Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 19 Ιουνίου 2024

Θεόδωρος Βαφειάδης: Κάτι άρρωστο υπάρχει στην Νομαρχιακή της Ν.Δ. Νομού Κιλκίς

Υπογράφει ο Θεόδωρος Βαφειάδης
Είμαστε στη δυσάρεστη θέση να επισημάνουμε ότι σίγουρα κάτι άρρωστο υπάρχει στην Νομαρχιακή της Ν.Δ. Νομού Κιλκίς.

Αμέσως μετά τις Ευρωεκλογές είδαν το φως της δημοσιότητας δύο σχεδόν πανομοιότυπες ανακοινώσεις υπογεγραμμένες από τον Πρόεδρο της Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Κιλκίς Μηνά Παπαδόπουλο, η πρώτη υποτίθεται σαν προσωπική εκτίμηση του ιδίου και η δεύτερη δήθεν μετά από εκτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος από τη Δ.Ε.Ε.Π., όπου μεταξύ των άλλων πολλών ατοπημάτων στοχοποιεί ανθρώπους υποβολιμαία, μεθοδευμένα, επιτηδευμένα και καθόλου τυχαία, πρώτα και κύρια για να αποσείσει από πάνω του τις ευθύνες για το κάκιστο εκλογικό αποτέλεσμα της Ν.Δ. στον Νομό Κιλκίς στις Ευρωεκλογές και κατά δεύτερον να «θάψει» πολιτικά όποιον δεν του κάνει τα κέφια. Μεταξύ αυτών είναι και το πρόσωπό μου, χωρίς να αναφέρεται το όνομά μου, αλλά η ατυχία του ήταν ότι ήταν μοναδιαία η παρουσία μου ως Υποψήφιου Δημάρχου στις τελευταίες Δημοτικές εκλογές.

Αν δε συνυπολογισθούν και οι κραυγές και ψίθυροι κατά του προσώπου μου στην προεκλογική περίοδο θεωρώ προκλητική, συκοφαντική και κακοποιητική την στάση του Προέδρου της Δ.Ε.Ε.Π. Κιλκίς κατά του προσώπου μου χωρίς να επιθυμώ να επεκταθώ σε άλλα παρατράγουδα. Αντίθετα για το Δήμαρχο Κιλκίς που δεν προσέφερε απολύτως τίποτε στη διάρκεια του προεκλογικού αγώνα δεν κάνει καμία αναφορά, έμμεση ομολογία της μη προσφοράς του. Και αντί να ζητήσει τα ρέστα από αυτόν που του έδωσε στήριξη στις Δημοτικές Εκλογές ζητάει από εμένα που δεν τους ζήτησα τίποτε και ούτε είχα καμία απαίτηση από αυτούς που μπλοκάρουν την Ν.Δ..

Απευθύνθηκα μετά την πρώτη ανακοίνωση στο βουλευτή Ν.Δ. Ν. Κιλκίς κ. Γεωργαντά για την απαράδεκτη τοποθέτηση του Προέδρου της Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ., αλλά αδιαφόρησε πλήρως με αποτελεσμα, να βγει στον αέρα και η δεύτερη ανακοίνωση ωστε να πυροδοτήσει ακόμη περισσότερο το κλίμα διχασμού μέσα στην Ν.Δ. στον Νομό Κιλκίς και να δώσει το τελειωτικό χτύπημα σε όσους η «παρέα» θεωρεί ανεπιθύμητους. Μετά τη δεύτερη ανακοίνωση διαμαρτυρήθηκα και πάλι στο βουλευτή που έδειξε την ίδια παγερή αδιαφορία.

Τους διαβεβαιώνω όλους αυτούς τους λεβέντες ότι δεν αποδέχομαι την συμπεριφορά τους και οι απαντήσεις θα δοθούν επί του πεδίου και πολύ σύντομα θα είμαι δυναμικά απέναντί τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.