Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 19 Ιουνίου 2024

ΦΑΡΜΑ ΚΟΥΚΑΚΗ KILKIS RALLY CROSS 2024: Το κορυφαίο event μηχανοκίνητου αθλητισμού

Δελτίο τύπου Φάρμας Κουκάκη
H Φάρμα Κουκάκη είναι ο Χρυσός Χορηγός του ΦΑΡΜΑ ΚΟΥΚΑΚΗ KILKIS RALLY CROSS 2024, του κορυφαίου event για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό στην Ελλάδα.

Το ΦΑΡΜΑ ΚΟΥΚΑΚΗ KILKIS RALLY CROSS είναι μια από τις πιο δυναμικές διοργανώσεις Χωμάτινου Μηχανοκίνητου Αθλητισμού. Διοργανώνεται υπό την αιγίδα της Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος και οι βαθμολογίες των αθλητών θα μετρήσουν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Crosscar.

Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν το Σαββατοκύριακο 22 και 23 Ιουνίου, στη σύγχρονη πίστα ΧΩΜΑ στην Αργυρούπολη Κιλκίς, την οποία οι οδηγοί χαρακτηρίζουν ως μια από τις καλύτερες πίστες της χώρας.

Όπως αναφέρθηκε στη συνέντευξη τύπου από την εταιρία, η Φάρμα Κουκάκη δεν στηρίζει απλώς οικονομικά το φετινό event, αλλά θέλει να συμβάλει ενεργά, τόσο στην ανάπτυξη του τόπου, όσο και στην προώθηση του αθλητικού γίγνεσθαι και την ενίσχυση της φήμης του μηχανοκίνητου αθλητισμού στην Ελλάδα.

Το Rally Cross είναι ένα εντυπωσιακό άθλημα που συνδυάζει την τεχνολογία, την ταχύτητα και την ανθρώπινη δεξιότητα, καθιστώντας το έναν από τους πιο δημοφιλείς και αγαπημένους αθλητικούς κλάδους σε παγκόσμιο επίπεδο.

Σύμφωνα με δήλωση της Εταιρίας:

«Η Φάρμα Κουκάκη έχει δείξει όλα αυτά τα χρόνια πως στηρίζει κάθε πράξη πολιτιστικού, αθλητικού και κοινωνικού χαρακτήρα, που στόχο έχει την ανάδειξη του τόπου. Είναι επιθυμία μας το Κιλκίς να πάρει ζωή μέσα από αντίστοιχες διοργανώσεις και να προσελκύσει συλλόγους και φορείς που μπορούν να αναδείξουν τις δυνατότητες της περιοχής μας. Με μεγάλη χαρά σας προσκαλούμε στη μεγαλύτερη διοργάνωση Crosscar στη Βόρεια Ελλάδα, το ΦΑΡΜΑ ΚΟΥΚΑΚΗ KILKIS RALLY CROSS»!

ΦΑΡΜΑ ΚΟΥΚΑΚΗ KILKIS RALLY CROSS
Σάββατο 22/06 από τις 16:00 & Κυριακή 23/06 από τις 11:00.
Τοποθεσία: Πίστα ΧΩΜΑ Κιλκίς, Αργυρούπολη
Είσοδος Ελεύθερη.
Πατήστε εδώ για περισσότερα.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.