Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 23 Ιουλίου 2024

Στέφανος Παραστατίδης: Η διασπορά του ιού στο νοσοκομείο Κιλκίς καθιστά επιβεβλημένη την παρέμβαση της δικαιοσύνης

Δελτίο τύπου Στέφανου Παραστατίδη
Στο Νοσοκομείο Κιλκίς δεν λειτουργεί κλινική COVID-19 λόγω έλλειψης προσωπικού. Ενόσω ο ιός βρίσκεται σε έξαρση, οι ασθενείς φιλοξενούνται σε θάλαμο στο κέντρο της παθολογικής κλινικής. Αυτό έχει οδηγήσει σε εσωτερική διασπορά του ιού εντός του νοσοκομείου.

Σύμφωνα με την καταγγελία του σωματείου εργαζόμενων ‘’από αρχές Ιουλίου μέχρι σήμερα νοσηλεύτηκαν 12 ασθενείς από τους οποίους 7 νοσηλεύονται ακόμη. Μετά από εσωτερική διασπορά και ταυτόχρονη νόσηση ασθενών με συνοδά νοσήματα και μιας νοσηλεύτριας, δυστυχώς 3 ασθενείς κατέληξαν’’.

Παρά τις αλλεπάλληλες πολιτικές και κοινοβουλευτικές μου παρεμβάσεις το τελευταίο χρονικό διάστημα για τα μείζονα θέματα του νοσοκομείου Κιλκίς, είναι φανερό ότι απευθυνόμαστε σε ώτα μη ακουόντων. Δυστυχώς, η κατάληξη της κυβερνητικής αδιαφορίας είναι ακόμη και η απώλεια ανθρώπινων ζωών.

Δεν υπάρχει κανένα περιθώριο για άλλες καθυστερήσεις και παλινωδίες. Επιβάλλεται άμεση δικαστική και διοικητική διερεύνηση για την ύπαρξη ποινικών και διοικητικών ευθυνών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.