Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2024

Η εκδρομή των Παιόνων Γουμένισσας στη Ξάνθη την «πόλη με τα χίλια χρώματα»

Δελτίο τύπου Πολιτιστικού Συλλόγου 
 «Οι Παίονες» Γουμένισσας

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Οι Παίονες» Γουμένισσας, πραγματοποίησαν εκδρομή στη Ξάνθη, την «Πόλη με τα χίλια χρώματα», σήμερα Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2024, σε μια ηλιόλουστη ημέρα. Εκκίνηση από την πλατεία Θάνου Ζελέγκου νωρίς το πρωί, με προορισμό το Πόρτο-Λάγος εκεί επισκέφτηκαν τη Μονή του Αγίου Νικολάου που είναι μετόχι της Μονής Βατοπαιδίου Αγίου Όρους και το παρεκκλήσιο της Παναγίας Παντάνασσας όπου υπάρχει αντίγραφο της θαυματουργής της εικόνας, που βρίσκεται στη Μονή Βατοπαιδίου. 

Ακολούθως επισκέφθηκαν τη γραφική πόλη της Ξάνθης, το Λαογραφικό και Ιστορικό Μουσείο Ξάνθης που στεγάζεται σε ένα κτήριο κόσμημα στο αρχοντικό Κουγιουμτζόγλου και φυσικά φαγητό στην παλιά πόλη με την συγκλονιστική της κουζίνα. Το απόγευμα επιστροφή με την απαραίτητη στάση έξω από τη Μουσθένη Καβάλας, στο Χρυσανθίδη. 

Με τις καλύτερες εντυπώσεις και τις ομορφότερες αναμνήσεις, επέστρεψαν οι φίλοι και τα Μέλη του Συλλόγου από την εκδρομή τους. Η ταμίας κα Γαρυφαλλιά Πίψου υπεύθυνη της εκδρομής και το Δ.Σ., ευχαρίστησαν πολύ τα αγαπητά μέλη και τους φίλους τους για τη μεγάλη συμμετοχή, την πολύ όμορφη και κεφάτη παρέα τους καθώς και το ταξιδιωτικό γραφείο για την άψογη μετακίνησή τους, ακόμα ευχήθηκαν καλή αντάμωση με υγεία, στις επόμενες εκδηλώσεις τους.














Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.