Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024

Ημερίδα Ενημέρωσης Στρατιωτικού Προσωπικού

Δελτίο τύπου Ένωσης Στρατιωτικών Π.Ε. Κιλκίς
Το Σάββατο, 20 Απρ 24, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η ενημερωτική ημερίδα που διοργάνωσαν από κοινού οι Ενώσεις Στρατιωτικών Θεσσαλονίκης και Κιλκίς υπό την αιγίδα της Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ. στο Πολεμικό Μουσείο Θεσσαλονίκης.

Σε μια κατάμεστη αίθουσα έγινε μια πλήρης ενημέρωση καθώς και απαντήθηκαν όλα τα ερωτήματα των παρευρισκόμενων συνάδελφων από την πολυπληθή αντιπροσωπία της ομοσπονδίας αποτελούμενη από τον Προέδρο Δημήτριο Ρώτα, τον Γραμματέα Οργανωτικού Ηλία Κολλύρη, τον Αντιπρόεδρο Συνταξιοδοτικών Θεμάτων Ιωάννη Σπαραγγη, τον Αντιπρόεδρο Θεμάτων Μέριμνας Νικόλαο Παναγιωτίδη, τον Αντιπρόεδρο Διοικητικών Θεμάτων Σιδέρη Βότση, την Γραμματέα Ισότητας Κατερίνα Κιουρτσιδου και τον τομεάρχη Θεμάτων ΕΠΟΠ Βάιο Γκορα.

Την Ημερίδα τίμησαν με την παρουσία τους και χαιρέτισαν την εκδήλωση, ο Βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης Σταύρος Καλαφάτης, ο Βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Γκιουλέκας, η Βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης Άννα Ευθυμίου, ο Βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης Δημήτρης Κουβελας, ο Βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης Μιχαήλ Χουρδάκης, ο Βουλευτής Κιλκίς Πέτρος Παππάς, ο Υποψήφιος Ευρωβουλευτής Κωνσταντίνος Χρυσογονος ως Εκπρόσωπος του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ Νίκου Ανδρουλάκη και η Περιφερειακή Σύμβουλος Όλια Βασιλάκη ως εκπρόσωπος του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα

Ως Θεσμικοί φορείς εκπροσώπησης των στελεχών των Ε.Δ. των Περιφερειακών Ενοτήτων Θεσσαλονίκης και Κιλκίς, μέσω των συναντήσεων και των συνεχών ενημερώσεων προσπαθούμε για την ανάδειξη και λύση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητα τους οι συνάδελφοι μας.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.