Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2024

Δράσεις "ΒηματίΖΩ¨ στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού

Δελτίο τύπου 
Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρία Ν. Κιλκίς

Την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2024 ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρία Ν. Κιλκίς, οργάνωσε και υλοποίησε, στο Νέο Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο Ν. Κιλκίς, αθλητικές δραστηριότητες, στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού.

Προσκεκλημένοι μας, ήταν οι συναδερφικοί φορείς αναπηρίας της Π.Ε Κιλκίς, Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης, ΕΕΕΕΚ και ΚΔΑΠ ΑμεΑ.

Οργανώθηκαν έξι (6) διαφορετικοί σταθμοί-δραστηριότητες, που σκοπό είχαν την ενίσχυση των δεξιοτήτων ισορροπίας, στόχου, αντοχής, συνεργασίας, ομαδικότητας αλλά και την προαγωγή της «ευγενούς άμιλλας».

Στόχος της δράσης αυτής ήταν να αναδειχθούν τα οφέλη που προσφέρει ο αθλητισμός και η σημαντικότητα ύπαρξης της σωματικής άσκησης για την υγεία αλλά και για την ποιότητα ζωής.

Όλοι οι συμμετέχοντες έδειξαν ενθουσιασμό και έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, με αποτέλεσμα η λήξη της δράση να αφήσει σε όλους αισθήματα ευχαρίστησης και ικανοποίησης.

Η δράση πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια δράσεων δικτύωσης της Πράξης «Συνεχιζόμενο Κέντρα Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας Ατόμων με Αναπηρία (ΚΔΗΦ) Ν. Κιλκίς "ΒηματίΖΩ¨ του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Κεντρική Μακεδονία 2021-2027», Άξονας Προτεραιότητας ΑΞ09Β «Προώθηση της κοινωνικής ένταξης και καταπολέμηση της φτώχειας – ΕΚΤ», με Κωδικό ΟΠΣ 6006933 στο Πρόγραμμα «Κεντρική Μακεδονία 2021-2027».










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.