Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2024

Προβολή του ντοκιμαντέρ για την επέτειο των 50 χρόνων του Φεστιβάλ ΚΝΕ

Ανακοίνωση 
 Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή»

Προβολή του ντοκιμαντέρ για την επέτειο των 50 χρόνων του Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή» με τίτλο «Η μικρογραφία του μέλλοντος που έγινε θεσμός» καλεί οι Οργάνωση της ΚΝΕ την Τετάρτη 23 Οκτωβρίου στις 7μ.μ. στο εργατικό κέντρο Κιλκίς.

Μέσα από διηγήσεις, αναμνήσεις, πρωτότυπο αρχειακό οπτικοακουστικό υλικό, γνωστές και άγνωστες πτυχές του ταξιδιού του στον χρόνο και σε σύνδεση με το ιστορικό, πολιτικό πλαίσιο, φωτίζεται η Ιστορία του Φεστιβάλ, αποτυπώνεται το πώς το Φεστιβάλ βάζει τη σφραγίδα του στην ιδεολογική, πολιτική και αγωνιστική διαπαιδαγώγηση της νέας γενιάς, με τις αξίες, τα ιδανικά και την πολιτική πρόταση του ΚΚΕ. Αναδεικνύεται τι είναι αυτό που στην 50χρονη πορεία του Φεστιβάλ το κάνει να αντέχει στον χρόνο και να έχει καταξιωθεί ως το μεγαλύτερο πολιτικό - πολιτιστικό γεγονός της χώρας, τι είναι αυτό που το κάνει να εξακολουθεί να συνεπαίρνει και να διαπαιδαγωγεί χιλιάδες και χιλιάδες νέους και νέες.

Για το ντοκιμαντέρ παραχώρησαν συνεντεύξεις οι διατελέσαντες Γραμματείς του ΚΣ της ΚΝΕ (με χρονολογική σειρά): Δημήτρης Γόντικας, Σπύρος Χαλβατζής, Νίκος Σοφιανός, Θέμης Γκιώνης, Γιάννης Πρωτούλης, Θοδωρής Χιώνης, Νίκος Αμπατιέλος και ο νυν Γραμματέας του ΚΣ, Θοδωρής Κωτσαντής. Ταυτόχρονα, συμμετέχουν με μαρτυρίες - συνεντεύξεις οι εξής (με αλφαβητική σειρά): Ιωάννα Καρυστιάνη, Φώντας Λάδης, Αλέξανδρος Λαμπρίδης, Εύα Μελά, Γιώργος Μπαγιαρτάκης, Νατάσσα Μποφίλιου, Σταμάτης Νικολάου, Θύμιος Παπαδόπουλος, Μίλτος Πασχαλίδης, Θανάσης Σκαμνάκης, Κώστας Χατζάρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.