Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 15 Μαρτίου 2024

Δεν κατάφεραν οι μικρές του ΑΤΛΑΝΤΑ Κιλκίς, να διατηρήσουν το μικρό σερί δύο νικών

Δελτίο τύπου ΑΤΛΑΝΤΑ Κιλκίς
Δεν τα κατάφεραν οι μικρές του συλλόγου (Κ16) να διατηρήσουν το μικρό σερί δύο νικών, το Σάββατο 09/03/2024, στο ΔΑΚ Κιλκίς, απέναντι στο Π.Α.Σ. Ίκαρο Έδεσσας, αν και η παρουσία τους στον αγώνα κρίνεται συνολικά θετική. Τα πολλά λάθη, όμως, και οι αστοχίες σε κρίσιμα σημεία του αγώνα, φανέρωσε αδυναμίες, που μένουν να δουλευτούν, αφού ο χρόνος σε αυτές τις ηλικίες είναι πάντα σύμμαχος. Το τελικό 0-3 (10-25, 24-26, 15-25) απλώς καταλήγει να είναι ο καλύτερος καθρέφτης του κατά πόσο η ψυχολογία παίζει ρόλο σε αυτές τις κατηγορίες και γιατί όχι, στο άθλημα γενικότερα. Τα κορίτσια, έτσι, έχουν να διανύσουν διπλό δρόμο, πλέον, τόσο σε αγωνιστικό επίπεδο αλλά, κυρίως, σε ψυχολογία και αθλητικό πνεύμα, αφού είναι εύκολο μια αναποδιά να δοκιμάσει τις αντοχές τους.

Η σύνθεση των παγκορασίδων (Κ16): (Προπονητής κ. Γιώργος Δερέκης), Σταμάτη Άννα, Νίρλα Ειρήνη, Σταμάτη Αικατερίνη (λ), Κουλίδου Αμαλία, Γκουρτσιάδου Αλίκη, Ιωακειμίδου Ευθυμία, Ζώτου Κυριακή, Μαυρογενίδου Σοφία, Χαριτωνίδου Χριστίνα, Ηλιοπούλου Ελένη, Ιωακειμίδου Βασιλική, Γουσίδου Μαρκέλλα.

Στον αντίποδα, οι κορασίδες (Κ18), είχαν ένα ενδιαφέρον απόγευμα στο ΔΑΚ Κιλκίς, την Κυριακή 10/03/2024, όπου βρέθηκαν απέναντι σε έναν ετοιμοπόλεμο Α.Ο.Π. Μίλωνα Γιαννιτσών και στάθηκαν όρθιες, αφού βασικός τους αντίπαλος ήταν ο κακός τους εαυτός, όπως εμφανίστηκε στο πρώτο σετ του παιχνιδιού. Τα κορίτσια αν και βρέθηκαν να χάνουν σε αυτό, γρήγορα αναδιοργανώθηκαν, πειθάρχησαν στις οδηγίες του προπονητή και έδειξαν να έχουν ψυχικά και αγωνιστικά αποθέματα που τους βοήθησαν να φτάσουν στην νίκη με σκορ 3-1 (24-25, 25-20, 25-16, 25-15).

Η σύνθεση των κορασίδων (Κ18): (Προπονητής κ. Γιώργος Δερέκης), Μπακύρτση Ναταλία, Καραΐτου Μαρία, Γεωργιάδου Εριγέτη, Κουλίδου Αμαλία, Γκουρτσιάδου Αλίκη, Ιωακειμίδου Ευθυμία, Δεβετζή Άννα, Μαυρογενίδου Σοφία (λ).

Την επόμενη αγωνιστική οι παγκορασίδες (Κ16) θα συναντηθούν με τον ΦΟ Αριδαίας στο ΔΑΚ Κιλκίς, Σάββατο 23 Μαρτίου, στις 14.00, ενώ οι κορασίδες (Κ18) θα αντιμετωπίσουν τον ΑΣ Ποσειδώνα Βέροιας 1, στο ΔΑΚ Δ. Βικέλα, την Κυριακή 24 Μαρτίου, στις 15.00.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς μας: ΑΤΛΑΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ, BALKAN ELECTRIC, ΜΑΚΟΥΛΗ ΙΩΑΝΝΗ (ελαστικά), ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ (αλουμίνια), BAKE MY DAY, CONSTRAL, DIMCOCARS, ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ (ΗΛ. ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ), ΦΡΑΟΥΛΕΣ (ΚΑΦΕ-ΜΠΑΡ), ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ (ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ), ΟΦΘΑΛΜΟΡΑΜΑ, STEP, PHOTO FINISH, ΜΑΓΛΟΥΣΙΔΗ (ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ), ΑΦΟΙ ΑΤΣΑΛΑ, ΣΑΒΒΙΔΗΣ (ΨΑΡΑΓΟΡΑ), ΜΠΑΛΣΑΜΙΚΟ, CUADRO, OSER, ΗΛΕΚΤΡΟΝ, ΓΚΙΚΑΣ Ι. (ΕΠΙΠΛΑ), ΒΑΦΕΙΑΔΗΣ (ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΚΑΥΣΙΜΩΝ), ΚΟΝΒΑ, FXNAILS και KOUROUZIDIS WORKSHOP που με την βοήθεια τους συνεχίζουμε να κάνουμε αυτό που αγαπάμε.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.