Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2024

Ειδική και τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Παιονίας

Ειδική και διαζώσης συνεδρίαση λογοδοσίας της Δημοτικής Αρχής Παιονίας θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων «ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗΣ» του Δήμου Παιονίας στο Πολύκαστρο, την 22η Φεβρουαρίου 2024 ημέρα Πέμπτη και ώρα 18:00, για να απαντηθούν τα παρακάτω ερωτήματα που τέθηκαν στη Δημοτική Αρχή:


Ερώτηση από Δ.Σ. κ. ΙΟΡΔΑΝΙΔΟΥ ΣΟΦΙΑ:

Εξαγγείλατε την συνέχιση του έργου «ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΥΡΩΠΟ» δι’ επεκτάσεως κτιριακών εγκαταστάσεων, εκσυγχρονισμού, φωτισμού κλπ και εντάξατε αυτό σε ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Περιφέρειας - ΔΗΜΟΥ – ΙΔΙΩΤΗ.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΤΕ για την όποια εξέλιξη του έργου και να μας απαντήσετε για το υπερβολικό κόστος του έργου. Επίσης να μας ενημερώσετε ποια είναι η τύχη μελέτης που αναθέσατε σε ιδιώτη εδώ και καιρό και ποιο ήταν το κόστος σας;

Ερώτηση από Δ.Σ. κ. ΒΑΣΙΛΑΚΑΚΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟ:

Ζητήματα λειτουργίας και υποδομών των σχολικών μονάδων του Δήμου Παιονίας.

Ερώτηση από Δ.Σ. κ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗ ΠΛΟΥΤΑΡΧΟ:

ΤΑΡΤΑΝ ΓΗΠΕΔΟ ΑΞΙΟΥΠΟΛΗΣ

Ερώτηση από Δ.Σ. κ. ΜΟΥΡΤΙΑΔΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟ:

Σχετικά με τον Βιολογικό Καθαρισμό της Γουμένισσας έργο: «Συλλεκτήριος Αγωγός Ακαθάρτων, Επέκταση Εσωτερικού Δικτύου Αποχέτευσης και εγκατάσταση Επεξεργασίας Λυμάτων Οικισμού Γουμένισσας του Δήμου Παιονίας» Πότε Αναμένεται να ξεκινήσει η δοκιμαστική λειτουργία; Και πότε πρόκειται να παραδοθεί οριστικά προς χρήση στους Δημότες;

Ερώτηση από Δ.Σ. κ. ΣΚΑΝΤΖΟΥΡΗ ΛΑΜΠΡΟ:

Κύριε Δήμαρχε, να μας απαντήσετε αναλυτικά σε ποια φάση είναι η υπόθεση του ΤΑΡΤΑΝ Πολυκάστρου.

Στο Δημοτικό Συμβούλιο μας ενημερώσατε ότι έχετε για το έργο αυτό τις 400.000 Ευρώ και υπολείπονται οι 200.000 Ευρώ.

Αυτά πρέπει να εξασφαλισθούν για να μην χαθούν..

Τι ενέργειες προτίθεσθε να κάνετε για την ολοκλήρωση του ΤΑΡΤΑΝ;

Ερώτηση από Πρόεδρο Δ.Κ. Πολυκάστρου κ. ΡΟΥΚΟΥΔΗ ΝΙΚΟΛΑΟ:

Παρακαλώ όπως μας ενημερώσετε εάν υπάρχει κάποια εκτίμηση όσον αφορά στον χρόνο κατάργησης της σιδηροδρομικής γραμμής εντός του Πολυκάστρου και την αξιοποίηση των οικοπεδικών χώρων εκατέρωθεν αυτής από μέρους της Δημοτικής Αρχής.

Ερώτηση από Πρόεδρο Δ.Κ. Λιμνοτόπου κ. ΚΡΙΤΗ ΜΑΡΙΑ:

Επέκταση ΦΟΠ για το οδικό δίκτυο Ν. Καβάλας - Πολυκάστρου από το τελευταίο σπίτι μέχρι την είσοδο του αεροδρομίου.

Η έλλειψη φωτισμού στο δίκτυο δημιουργεί μεγάλο κίνδυνο προκλήσεως ατυχημάτων λόγω μεγάλης κινητικότητας σε αυτοί πεζών και οχημάτων.


Δημόσια τακτική και δια ζώσης συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Παιονίας θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων «ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗΣ» του Δήμου Παιονίας στο Πολύκαστρο, την 22η Φεβρουαρίου 2024 ημέρα Πέμπτη και ώρα 18.45, για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Έγκριση 2ης αναμόρφωσης προϋπολογισμού οικον. έτους 2024.

Έγκριση απολογισμού οικονομικού έτους 2023 νομικού προσώπου Σχολική Επιτροπή πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Παιονίας.

Αποδοχή ετήσιου απολογισμού και προγραμματισμού επόμενης χρονιάς του Φο.ΔΣΑ εγκεκριμένου ΠΕΣΔΑ Κεντρικής Μακεδονίας. (Περιφερειακό σχέδιο διαχείρισης αποβλήτων).

