Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 19 Ιουνίου 2024

Τα νέα της Ακαδημίας "Αλέξανδρος" Κιλκίς - 19/6/2024


Δελτίο τύπου Ακαδημίας "Αλέξανδρος" Κιλκίς
Φιλικά με τον Πρωτέα Ευόσμου
Το Σάββατο υποδεχθήκαμε στο Alexandros Sports Center τον Πρωτέα Ευόσμου με τέσσερα αγωνιστικά τμήματα! Για τον Αλέξανδρο Κιλκίς αγωνίστηκαν οι Κ8 «Πόρτο», η Κ10 «Φιορεντίνα», η Κ11 «Μαρσέιγ» και η Κ12 «Παρί».

Υψηλή θερμοκρασία, υψηλές όμως και οι εμφανίσεις όλων των παιδιών! Αμέσως μετά το πέρας των αναμετρήσεων, τα παιδιά και του Πρωτέα αλλά και του Αλέξανδρου είχαν την ευκαιρία να κολυμπήσουν στις πισίνες του Αθλητικού μας Κέντρου. Εν συνεχεία τα παιδιά του Πρωτέα γευμάτισαν όλα μαζί στις εγκαταστάσεις μας.

Ευχαριστούμε τον Πρωτέα Ευόσμου και ευχόμαστε σε όλους καλό Καλοκαίρι.

Δροσερή απόδραση στις πισίνες του Αλέξανδρου

Με την θερμοκρασία να «σκαρφαλώνει» και το Καλοκαίρι να έχει μπει για τα καλά η μόνη λύση για λίγη δροσιά είναι οι πισίνες του Αλέξανδρου Κιλκίς! Ασφαλές περιβάλλον, μικρή πισίνα για τους μικρούς μας φίλους, ναυαγοσώστες διαρκώς δίπλα σε όλους, πλούσιο μενού και τα πάντα ιδανικά! Καθημερινά από τις 10.00 το πρωί ως τις 16.00 το μεσημέρι και τα σαββατοκύριακα από τις 10.00 το πρωί ως τις 20.00 το βράδυ.

Εγγραφές καθημερινά στα Τμήματα Κολύμβησης

Τα "Δελφίνια" και τα "Παπάκια" προπονούνται τρεις φορές την εβδομάδα με τους εκπαιδευτές μας να βρίσκονται στο πλάι τους κάθε στιγμή. Η Κολύμβηση αποτελεί την καλύτερη προπόνηση για τον ανθρώπινο οργανισμό. Ο Αλέξανδρος Κιλκίς σας δίνει τη δυνατότητα να εκπαιδευτείτε, να μάθουν τα παιδιά σας να μην φοβούνται το νερό και να αποκτήσουν εμπειρίες.
Εγγραφές καθημερινά στην Γραμματεία του Συλλόγου.

Baby Swimming για τους μικρούς μας φίλους

Ξεκίνημα για το Baby Swimming στο Alexandro Sports Center. Για μια ακόμη χρονιά δίνουμε έμφαση στην βρεφική κολύμβηση τονίζοντας την κινητική ανάπτυξη και την ευεξία των παιδιών.

Κάθε Δευτέρα και Τετάρτη στις 17.40 με τον Χρήστο Γιοβά. Πληροφορίες στο 23410 70313.

Aqua Fitness τρεις φορές την εβδομάδα

Πως θα κλείσει ιδανικά η μέρα σας; Μα φυσικά με το πρόγραμμα Aqua Fitness με τον Χρήστο Γιοβά. Κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Πέμπτη στις 21.00! Ένα πρόγραμμα μυικής ενδυνάμωσης στο νερό με χρήση ελαφρών αντιστάσεων. Μέσω της ευεργετικής επίδρασης του νερού γυμναζόμαστε και διασκεδάζουμε. Πληροφορίες στο 23410 70313 και εγγραφές στη Γραμματεία του Συλλόγου.

Θερινά Τμήματα Ποδοσφαίρου

Εγγραφές στα θερινά τμήματα ποδοσφαίρου ως την Τετάρτη 19 Ιουνίου. Ολιγομελής ομάδες και προπονήσεις Τεχνικής, Συναρμογής και Δύναμης από την 1η Ιουλίου ως τις 26 Ιουλίου.

Πάρτυ γενεθλίων στον Αλέξανδρο Κιλκίς

Τα παιδιά μπαίνουν στις πισίνες και οι τούρτες εμφανίζονται μπροστά τους. Πάρτυ γενεθλίων στο Alexandros Sports Center, με την δυνατότητα χρήσης της πισίνας, μικρής και μεγάλης, αλλά και των γηπέδων μας.

Κλείστε τα δικά σας γενέθλια στο 23410 70313.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.