Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2024

Μιλάμε για όλα με την κυρία Νατάσα Παπαδάκη, Ηθοποιό, Σκηνοθέτιδα και Μητέρα

Επιμέλεια: Θωμάς Χ. Μαρκόπουλος
Πρώτο και πιο σημαντικό από ολα... Πες μα τα πάντα για την νέα σου καλλιτεχνική- σκηνοθετική - θεατρική - εργασιακή - επαγγελματική σου δραστηριότητα.
Φέτος έχω τη χαρά, να βρίσκομαι στη θέση του σκηνοθέτη και να καταπιάνομαι μ’ ένα έργο αρκετά δύσκολο. Ενα ψυχολογικό θρίλερ του πολυγραφότατου Γιώργου Αγγελίδη που ονομάζεται ‘Αυτόματη Εστίαση’. Πρόκειται για την ιδιόμορφη σχέση δύο αντρών που αναπτύσσεται χρόνια μετά τον βιασμό του ενός από τον άλλο. Ένα έργο σκληρό, που πραγματεύεται θέματα εκδίκησης, εξάρτησης, συγχώρεσης κάνοντας τα όρια μεταξύ θύτη – θύματος πραγματικά δυσδιάκριτα. Παράλληλα κάνω τις μεταγλωττίσεις μου σε διάφορα παιδικά κυρίως, όπως το Star Wars: Oι περιπέτειες των νεαρών Jedi, κάνω μαθήματα υποκριτικής και φτιάχνω μια πλατφόρμα για online courses και acting tips.

Τι ομορφο ετοιμάζεις για τον Χειμώνα 2024-2025 πανω στα επαγγελματικά σου... και οχι μόνο;

Για το προσεχή χειμώνα εκτός από όλα τα παραπάνω, ετοιμάζω το έδαφος για ξεκούραση! Αλλά είμαι σίγουρη ότι δεν θα συμβεί, οπότε θα χρειαστεί ν’ αυτοσχεδιάσω!

Πως ηταν για εσενα το Καλοκαίρι 2024 που μας χαιρετά με το καλο, αυτές τις μέρες - εβδομάδες;

Ήταν ένα όμορφο καλοκαίρι, γιατί το πέρασα με την οικογένειά μου! Πολλή αγάπη πήρα κι έδωσα, δεν αλλάζω αυτές τις στιγμές που είχαν αφόρητη κούραση αλλά και ένα τόσο ευχάριστο αίσθημα στο τέλος της ημέρας, που δύσκολα περιγράφεται με λόγια.

Ως νεα ηθοποιός - σκηνοθέτης και μανούλα και ως νεα ενεργή, σε κάθε τομέα π.χ. κοινωνικά, γυναίκα τι συμβουλεύεις σε μια κοπέλα 17-23 ετών;

Να μην ακούει συμβουλές. Αλλά τώρα που το σκέφτομαι.. κι αυτό συμβουλή δεν είναι; Αν λοιπόν συμβούλευα μια νέα κοπέλα, θα της έλεγα όσα θα έλεγα στην κόρη και στον γιο μου. Να προσπαθεί να ζει τη ζωή που θέλει, ν’ αγκαλιάζει κάθε συναίσθημα - κάθε εμπειρία, να εμπιστεύεται το ένστικτό της, να βρίσκει το καλό και το όμορφο παντού και να είναι ευγενική τόσο με τους άλλους όσο και με τον εαυτό της. Α! Και είπαμε.. να μην ακούει συμβουλές.

Και κάτι πιο γλυκό, τρυφερό και συναισθηματικό.
Εστω οτι ''τελειώνει ο Κόσμος'' αυριο.
Πες μας 5 άτομα-όντα-πράγματα που θα πάρεις μαζί σου.


Tον άντρα, τα παιδιά, τον σκύλο και την μάνα μου.
(Συγγνώμη στον μπαμπά και στ’ αδέρφια μου, αλλά μόνο 5 θέσεις μου δώσανε)








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.