελέγχου απέρριψε από το παράθυρο του οχήματος μία συσκευασία με κοκαΐνη βάρους -0,5- γραμμαρίων, η οποία και κατασχέθηκε.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του σε περιοχή της Πέλλας, εντοπίστηκαν -9- δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως -145- εκατοστών, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

Επίσης στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

-9- γυάλινα βάζα και -8- συσκευασίες με κάνναβη συνολικού βάρους -138,2- γραμμαρίων,

-2- μαχαίρια,

-2- ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας,

-2- μεταλλικοί τρίφτες κάνναβης και

πλήθος κενών νάιλον συσκευασιών.

Από την κατοχή του κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των -1.065- ευρώ και ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο που περιείχε κάνναβη μαζί με εμπορικό καπνό.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Γιαννιτσών.

Συλλήψεις για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών

- Συνελήφθη χθες (9 Οκτωβρίου 2024) το πρωί σε περιοχή των Σερρών, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, ένας ημεδαπός άνδρας, καθώς διαπιστώθηκε να καλλιεργεί στην αυλή της οικίας του 3 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως 2 μέτρων, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν. Επίσης κατασχέθηκαν ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 205 γραμμαρίων και κλώνοι δενδρυλλίων κάνναβης προς ξήρανση συνολικού βάρους 1 κιλού και 840 γραμμαρίων, τα οποία διαπιστώθηκε να αποκρύπτει σε αποθήκη της οικίας του.


- Συνελήφθη προχθές (8 Οκτωβρίου 2024) το μεσημέρι σε περιοχή των Σερρών, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, ένας ημεδαπός άνδρας, καθώς παρέλαβε δέμα, που όπως διαπιστώθηκε περιείχε κάνναβη, συνολικού βάρους 106,9 γραμμαρίων, η οποία και κατασχέθηκε. Σε έρευνα που έγινε στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 8 συσκευασίες με κάνναβη, συνολικού βάρους 235,5 γραμμαρίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.