Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2023

Επιτυχίες της ΤΟΛΜΗΣ Κιλκίς στην Αlbufeira Πορτογαλίας

Δελτίο τύπου ΤΟΛΜΗΣ Κιλκίς
Στο παγκόσµιο πρωτάθληµα Kick Boxing που διεξήχθη στην Αlbufeira Πορτογαλίας συµµετείχαν µε την εθνική οµάδα της ΠΟΚ οι αθλητές του Α.Σ "Η Τόλµ" Κιλκίς Τσαρσηταλίδης Δηµήτριος έως 75 κιλά στο στυλ Full Contact λαµβάνοντας την 9η θέση και η Τσοµπάνη Άννα έως 70 κιλά στο στυλ Low Kick λαµβάνοντας την 5η θέση, σύµφωνα µε την κατάταξη της WAKO.

Οι αθλητές έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό αγωνιζόµενοι µε κορυφαίους άλλων χωρών σε ένα πολύ υψηλό επίπεδο πρωταθλήµατος αποκοµίζοντας τα καλύτερα. Τους αθλητές συνόδευσε ο προπονητής Λεµονίδης Γεώργιος. Επόµενος σταθµός είναι το πανελλήνιο πρωτάθληµα που θα διεξαχθεί στην Κρήτη στις 14-17 Δεκεµβρίου 2023.

Ο πρόεδρος κ. Ζαµανόπουλος Ιωάννης και οι προπονητές συγχαίρουν για την άψογη παρουσία καθώς και για την τιµή που αποτελεί η συµµετοχή στην µεγαλύτερη διοργάνωση του αθλήµατος παγκοσµίως ευχόµενος τα καλύτερα.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.