Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2024

(VIDEO) Κιλκισιακός: Δώστε χώρο για την προπόνηση των παιδιών μας

Δελτίο τύπου ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΎ
Το Σάββατο 10/02/2024 στην Αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Κιλκίς ‘Σεργιαννίδης Βασίλειος’, έλαβε χώρα η συζήτηση με θέμα: «Παραχώρηση χώρου για την προπόνηση των παιδιών μας» , όπου συμμετείχαν μέλη , γονείς των παιδιών , φίλοι και παλαίμαχοι του Συλλόγου μας, καθώς και πολιτικοί παράγοντες του τόπου μας. Παρουσία 200 και πλέον Κιλκισιωτών και με την παρουσία του ισχυρού παράγοντα του συλλόγου μας Παπαβραμίδη Χρόνη, αποφασίστηκε ομόφωνα η έγκριση της κοινής πρότασης του Δ.Σ του Συλλόγου και των Γονέων των παιδιών μας, πως:

Από την νέα ποδοσφαιρική χρονιά θέλουμε τα παιδιά μας να κάνουν προπόνηση εντός της πόλης μας και προτάθηκαν 4 εναλλακτικές προτάσεις :

1) Παραχώρηση αγωνιστικού χώρου του Δημοτικού Σταδίου

2) Παραχώρηση κατά χρήση, της πρώην Αθλητικής Εγκατάστασης με το όνομα Βασίλης Σεργιαννίδης ( Σαλάτς ) ιδιοκτησίας Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, σύμφωνα με την Νομοθεσία και την σχετική αίτηση του συλλόγου μας

3) Παραχώρηση της πρώην Αθλητικής Εγκατάστασης με το όνομα Βασίλης Σεργιαννίδης ( Σαλάτς ) ιδιοκτησίας Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, σύμφωνα με την Νομοθεσία και την σχετική αίτηση του Δήμου μας .

4) Παραχώρηση (όπου υπάρχει δυνατότητα) αντίστοιχου χώρου εντός της πόλης μας .

Τις επόμενες ημέρες η Επιτροπή που έχει συσταθεί αποτελούμενη από μέλη του Δ.Σ , γονείς παιδιών , παλαίμαχους ποδοσφαιριστές , πρώην παράγοντες του Συλλόγου μας, θα επισκεφτεί για συζήτηση και λήψη οριστικών αποφάσεων τον Δήμαρχο Κιλκίς κ. Κυριακίδη Δημήτριο, όπως προτάθηκε στην συγκέντρωσή μας από τον εκπρόσωπο του Δήμου Κιλκίς και Αναπληρωτή Δημάρχου και Φίλου του Συλλόγου μας κ. Σημαιοφορίδη Αλέξανδρο .

Δημόσια θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε :

- τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Κιλκίς για την παραχώρηση της Αίθουσας
Βασίλης Σεργιαννίδης .

- Τον Αντιπρόεδρο του Ελληνικού Κοινοβουλίου και πρώην Αντιπρόεδρο του συλλόγου μας κ. Γεωργαντά Γεώργιο, ο οποίος λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων, δεν μπορούσε να παραστεί στην συζήτηση και σε τηλεφωνική επικοινωνία με μέλη του Δ.Σ εξέφρασε την θετική του άποψη στα αιτήματά μας .

- Τον κ. Πέτρο Παππά Βουλευτή Κιλκίς, για την παρουσία και τοποθέτησή του .

- Τον κ. Ασλανίδη Νικόλαο Διευθυντή Γραφείου του Βουλευτή Κιλκίς, Παραστατίδη Στέφανο .

- Τον κ. Βεργίδη Ανδρέα Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Κιλκίς, ο οποίος λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων δεν μπορούσε να παραστεί στην συζήτηση και σε τηλεφωνική επικοινωνία με μέλη του Δ.Σ., εξέφρασε την θετική του άποψη στα αιτήματά μας .

- Τον κ. Σημαιοφορίδη Αλέξανδρο Αντιδήμαρχο και Αναπληρωτή Δημάρχου Κιλκίς, για την παρουσία και τοποθέτησή του .

- Τον κ. Βαφειάδη Θεόδωρο Δημοτικό Σύμβουλο και επικεφαλής του συνδυασμού Νέο Κιλκίς για την παρουσία και τοποθέτησή του .

- Τον κ. Τσαουσίδη Κωνσταντίνο Δημοτικό Σύμβουλο και επικεφαλής του συνδυασμού Λαϊκή Συσπείρωση, για την παρουσία και τοποθέτησή του .

- Τους κ.κ. Μουρατίδη Χριστόφορο, Γεωργιάδη Φώτη, Κοκκινίδη Βασίλειο, Δημοτικούς Συμβούλους Κιλκίς .

- Την κ. Τριανταφυλλίδου Γεωργία, Μέλος Συμβουλίου Δημοτικής Κοινότητας Κιλκίς

- Τον κ. Σισμανίδη Δημήτριο, πρώην Δήμαρχο Κιλκίς .

- Τον κ .Πουντζουκίδη Κωνσταντίνο, πρώην Αντιδήμαρχο Κιλκίς .

- Τα μέλη της Νομαρχιακής Οργάνωσης ΠΑΣΟΚ Κιλκίς .

- Τον κ. Πάταρα Κωνσταντίνο, Πρόεδρο Ε.Π.Σ.Κιλκίς .

- Τους κ. Παπαδόπουλο Λάζαρο και Κωνσταντινίδη Συμεών, μέλη της Ε.Π.Σ.Κιλκίς

- Τον κ. Χατζηαποστόλου Βασίλειο, πρώην αναπληρωτής πρόεδρος Ε.Π.Ο

- Τον κ. Παπανικολάου Κωνσταντίνο, πρόεδρο Εφέδρων Αξιωματικών

- Τον κ. Κολεσιώτη Κοσμά, Αντιπρόεδρο του Συλλόγου Γ.Α.Σ. Κιλκίς

- Τον κ. Νίτσα Νικόλαο, πρόεδρο του Συλλόγου Αετός Κιλκίς

- Τον κ. Μπάπκα Παύλο, μέλος του Συνδέσμου Προπονητών Κιλκίς

- Τον κ. Παναγιωτίδη Γεώργιο, πρόεδρο Παλαιμάχων Α.Ο. Κιλκισιακός

- Τον κ. Παπαδόπουλο Θεόδωρο, πρόεδρο Παλαιμάχων και Φίλων του Α.Ο Κιλκισιακού

- Όλους τους ανώνυμους και επώνυμους Φίλους του Συλλόγου τόσο για την παρουσία τους στην εκδήλωση, όσο και για την συμπαράσταση και το καθημερινό τους ενδιαφέρον επί του θέματος .

- Τα τοπικά και περιφερειακά μέσα μαζικής επικοινωνίας που κατέγραψαν την συζήτηση.

Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στους Αθλητικούς Συλλόγους – Πολιτιστικούς Συλλόγους – Επαγγελματικούς Συλλόγους – Φορείς – και Πολιτικούς Παράγοντες του τόπου μας, που υπέγραψαν την δήλωση συμπαράστασης των αιτημάτων μας .

Με εκτίμηση
Μόσχος Κωνσταντίνος
Πρόεδρος Α.Ο. ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.