Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 23 Ιουλίου 2024

ΣΥΡΙΖΑ ΚΙΛΚΙΣ: Το Νοσοκομείο Κιλκίς εκπέμπει S.O.S.

Δελτίο τύπου ΣΥΡΙΖΑ ΚΙΛΚΙΣ
Δεν υφίσταται πλέον κανένας κίνδυνος κατάρρευσης, γιατί απλά έχει καταρρεύσει ήδη. Μετά και τις πρόσφατες καταγγελίες του σωματείου των εργαζομένων για τη διασπορά του covid-19 σε ασθενείς συμπολίτες μας που νοσηλεύονταν στην παθολογική κλινική, καθώς δεν λειτουργεί – άγνωστο για ποιους λόγους - το τμήμα covid, και η δυσάρεστη είδηση για την κατάληξη τριών συνανθρώπων μας, έρχεται να επιβεβαιώσει την απόλυτη υποβάθμιση, απαξίωση και εγκατάλειψη του Νοσοκομείου μας.

Η δυστοπική αυτή εικόνα είναι απόρροια μιας συγκεκριμένης κυβερνητικής πολιτικής που εφαρμόζεται με θρησκευτική ευλάβεια! Μια νεοφιλελεύθερη πολιτική, με αμιγώς ταξικό πρόσημο, όπου έρχεται μετά από πολλά χρόνια να πάρει τη ρεβάνς, να αφαιρέσει και τον τελευταίο λίθο του κοινωνικού κράτους, να ξεθεμελιώσει πλήρως το Εθνικό Σύστημα Υγείας!

Και όλα αυτά συμβαίνουν, σε έναν ακριτικό νομό όπως το Κιλκίς, όπου φθίνει σε κάθε οικονομικό και παραγωγικό δείκτη, σε ένα νομό όπου έχει καταγράψει αρνητικές πρωτιές μείωσης του πληθυσμού του, σε ένα νομό όπου τα νέα του παιδιά δεν μπορούν να ονειρευτούν και να παραμείνουν στον τόπο τους, σε ένα νομό με αβέβαιο και σκοτεινό μέλλον…

Για τη Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ - Π.Σ.
ΚΙΛΚΙΣ – ΠΑΙΟΝΙΑΣ
Ο Συντονιστής Κυριάκος Κυβρακίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.