Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2023

Τα νέα του Βουλευτή Κιλκίς Στέφανου Παραστατίδη (29/12/2023)

Δελτίο τύπου Στέφανου Παραστατίδη
- Την Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου 2023, ο Βουλευτής Κιλκίς Στέφανος Παραστατίδης επισκέφτηκε τον «Οίκο Ευγηρίας Κιλκίς», στο πνεύμα των χριστουγεννιάτικων ημερών, μοιράζοντας δώρα και ανταλλάσοντας ευχές με τους τρόφιμους του «Οίκου». 

Μετά την υποδοχή, πραγματοποιήθηκε γνωριμία και συζήτηση με τη Διοίκηση και το προσωπικό για θέματα που αφορούν τον «Οίκο» γενικότερα, και φυσικά, κυριάρχησε το ζήτημα της τελικής αποπεράτωσης και λειτουργίας των νέων εγκαταστάσεων του «Οίκου Ευγηρίας Κιλκίς». Παραμένει επίσης, η ανάγκη να κατασκευαστεί και ο δρόμος που οδηγεί στο νέο κτήριο. Το σωματείο εργαζομένων δεσμεύθηκε, σε σύντομο χρονικό διάστημα να συναντηθεί εκ νέου με τον βουλευτή, υποβάλλοντας υπόμνημα με τα ζητήματα και τις ανάγκες. Ο Βουλευτής τους ευχαρίστησε για την υποδοχή και ανανέωσε το ραντεβού μαζί τους, υποσχόμενος να βοηθήσει στην επίλυση των θεμάτων.

- Την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2023, ο Βουλευτής Κιλκίς, Στέφανος Παραστατίδης είχε συνάντηση με αντιπροσωπεία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Κιλκίς, σε πολύ θερμό κλίμα, στο πολιτικό του γραφείο. Μετά την ανταλλαγή ευχών, ακολούθησε ενημέρωση και συζήτηση για τα θέματα της Ένωσης, παρουσιάστηκαν τα ζητήματα και οι προτάσεις. Ο Βουλευτής τους ευχαρίστησε, ενημέρωσε για τις επαφές του και τις επόμενες κινήσεις και τους ευχήθηκε για τις Ημέρες των Χριστουγέννων και του Νέου Έτους.

- Την Πέμπτη, 28 Δεκεμβρίου 2023, αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς (Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Κ), αποτελούμενη από τον Αναπληρωτή Γενικό Γραμματέα, Αριστείδη Τσάτσαρη και τον Ταμία, Ιωάννη Σφήνα, πραγματοποίησε επίσκεψη – συνάντηση με τον Βουλευτή Στέφανο Παραστατίδη, υποβάλλοντας έγγραφο με τα αιτήματα και ζητήματα που ταλανίζουν το στρατιωτικό προσωπικό. Ακολούθησε γόνιμη συζήτηση όπου αναλύθηκαν οι θέσεις και οι απόψεις και έγιναν γνωστές οι επόμενες προσπάθειες και κινήσεις για να αρθούν οι υφιστάμενες αδικίες προς το στρατιωτικό προσωπικό. To ζεστό και φιλικό κλίμα κυριάρχησε στη συνάντηση, στο τέλος της οποίας έγινε ανταλλαγή ευχών για το Νέο Έτος.

Ο Βουλευτής δεσμεύτηκε για την αγαστή συνεργασία και με τις δύο Ενώσεις, διατηρώντας και πολλαπλασιάζοντας τις επαφές μαζί τους και στο προσεχές μέλλον.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.