Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 26 Ιουλίου 2024

Επίσκεψη Γιώργου Γεωργαντά στο Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς

Δελτίο τύπου Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς
Στις 22/7 πραγματοποίησε επίσκεψη στο Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης ο κ. Γεώργιος Γεωργαντάς, Αντιπρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων. Τον υποδέχτηκαν ο Πρόεδρος και οικονομικός διαχειριστής του φορέα κ. Αστέριος Τάτσης και η Διοικητική Διευθύντρια κ. Γεωργία Κυρλαγκίτση.

Ο κ. Γεωργαντάς ξεναγήθηκε στους χώρους του Κέντρου, συνομίλησε με τους εργαζόμενους και τους ωφελούμενους του φορέα και στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε συνάντηση στο γραφείο του Προέδρου.

Σε ευχάριστο κλίμα ο κ. Τάτσης παρουσίασε το πρόγραμμα και τις παροχές που προσφέρει ο φορέας στους ωφελούμενους και στη συνέχεια επεσήμανε τις ανάγκες του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης με κύριο αίτημα την άμεση απόκτηση ενός μέσου μεταφοράς για την εξυπηρέτηση των ωφελούμενων. Με τη σειρά του ο κ. Γεωργαντάς δεσμεύτηκε να ασχοληθεί προσωπικά με όλα τα αναφερόμενα θέματα και πραγματοποίησε δωρεά χρηματικού ποσού προς το Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης που θα διατεθεί αποκλειστικά για την βελτίωση των προσφερόμενων παροχών στους ωφελούμενους.

Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Γεωργαντά για την επίσκεψη και τη δωρεά που πραγματοποίησε στο φορέα μας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.