Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024

(VIDEO) Μηνύματα Περιπατητών Κιλκίς ενάντια στην οικολογική καταστροφή

Μηνύματα Περιπατητών Κιλκίς ενάντια στην οικολογική καταστροφή. Καθαρά Δευτέρα, 18 Μαρτίου 2024.

Δελτίο τύπου Περιβαλλοντικού Συλλόγου περιπατητών Κιλκίς
Ο Περιβαλλοντικός Σύλλογος Περιπατητών Κιλκίς συμμετείχε στην παρέλαση καρναβαλιστών του Άσπρου την Καθαρά Δευτέρα. Τα εγκλήματα κατά του πλανήτη δήλωσε ο Ανδρεανίδης Χρήστος είναι εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας. Παρά τον σατυρικό χαρακτήρα κάθε καρναβαλικής εκδήλωσης ο Περιβαλλοντικός Σύλλογος με τις φορεσιές αποτύπωσε ξεκάθαρα τα μηνύματα για την σωτηρία του πλανήτη. 

Η λευκή αρκούδα, οι πιγκουίνοι, τα πλακάτ και το αεροπανώ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ μίλησαν για το μεγάλο θέμα της υπερθέρμανσης του πλανήτη και το λιώσιμο των πάγων με την χρήση ορυκτών (υγρών και στερεών) καυσίμων. 

Τα μεξικανικά σομπρέρο θύμισαν την τεράστια οικολογική καταστροφή στον κόλπο με το πετρέλαιο να διαφεύγει ανεξέλεγκτα σε μεγάλη ποσότητα ολόκληρο ημερολογιακό έτος με τις δολοφόνους του πλανήτη πετρελαϊκές πολυεθνικές εξόρυξης να μη μπορούν να ελέγξουν την διαρροή ενδιαφερόμενοι μόνον για το κέρδος τους. 

Η επικάλυψη των σομπρέρο με πύργους ψύξης από ατμοηλεκτρικούς σταθμούς παραγωγής με πρώτο αυτόν του Αγίου Δημητρίου με την επιγραφή GO SOLAR. Πύργους ψύξης από πυρηνικούς σταθμούς με πρώτο τον πλέον απαρχαιωμένο του KOZLODUY που κινδυνεύει η ζωή μας στα βόρεια σύνορα μας που αντί να κλείσει από τον προηγούμενο αιώνα λειτουργεί τριακόσια χλμ κοντά μας γιατί το έβαψε η Siemens.

Για να πάμε στον ήλιο ο ήλιος που προέταξαν έγραφε να μη μας κάψει τους ανθρώπους αλλά τα μυαλά των δολοφόνων του πλανήτη. Οι μέλισσες και το πλακάτ να μη τις σκοτώνουμε πρόδιδαν την ανάγκη μεγάλου ενδιαφέροντος των ανθρώπων για την σωτηρία τους μετά την συνένωση της MONSANTO και BAYER για την παραγωγή δηλητηρίων για τον αφανισμό των και την κατάργηση της διατροφικής αλυσίδας.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.