Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2024

Δεν τα κατάφεραν οι γυναίκες του ΑΤΛΑΝΤΑ Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΑΤΛΑΝΤΑ Κιλκίς
Δεν τα κατάφερε η ομάδα των Γυναικών του ΑΠΟ ΑΤΛΑ απέναντι στον Σ.Φ.Κ. Πιερικό Κατερίνης, το Σάββατο 10/02/2024, στις 14.00, στο ΔΑΚ Κατερίνης, τερματίζοντας, έτσι, δεύτερη στο όμιλο και κατακτώντας, παρ’ όλα αυτά, τις καρδιές των φίλων του ΑΤΛΑ, τόσο για την πορεία της στο Πρωτάθλημα, όσο και για τις γεμάτες συγκινήσεις παρουσίες που μας χάρισε. Το σκορ (3-0, 25-14, 25-12, 25-18), δεν είναι παρά μια μαγική εικόνα, μπροστά, σε μια κατάθεση ψυχής από τα κορίτσια του Συλλόγου σε ολόκληρη της πορεία τους, αφού άφησε μεγάλη παρακαταθήκη στον ΑΤΛΑ για τα επόμενα χρόνια.

Οι κορασίδες (Κ18) από την άλλη, είχαν ένα εύκολο απόγευμα στο ΔΑΚ Κιλκίς, την Κυριακή 11/02/2024, στις 14.00, με το Ποσειδώνα Βέροιας, αφού απόλαυσαν στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού κάθε στιγμή σε άμυνα και επίθεση, βάζοντας τα θεμέλια για τις επόμενες νίκες και γιατί όχι μια πορεία ανάλογη με αυτήν των Γυναικών, στο μέλλον. Το παιχνίδι έληξε με 3-0 (25-11, 25-15, 25-23) και ο ΑΤΛΑΣ, επέδειξε σε όλο τον αγώνα, ανωτερότητα και στόχο-προσήλωση, καθηλώνοντας αντιπάλους και κοινό, με την συνέπεια του σε άμυνα και επίθεση.

Οι μικρές του Συλλόγου, τέλος, παγκορασίδες (Κ16), είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν με την Ακαδημία Αίαντα Κρύα Βρύσης, το Σάββατο 10/02/2024, στις 11.00, στο ΔΑΚ Κρύας Βρύσης, σε ένα παιχνίδι που κέρδισαν εμπειρίες και άφησαν καλές εντυπώσεις σε ένα παιχνίδι, που χάθηκε στις λεπτομέρειες. Το σκορ 3-0 (26-24, 25-12, 25-21) δεν αφήνει πολλά ερωτηματικά, για το πάθος και την αγωνιστικότητα των κοριτσιών, που σε μια ευαίσθητη ηλικία, είναι λογικό να έχουν μεταβολές στην απόδοση τους, ακόμα και στο ίδιο παιχνίδι.

Η σύνθεση για τις Γυναίκες (προπονητής κ. Γιώργος Δερέκης): Μπακύρτση Ναταλία, Βασιλού Βασιλική, Γεωργιάδου Εριγέτη, Καραγιαννίδου Λαμπρινή, Παπαδοπούλου Ευγενία, Αργυροπούλου Φανή, Αμοιρίδου Ελεάννα(λ), Παπαδοπούλου Αλεξάνδρα, Ποπονίδου Χριστίνα.

Η σύνθεση για τις Παγκορασίδες (προπονητής ο κ. Γιώργος Δερέκης): Σταμάτη Αικατερίνη(λ), Σταμάτη Άννα, Κουλίδου Αμαλία, Γκουρτσιάδου Αλίκη, Ιωακειμίδου Ευθυμία, Ζώτου Κυριακή, Μαυρογενίδου Σοφία, Χαριτωνίδου Χριστίνα, Ηλιοπούλου Ελένη, Ιωακειμίδου Βασιλική, Γουσίδου Μαρκέλλα-Ιωάννα.

Η σύνθεση για την ομάδα των Κορασίδων (προπονητής κ. Γιώργος Δερέκης): Μπακύρτση Ναταλία, Σταμάτη Αικατερίνη(λ), Καραΐτου Μαρία, Σταμάτη Άννα, Γεωργιάδου Εριγέτη, Κουλίδου Αμαλία, Γκουρτσιάδου Αλίκη, Ιωακειμίδου Ευθυμία, Παπαδοπούλου Ευγενία, Μαυρογενίδου Σοφία, Χαριτωνίδου Χριστίνα, Δεβετζή Άννα.

Την επόμενη αγωνιστική οι κορασίδες αναμετρώνται με τον Μ. Αλέξανδρο Γιαννιτσών στο ΔΑΚ Γιαννιτσών, την Κυριακή 18.02.2024, στις 11.00, ενώ η ομάδα των παγκορασίδων έρχεται αντιμέτωπη με τον ΑΟΠ Μίλωνα Γιαννιτσών, το Σάββατο 17.02.2024, στις 14.00, στο ΔΑΚ Γιαννιτσών.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς μας: ΑΤΛΑΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ, BALKAN ELECTRIC, ΜΑΚΟΥΛΗ ΙΩΑΝΝΗ (ελαστικά), ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ (αλουμίνια), BAKE MY DAY, CONSTRAL, DIMCOCARS, ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ (ΗΛ. ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ), ΦΡΑΟΥΛΕΣ (ΚΑΦΕ-ΜΠΑΡ), ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ (ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ), ΟΦΘΑΛΜΟΡΑΜΑ, STEP, PHOTO FINISH, ΜΑΓΛΟΥΣΙΔΗ (ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ), ΑΦΟΙ ΑΤΣΑΛΑ, ΣΑΒΒΙΔΗΣ (ΨΑΡΑΓΟΡΑ), ΜΠΑΛΣΑΜΙΚΟ, CUADRO, OSER, ΗΛΕΚΤΡΟΝ, ΓΚΙΚΑΣ Ι. (ΕΠΙΠΛΑ), ΒΑΦΕΙΑΔΗΣ (ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΚΑΥΣΙΜΩΝ), ΚΟΝΒΑ, FXNAILS και KOUROUZIDIS WORKSHOP που με την βοήθεια τους συνεχίζουμε να κάνουμε αυτό που αγαπάμε!
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.