Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 8 Αυγούστου 2024

Πέτρος Παππάς: Απόλυτη εγκατάλειψη του Κέντρου Υγείας Τήνου καθώς και των περισσότερων Κέντρων Υγείας των νησιών μας

Δελτίο τύπου Πέτρου Παππά
Το Κέντρο Υγείας Τήνου, όπως και τα κέντρα υγείας των περισσότερων Νησιών είναι απόλυτα υποστελεχωμένα, όπως διαπιστώνει ο Πέτρος Παππάς σύμφωνα και με την καταγγελία της ΠΟΕΔΗΝ η οποία σε ανακοίνωση της κάνει έκκληση για άμεση στελέχωσή του, ενόψει του 15 Αύγουστου.

Όπως επισήμανε ο Αν. Τομεάρχης Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Πέτρος Παππάς, ενώ η Τήνος δέχεται δεκάδες χιλιάδες τουρίστες και το τουριστικό ρεύμα θα κορυφωθεί τον 15 Αύγουστο με τους εορτασμούς της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, το κέντρο υγείας δεν διαθέτει ούτε Παθολόγο ούτε Γενικό Ιατρό, ούτε καρδιολόγο, ούτε Ακτινοδιαγνωστη σύμφωνα με τις καταγγελίες της ΠΟΕΔΗΝ.

Ο βουλευτής Κιλκίς τονίζει πως μάλλον οι πολίτες έπρεπε να ακούσουμε τις συμβουλές της υπουργού της ΝΔ, κυρίας Σοφίας Βούλτεψη και να κάνουμε διακοπές στην ενδοχώρα της Ελλάδας! Δυστυχώς ούτε εκεί όμως θα συναντούσαμε μια καλύτερη κατάσταση στις μονάδες υγείας.

Η κατάσταση του ΕΣΥ δεν είναι μόνο ντροπιαστική αλλά και επικίνδυνη!

Η Κυβέρνηση οφείλει άμεσα να δώσει γενναία κίνητρα για την στελέχωση του ΕΣΥ, ιδίως στην ακριτική και νησιωτική χώρα και να αφήσει κατά μέρους τις προκλητικές δηλώσεις και την αλαζονική συμπεριφορά!

Πέτρος Παππάς
Βουλευτής Κιλκίς
Αν. Τομεάρχης Υγείας ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.