Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024

Τα πρώτα φιλικά του ΑΤΛΑΝΤΑ Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΑΤΛΑΝΤΑ Κιλκίς
Τα πρώτα φιλικά έδωσε, την Κυριακή 15/09, το τμήμα κορασίδων του ΑΤΛΑ Κιλκίς, με αντιπάλους την Νίνη Αιγινίου και το Σ.Α. Πειραματικό, στο πλαίσιο του τουρνουά που διοργανώθηκε στο Αιγίνιο. 

Τα κορίτσια της ομάδας, μπόρεσαν να δοκιμάσουν τις πρώτες τους αγωνιστικές εμπειρίες στην νέα σαιζόν, να παίξουν και να θυμηθούν τον βηματισμό τους, να διερωτηθούν για τις αλλαγές που προέκυψαν μέσα στο καλοκαίρι και να σχεδιάσουν τα μελλοντικά τους πλάνα σε προσωπικό και ομαδικό επίπεδο. 

Ο σύλλογος ευχαριστεί θερμά την ομάδα της Νίκης Αιγινίου και τον coach Άγγελο Καλλέργη για την πρόσκληση και την υπέροχη φιλοξενία. Εύχεται στα κορίτσια του για την νέα σαιζόν νίκες, κυρίως, όμως, να έχουν την διάθεση και την όρεξη να προσφέρουν στους εαυτούς τους και στην ομάδα δυνατές συγκινήσεις, από τις οποίες θα μάθουν και θα βελτιωθούν ως αθλήτριες και άνθρωποι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.