Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 6 Αυγούστου 2024

Τα νέα της Ακαδημίας ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ (6/8/2024)

Δελτίο τύπου Ακαδημίας ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
Δύο νέοι προπονητές στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου του Αλέξανδρου Κιλκίς
Η Κωνσταντίνα Βασιλειάδου είναι το νέο μέλος της οικογένειας του Αλέξανδρου Κιλκίς. Η Κωνσταντίνα είναι απόφοιτος του Τμήματος ΤΕΦΑΑ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου της Θεσσαλονίκης με ειδικότητα Ποδόσφαιρο, ενώ είναι και κάτοχος διπλώματος UEFA B.

Επίσης ως παίκτρια έχει αναδειχθεί δευτεραθλήτρια Ελλάδος στο Σχολικό Πρωτάθλημα με το 2ο ΓΕΛ Κιλκίς στον Πύργο το 2019. Η Κωνσταντίνα θα δώσει ακόμη μεγαλύτερη ώθηση στο Τμήμα Κοριτσιών, και όχι μόνο, με τις γνώσεις της, την ποιότητά της αλλά και την παρουσία της με σκοπό να δημιουργηθεί μια «κυψέλη» που θα αναδείξει το γυναικείο ποδόσφαιρο του Κιλκίς.

Ο Αλέξανδρος Σεμερτζίδης έρχεται με διάθεση και όρεξη για να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως προπονητής στα τμήματα υποδομής του Αλέξανδρου Κιλκίς! Είναι πτυχιούχος προπονητής ποδοσφαίρου, συγκεντρώνει πάνω του όλα όσα πρέπει να διαθέτει ένας σύγχρονος τεχνικός και με την παρουσία του είμαστε σίγουροι πως θα κερδίσει τις καρδιές των παιδιών μας.

Αλέξανδρε καλώς ήρθες στην οικογένειά μας.

Ξεκίνημα με όνειρα και φιλοδοξίες για τον Αλέξανδρο Κιλκίς

Με όνειρα και φιλοδοξίες ξεκίνησε την προετοιμασία του ο Αλέξανδρος Κιλκίς για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025 του πρωταθλήματος Α1 της ΕΠΣ Κιλκίς.

Ο Μάκης Γρηγοράκης θα βασιστεί στο μεγαλύτερο ποσοστό με νεαρούς ποδοσφαιριστές που ολοκλήρωσαν την θητεία τους στην Ακαδημία του Συλλόγου, οι οποίοι θα έχουν και τη σύμπραξη τριών-τεσσάρων έμπειρων παικτών που θα τους "καθοδηγούν" με την εμπειρία τους.

Το βάρος όπως είναι λογικό τις πρώτες μέρες θα πέσει στη φυσική κατάσταση, με τους ποδοσφαιριστές του Αλέξανδρου Κιλκίς να "καταπίνουν" πολλά χιλιόμετρα αυτές τις πρώτες μέρες.


Πάρτυ γενεθλίων στις πισίνες και στα γήπεδα του Αλέξανδρου Κιλκίς

Τα παιδιά μπαίνουν στις πισίνες και οι τούρτες εμφανίζονται μπροστά τους! Πάρτυ γενεθλίων στο Alexandros Sports Center, με την δυνατότητα χρήσης της πισίνας, μικρής και μεγάλης, αλλά και των γηπέδων μας.

Κλείστε τα δικά σας γενέθλια στο 23410 70313.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.