Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 15 Μαρτίου 2024

Τα νέα του βουλευτή Πέτρου Παππά (15/3/2024)

Δελτίο τύπου Π. Παππά
Η Έλενα Κουντουρά στο Κιλκίς
Επίσκεψη στο νομό Κιλκίς θα πραγματοποιήσει το Σάββατο 16 Μαρτίου η Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Έλενα Κουντουρά, έπειτα από πρόσκληση του βουλευτή Κιλκίς, Πέτρου Παππά. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης θα πραγματοποιήσει συναντήσεις με συλλόγους και φορείς σε Κιλκίς και Πολύκαστρο.

Το πλήρες πρόγραμμα της επίσκεψης έχει ως εξής:

11:00 Περιοδεία στο κέντρο της πόλης του Κιλκίς
11:30 Επίσκεψη στο Λύκειο Ελληνίδων
12:30 Περιοδεία στο κέντρο του Πολυκάστρου
13:15 Συνάντηση με το ΔΣ του συλλόγου «Ευκράντη»
14:15 Γεύμα
16:00 Επίσκεψη στη Δομή Φιλοξενίας προσφύγων στη Νέα Καβάλα
18:30 Συνέντευξη Τύπου στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στο Κιλκίς
19:30 Συνάντηση με τη Νομαρχιακή Επιτροπή και με μέλη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ του νομού Κιλκίς

Το ποτήρι ξεχείλισε με την υπολειτουργία του αξονικού τομογράφου του Νοσοκομείου Κιλκίς

Ο βουλευτής Κιλκίς ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Πέτρος Παππάς μετέβη χθες, 14 Μαρτίου 2024, στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Κιλκίς όπου συναντήθηκε με την Εισαγγελέα. Σκοπός της συνάντησης ήταν η κατάθεση μηνυτήριας αναφοράς με σκοπό να διερευνηθούν οι ευθύνες της Διοίκησης του Νοσοκομείου Κιλκίς σχετικά με τη συνεχιζόμενη υπολειτουργία του Αξονικού Τομογράφου στο Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς.

Ο Βουλευτής Πέτρος Παππάς ανέφερε, ότι λαμβάνει αλλεπάλληλες καταγγελίες πολιτών, σχετικά με το ότι ο αξονικός τομογράφος του Νοσοκομείου δε λειτουργεί 24 ώρες την ημέρα ούτε 7 ημέρες την εβδομάδα. Συγκεκριμένα, αναφέρει ότι υπάρχουν αργίες κατά τις οποίες δε διενεργούνται καθόλου αξονικές τομογραφίες αλλά και καθημερινές, κατά τις οποίες ο αξονικός τομογράφος σταματά να λειτουργεί μετά τις 15:00. Βάσει αυτών και σε συνέχεια Επίκαιρης Ερώτησης που είχε καταθέσει για το ίδιο θέμα στη Βουλή, ο Πέτρος Παππάς ζήτησε τη διενέργεια έρευνας για την απόδοση ευθυνών, στο βαθμό που η συνεχιζόμενη υπολειτουργία του Αξονικού Τομογράφου επιτρέπει την έκθεση των ασθενών του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς σε παράνομο κίνδυνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.