Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2024

Ο Μίλτος Πασχαλίδης «Με επίσημο ένδυμα» στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης

Το Κέντρο Πολιτισμού Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας παρουσιάζει τον τραγουδοποιό Μίλτο Πασχαλίδη με «Επίσημο Ένδυμα», στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης στις 27 & 28 Νοεμβρίου, με την Συμφωνική Ορχήστρα Δήμου Θεσσαλονίκης.

Το «Επίσημο ένδυμα» είναι μια ανατρεπτική καλλιτεχνική πρόταση του Κέντρου Πολιτισμού Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας που συνδυάζει Συμφωνική ορχήστρα με εναλλακτικούς καλλιτέχνες και σκιαγραφεί το καλλιτεχνικό τους πορτραίτο. Παρουσιάστηκε πρώτη φορά στην Θεσσαλονίκη, τον Οκτώβριο του 2019, με πρώτο καλεσμένο τον Σταμάτη Κραουνάκη και δύο χρόνια μετά, το 2021, το Επίσημο Ένδυμα φόρεσε ο Πάνος Μουζουράκης, χαρίζοντας μας ένα φαντασμαγορικό show. Το 2022 το Επίσημο Ένδυμα φόρεσε ο αγαπημένος Νίκος Πορτοκάλογλου με εξαιρετική επιτυχία, ενώ το 2023 με την ανακοίνωση του ονόματος του Αλκίνοου Ιωαννίδη ως Επίσημο Ένδυμα, το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης έγινε sold out, γεγονός που μας υποχρέωσε να προσθέσουμε και δεύτερη παράσταση.

Φέτος το Επίσημο Ένδυμα θα φορέσει ο Μίλτος Πασχαλίδης, σε δύο παραστάσεις. Ο Μίλτος Πασχαλίδης είναι τραγουδοποιός της έντεχνης και ροκ μουσικής. Έχει αναπτύξει συγγραφικό έργο, ενώ στο ξεκίνημά του υπήρξε μέλος του συγκροτήματος Χαΐνηδες.

Ο αγαπημένος Μίλτος Πασχαλίδης έρχεται να φορέσει το "Επίσημο Ένδυμα" του Κέντρου Πολιτισμού, σε μια μουσική βραδιά με τα τραγούδια που αγαπάει και τον καθόρισαν ως καλλιτέχνη.

Τις μελωδίες του θα ερμηνεύσει η Συμφωνική Ορχήστρα του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Συντελεστές:

Συμφωνική Ορχήστρα του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Διεύθυνση ορχήστρας: Τάσος Συμεωνίδης

Τραγούδι: Μίλτος Πασχαλίδης

Ενορχηστρώσεις: Μανώλης Ανδρουλιδάκης, Γιάννης Μπελώνης, Δημήτρης Οικονομίδης

Παραγωγή- διοργάνωση: Κέντρο Πολιτισμού Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας

Σε συνεργασία με την Διεύθυνση πολιτισμού και τουρισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης και με τον Οργανισμό Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης

Τιμές εισιτηρίων:

Διακεκριμένη Ζώνη 40 €

Α’ Ζώνη 35 €

B’ Ζώνη 30 €

Γ’ Ζώνη 25 € -Μειωμένο 20€ (Ανέργων, Άνω των 65, Πολυτέκνων, Φοιτητικά)

Θεωρεία Α 40€

Θεωρεία Β 35 €

Θέσεις για αναπηρικά αμαξίδια 20 €

Εισιτήρια από τη more.com και τα φυσικά σημεία πώλησης: WIND, Public, MediaMarkt

Προπώληση εισιτηρίων στο παρακάτω Link https://www.more.com/music/miltos-pasxalidis-me-episimo-endyma/?fbclid=IwY2xjawF12pVleHRuA2FlbQIxMQABHYSKIqPMj1UBO-THNHGF64YJ5OZ8jStxTnFVMk7dR982oZ-F8-ZeuiSmkw_aem_YISaXemxalPEBWnJxfNshw

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.