Έγκριση τροποποίησης ρυμοτομικού σχεδίου με την κατάργηση των πεζόδρομων στο Ο.Τ. 30 στη Δημοτική Κοινότητα Αξιούπολης.

Έγκριση εκμίσθωση ακινήτου στον συνοικισμό της Νέας Καβάλας - Καθορισμός τρόπου εκτέλεσης.

Ορισμός αιρετού και εκπροσώπου παραγωγικών τάξεων για την συγκρότηση της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας.

Γνωμοδότηση επί της μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) για γνωμοδότηση στα πλαίσια της διαδικασίας Περιβαλλοντικής Αδειοδότησης «Μονάδας παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από βιορευστά ισχύος 969,00 kW, της εταιρείας ADVANCED ENERGY IKE», που προτείνεται να εγκατασταθεί στο αγροτεμάχιο υπ. αριθ. 480 του αγροκτήματος Άσπρου, της ΔΕ Πολυκάστρου, του Δήμου Παιονίας, της ΠΕ Κιλκίς (Π.Κ.Μ.).

Γνωμοδότηση επί της μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) για γνωμοδότηση στα πλαίσια της διαδικασίας Περιβαλλοντικής Αδειοδότησης «Μονάδας παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από βιορευστά ισχύος 969,00 kW, της εταιρείας ΛΥΣΣΑΡΙΔΗΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΤΕ», που προτείνεται να εγκατασταθεί στο αγροτεμάχιο υπ. αριθ. 238 του αγροκτήματος Αξιοχωρίου, της ΔΕ Πολυκάστρου, του Δήμου Παιονίας, της ΠΕ Κιλκίς (Π.Κ.Μ.).».

Γνωμοδότηση επί της μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) για γνωμοδότηση στα πλαίσια της διαδικασίας Περιβαλλοντικής Αδειοδότησης «Μονάδας παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από βιορευστά ισχύος 969,00 kW, της εταιρείας ΜΩΡΑΙΤΗΣ ΠΑΝΟΣ ΚΑΙ ΒΕΛΙΣΣΑΡΙΟΣ ΟΕ», που προτείνεται να εγκατασταθεί στο αγροτεμάχιο υπ. αριθ. 927 του αγροκτήματος Άσπρου, της ΔΕ Πολυκάστρου, του Δήμου Παιονίας, της ΠΕ Κιλκίς (Π.Κ.Μ.).».

Γνωμοδότηση επί της μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) για γνωμοδότηση στα πλαίσια της διαδικασίας Περιβαλλοντικής Αδειοδότησης «Μονάδας παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από βιορευστά ισχύος 969,00 kW, της εταιρείας ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ», που προτείνεται να εγκατασταθεί στο αγροτεμάχιο υπ. αριθ. 182 του αγροκτήματος Αξιοχωρίου, της ΔΕ Πολυκάστρου, του Δήμου Παιονίας, της ΠΕ Κιλκίς (Π.Κ.Μ.).».

Γνωμοδότηση επί της μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) για γνωμοδότηση στα πλαίσια της διαδικασίας Περιβαλλοντικής Αδειοδότησης «Μονάδας παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από βιορευστά ισχύος 969,00 kW, της εταιρείας MODERN FUTURE IKE», που προτείνεται να εγκατασταθεί στο αγροτεμάχιο υπ. αριθ. 221 του αγροκτήματος Αξιοχωρίου, της ΔΕ Πολυκάστρου, του Δήμου Παιονίας, της ΠΕ Κιλκίς (Π.Κ.Μ.)».

Γνωμοδότηση επί της μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (MΠΕ) για την Περιβαλλοντική Αδειοδότηση «Μονάδας παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από βιορευστά ισχύος 969,00 kW, της εταιρείας ΛΥΣΣΑΡΙΔΗΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΤΕ», που προτείνεται να εγκατασταθεί στο αγροτεμάχιο υπ. αριθ. 929 του αγροκτήματος Άσπρου, της ΔΕ Πολυκάστρου, του ΔήμουΠαιονίας, της ΠΕ Κιλκίς (Π.Κ.Μ.).»

Γνωμοδότηση επί της μελέτης Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (MΠΕ) για την Περιβαλλοντική Αδειοδότηση «Μονάδας παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από βιορευστά ισχύος 969,00 kW, της εταιρείας POTENTIA ENERGY MIKE», που προτείνεται να εγκατασταθεί στο αγροτεμάχιο υπ. αριθ. 384 του αγροκτήματος Aξιοχωρίου, της ΔΕ Πολυκάστρου, του Δήμου Παιονίας, της ΠΕ Κιλκίς (Π.Κ.Μ.).»

Γνωμοδότηση επί της μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (MΠΕ) για την Περιβαλλοντική Αδειοδότηση «Μονάδας παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από βιορευστά ισχύος 969,00 kW, της εταιρείας GIPETRENTSI IKE», που προτείνεται να εγκατασταθεί στο αγροτεμάχιο υπ. αριθ. 928 του αγροκτήματος Άσπρου, της ΔΕ Πολυκάστρου, του Δήμου Παιονίας, της ΠΕ Κιλκίς (Π.Κ.Μ.).»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.