Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2024

Δεν έχουν κόμμα, δεν έχουν χρώμα

Του Παναγιώτη Γουδαμάνη
Ακόμη δεν έχουν περάσει λίγα 24ωρα από το πρωτοφανές σκηνικό για τα χρονικά που συνέβη στο Ελληνικό Κοινοβούλιο και ο Ελληνικός λαός στέκεται αποσβολωμένος προσπαθώντας να καταλάβει το τί ακριβώς έχει συμβεί.

Θα πρέπει να αναφερθεί πλέον ότι η Ελλάδα είναι η πρώτη ορθόδοξη χώρα στον κόσμο που νομιμοποιεί τον γάμο των ομοφυλοφίλων.

Αυτό το οποίο μπέρδευε τον κόσμο ο οποίος μέχρι τώρα είχε αντιπαραθέσεις σε πολιτικό κυρίως επίπεδο, είναι το γεγονός ότι ΕΙΔΙΚΑ στα 3 μεγάλα κόμματα τα οποία αντιπροσωπεύουν το μεγαλύτερο κομμάτι του, βρέθηκαν βουλευτές οι οποίοι με το πρόσχημα της ισότητας με το οποίο "βομβαρδίζεται" καθημερινά ο κόσμος, (ξεχνούν βέβαια τα ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ γεννημενων και Αγέννητων) ψηφίσανε 176 για να περάσει το επαίσχυντο νομοσχέδιο που νομιμοποιεί στην ουσία την τεκνοθεσία στα ομοφυλόφιλα ζευγάρια και συγχρόνως διαλύει την Ελληνική Οικογένεια.

Αυτή η ενέργεια των βουλευτών πλέον με μια πιο ψύχραιμη ματιά εκφράζεται ως εξής: Υπάρχει στην Ελληνική Κοινωνία μία συνομοταξία η οποία εκμεταλλευόμενη την απάθεια και ανοχή του κόσμου, αφού ΕΙΣΧΩΡΗΣΕ στην πολιτική σκηνή και ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΠΛΕΟΝ απαριθμεί 176 μέλη, με την βοήθεια του "δημοσιογραφικού" κόσμου έχει αναγάγει ως πρώτιστο θέμα την εξυπηρέτηση αλλά και αποκατάσταση όλων εκείνων οι οποίοι τόσα χρόνια "δουλεύουν" προσπαθώντας να "διαβρώσουν" τα θεμέλια της κοινωνίας και κατ επέκταση τον θεσμό της Οικογένειας ο οποίος είναι ο θεμέλιος λίθος της Ελληνικής Κοινωνίας.

Σκέφτηκαν και βρήκαν λοιπόν όλοι αυτοί ότι "χτυπώντας" συντονισμένα την Οικογένεια θα μπορέσουν να αλλάξουν όλη την κοινωνία. Η αλήθεια είναι λοιπόν ότι το καταφέρνουν ως ένα βαθμό. Παράλληλα όμως επειδή τα πάντα έχουν μπεί στην ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ είναι αναγκασμένοι να αποκαλυφθούν.

Αποκαλύπτεται λοιπόν ότι όλοι τους είναι προ-συνεννοημένοι για τα πάντα, κατέχουν υψηλές θέσεις αλλά και αξιώματα ικανά να περάσουν την ατζέντα τους εις βάρος της Ελληνικής Οικογένειας.

Αποδεικνύεται ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ ΠΛΕΟΝ, ότι υπάρχει ένας πιο ισχυρός δεσμός μεταξύ όλων αυτών και ότι οι αντιπαραθέσεις τους είναι για τα μάτια του κόσμου μεταξύ των κομμάτων, διότι έχουν αντιληφθεί ότι ακόμη και άν δεν τα καταφέρνουν να έχουν στελέχη ικανά να προωθήσουν τα συμφέροντα τους, μπορούν να κάνουν ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ από άλλα κόμματα.

Αποκαλύπτεται πλέον ότι τα σημερινά κόμματα είναι "οχήματα" στα οποία προσπαθούν να τα επανδρώσουν σε νευραλγικές θέσεις με άτομα τα οποία είναι σαν και αυτούς.

Πλέον είναι πασιφανές στον οποιοδήποτε ότι πολιτικοί, δημοσιογράφοι, και κρατικοί λειτουργοί εναρμονίζονται και δρουν συντονισμένα σε οτιδήποτε πάει ενάντια στα συμφέροντα τους αλλά και στην ατζέντα τους.

Φωνές λογικής οι οποίες ξεπηδούν από την κοινωνία καταπνίγονται από την προπαγάνδα τους η από αυθαίρετους χαρακτηρισμούς (φασίστας, μισογύνης κ.α) και γίνονται συντονισμένα σε αυτούς οι οποίοι τολμούν να εκφέρουν άποψη, κανονικές «δολοφονίες χαρακτήρων».

Φτάσαμε λοιπόν στο σημείο τα πάντα ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΣΤΟ ΦΩΣ.

Μένει λοιπόν να δούμε την αντίδραση της Ελληνικής Κοινωνίας....η οποία αρχίζει πλέον και αφουγκράζεται ότι αυτοί οι 176 που βρίσκονται στην βουλή ΔΕΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ της Κοινωνίας αλλά τα συμφέροντα τους.

Με το «moto» ότι η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΔΙΕΞΟΔΑ και επειδή αυτή η φράση έχει άμεση απήχηση στα αντανακλαστικά όλων των Δημοκρατικών ανθρώπων έχουν καταφέρει να μετατρέψουν την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ σε κάτι άλλο….κάτι ξένο….κάτι απόμακρο….κάτι μη αληθινό.

Αυτοί οι 176 οι οποίοι ψήφισαν αυτόν τον νόμο και θέλουν να ανέβουν, και να σταθούν ψηλότερα από τον Θεό θα πρέπει να κατανοήσουν, ότι υπολείπονται στην σκέψη και στο ανάστημα και την ενέργεια.

ΞΕΡΟΥΜΕ πλέον ως Κοινωνία ότι αυτό το οποίο ΤΟΥΣ ΕΝΩΝΕΙ είναι η ΚΡΥΦΗ τους προτίμηση στην ομοφυλοφιλία. (ανεξαρτήτως κομμάτων)

Πλέον μπορούν την βιτρίνα που έστησαν όλα αυτά τα χρόνια υποδυόμενοι τους ετεροφυλόφιλους για να παραπλανήσουν τον κόσμο, να την σπάσουν, και αυτούς τους ανθρώπους που έχουν δίπλα τους να τους αποδεσμεύσουν για να συνεχίσουν την ζωή τους.

Διότι όλοι κατανοούν ότι μέχρι σήμερα επιτελούσαν ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΟ ρόλο για να κρύβουν την σεξουαλική τους ταυτότητα. Είναι ένα βήμα το οποίο θα μπορούσε να τους χαρακτηρίσει και ως προοδευτικούς (αν και η σημασία της λέξης υποβαθμίζεται).

Για αυτό μιλάμε πλέον αποδεδειγμένα για βουλευτές που δεν έχουν κόμματα, και δεν έχουν χρώματα…. Άρα μιλάμε για ΒΟΛΕΥΤΕΣ που βάζουν πιο πάνω την ευχαρίστηση τους, και δεν μπορούν να αφουγκραστούν την κοινωνία.

Με αποτέλεσμα να ζυγώνει η ώρα που θα έρθει η απόρριψη τους όπως και των υποστηρικτών τους, γιατί σύμφωνα με αυτά τα οποία πρεσβεύουν ο κόσμος θα τους ονομάζει πλέον και ως ΒΟΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΤΟΥΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.