Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 19 Ιουνίου 2024

Summer party των ωφελούμενων του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς

Δελτίο τύπου 
Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς

Την Τρίτη 11 Ιουνίου οι ωφελούμενοι και οι εργαζόμενοι του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης είχαμε τη χαρά να φιλοξενηθούμε στον αύλειο χώρο του ΚΔΠΑμεΑ Κιλκίς, όπου παρέα και με τους ωφελούμενους του ΕΕΕΕΚ Κιλκίς διοργανώσαμε summer party.

Οι ωφελούμενοι και των 3 δομών είχαν την ευκαιρία να βρεθούν με φίλους τους και να απολαύσουν ένα διαφορετικό πρωινό διασκεδάζοντας στους ρυθμούς της ποπ μουσικής του Dj αλλά και του λαϊκοποντιακού ρεπερτορίου της ορχήστρας.

Στην όμορφη συνάντηση μας συνέβαλαν ευχάριστα με την παρουσία τους και οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τους κυρίους Λάζαρο Νικολαϊδη, Βασίλη Αντωνιάδη και Ιορδάνη Σιδηρόπουλο που ξεσήκωσαν με τη μουσική τους όλους τους ωφελούμενους.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε κι ο Αντιδήμαρχος Παιδικής Μέριμνας κ.Θεοδωρίδης

Επιπλέον, ευχαριστούμε την εταιρεία TORRE που μας γλύκανε και μας δρόσισε με τα παγωτά της.

Ανανεώνουμε σίγουρα το ραντεβού μας για του χρόνου.

Καλό καλοκαίρι σε όλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.