Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024

Δράση Ενημέρωσης με θέμα «Marketing και e-Marketing αγροτικών προϊόντων»

Η ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ Κ.Δ.Β.Μ. Α.Ε. (Ανάδοχος Έργου) σε συνεργασία με την ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΚΙΛΚΙΣ – Α. Α.Ε. ΟΤΑ» (ΑΝ.ΚΙ. Α.Ε.) (Αναθέτουσα Αρχή) και το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Επιμορφωτική Κιλκίς, πρόκειται να υλοποιήσει τη Δράση Ενημέρωσης με θέμα «Marketing και e-Marketing αγροτικών προϊόντων». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 28/3/24 στις 10:00 π.μ. στο Παράρτημα της Επιμορφωτικής στο Πολύκαστρο, με ελεύθερη είσοδο για όλους. (Εθν. Αμύνης 37 Πολύκαστρο).

Η Δράση Ενημέρωσης απευθύνεται κυρίως σε άτομα που απασχολούνται σε Μικρομεσαίες επιχειρήσεις στον τομέα των τροφίμων και των αγροτικών προϊόντων εντός της περιοχής εφαρμογής του τοπικού προγράμματος αλλά και σε οποιονδήποτε ενδιαφερόμενο επιθυμεί να γνωρίσει το παραδοσιακό και το ψηφιακό marketing στον τομέα των αγροτικών προϊόντων.

Οι Ενότητες που θα αναπτυχθούν είναι:

· Βασικές έννοιες marketing και e-marketing αγροτικών προϊόντων

· Η σημασία του marketing στην προώθηση των αγροτικών προϊόντων

· Παραδείγματα/περιπτώσεις επιτυχημένου marketing αγροτικών προϊόντων

Στη δράση ενημέρωσης θα γίνει, επίσης, η διάδοση των αποτελεσμάτων του προγράμματος κατάρτισης που έχει προηγηθεί αλλά και σύντομη παρουσίαση του Τοπικού Προγράμματος «Τοπική Ανάπτυξη με Πρωτοβουλία Τοπικών Κοινοτήτων (ΤΑΠΤοΚ), LEADER/CLLD Κιλκίς».

Η Δράση θα υλοποιηθεί σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα στο πλαίσιο της Πράξης: «Επαγγελματική Κατάρτιση σε εργαζόμενους ΜΜΕ της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς» η οποία εντάχθηκε στο ΠΑΑ 2014- 2020, στην Υποδράση 19.2.1.2 «Μεταφορά γνώσεων & ενημέρωσης σε ΜΜΕ αγροτικών περιοχών» στο πλαίσιο του Τοπικού Προγράμματος «Τοπική Ανάπτυξη με Πρωτοβουλία Τοπικών Κοινοτήτων (ΤΑΠΤοΚ), LEADER/CLLD Κιλκίς» της Ο.Τ.Δ. «ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΚΙΛΚΙΣ – Α. Α.Ε. ΟΤΑ» (ΑΝ.ΚΙ. Α.Ε.), Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

10:00 – 10:30
Προσέλευση

10:30 – 11.00
Έναρξη Δράσης Ενημέρωσης – Χαιρετισμοί

11:00 – 12.00
Περιγραφή του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης / της Πράξης «Επαγγελματική Κατάρτιση σε εργαζόμενους ΜΜΕ της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς».
Στόχοι- Δράσεις-Αποτελέσματα
Εισήγηση: Παρασκευή Κεμανίδου, Κοινωνιολόγος, Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού, MSc Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαιδεύτρια Ενηλίκων

12:00 – 12.30
Διάλειμμα

12:30 – 14:30
Marketing και e-Marketing αγροτικών προϊόντων
Εισήγηση: Παρασκευή Κεμανίδου, Κοινωνιολόγος, Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού, MSc Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαιδεύτρια Ενηλίκων

14:30 – 15:00
Συζήτηση-ερωτήματα
Λήξη Δράσης Ενημέρωσης

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν ύστερα από επικοινωνία με την Επιμορφωτική Κιλκίς:

ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΗ ΚΙΛΚΙΣ Μ.Ε.Π.Ε. – Κ.Δ.Β.Μ.
Κιλκίς

Δοϊράνης 56, Κιλκίς
Τηλ: 23410 28705 , 23410 29690
Email: info@epimorfotiki.gr

ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΗ ΚΙΛΚΙΣ Μ.Ε.Π.Ε. – Κ.Δ.Β.Μ.
Πολύκαστρο

Εθν. Αμύνης 37, Πολύκαστρο
Τηλ: 23430 97340,
Email: polikastro@epimorfotiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.